2021 Şubat Anneleri

Kizlar meyveyi yasakladı diyosunuz ya hangi meyveleri yiyodunuz normalde kilolu oldu bende onlardan yiyeyim biraz düşük kilosu toparlasin azicik
Öncelik muz, ama yanında armut, ayva, elma, portakal, mandalina da yedim ben hep. Dilim dilim hepsinden tüketiyordum üçer beşer. Ama muzu tam yiyordum.

Teşekkür ederim bilgi için henüz refakatçim de yok umarım nişan değildir

Ben de bel ağrısı var hayırlı doğumlarımiz olur inşallah.

Hadi bakalım bekliyorum seni aman sabah gelmesin beni bırakıp sana gelir

Haha tabi insan ilkinde baya kasıyor kendini doktor biraz rahatlasın diye yavaş davranıyor falan ilki bana da öyle gelmişti basmıştım çığlığı doktor da iyi sen çatı da böylesin doğumu nasıl yapacaksın kız demişti bunda saldım ama azıcık ıhladım o da zorladığı içindi. Benim yine perşembe muayenem olmuştu ilkinde de cumartesi sabahta nişanım gelmiş pazar da Doğum olmuştu. Yani her an gelebilir ya da gelmeden Doğumun da başlayabilir. En kolayından sağlıkla olsun inş cnm
Canım sürekli takip et kendini..Belli olmaz günün yakın... sanci olsa aşağı aşağı vurur..ve sıklaşır..
Takipteyim cnm. İnş günüm dolmadan sağlıkla gelir. Hatta pazartesinden önce olursa makbule geçer doktorum Pazartesiye kadar gelmezse gel değerlendirelim dedi bir de 8 de gel dedi. Kafasında suni sancı var bence
Teşekkür ederim bilgi için henüz refakatçim de yok umarım nişan değildir

Ben de bel ağrısı var hayırlı doğumlarımiz olur inşallah.
İnş cnm. Doğum öyle pat diye olmuyor daha öncede yazmıştım bunu. İnş refakatçin yetişir. Benim de yok refakatçim bu arada. Oğlanı halasına bırakıp eşimle gideceğiz. Eve gelinceye Tekim. Şimdi de yemek hazırlayacağım 2 gün idare etsin bizi. Sancım başlarsa da komposto falan yapacağım. Allah yardım eder sıkma canını.

Amin hepimizi ve bebişlerimizi de korusun yarabbim
Ben covid yüzünden ztn kafayı yemiş biriydim.o kdar pinpirikliydim ki şimdi babamı bu lanet hastalık yüzünden babamı toprağa vereli daha 12 gün olmuşken..
Bebeğimi nasıl elleyeceğim ? Ameliyat sonrası kalkıp elimi yıkayamayacağım,kolonya sıkıpta alkollü alkollü de elleyemem bile diyorum anneme delireceğim
Ay ne güzel ben 1-1.5 aydır portakal, nar gibi yüksek asitli meyveleri yiyemiyorum.hemen midem ekşiyor reflü yaşıyorum. Elma ve muzdan Başka bir şey yiyemiyorum son günlerde.

Şiddetli kasık ağrım başladı benimde. 2 kez böyle bıçak saplanıyor gibi hissettim ama sanki ucu vajinamdan çıktı. Doğum belirtileri değildir di mi kzlar? Pazartesi sezeryan olacağım daha erken gelmez inşallah oğlum

Doğum belirtisi değil rahat tut içini ön hazırlıklar onlar. Bir de bütün sağlıkçılar aşılandı artık maske bile takmıyo kimisi. Bugün oğlumu 1. Sınıf aşısı için sağlık ocağına götürdüm ebe hemşirede maske falan yoktu hem de kalabalık aşı odasında. Sordum aşılandınız mı diye evet dedi.

Amin canım sağolasın. İçimi rahatlattın. İnşallah senin de çok rahat geçer doğum un.

bebek hareket edince rahimde elektrik carpmasi gibi agri oluyo cok ince ve agir bi agri her hareketinde oluyo cok canimi acitiyo bu sancimi oluyo ne oluyo sanci nasil oluyo kizlarrr

Aa evet Pumpkin34 in hiç sesi çıkmıyor. Canım sen nasılsın ne yapıyorsun?
:) yoo yazıyorum aslında arada. İyiyim canım. Geceleri uyuyamıyorum mide yanmalarından dolayı. Bebek de vajinaya baskı yapıyo, kasılmalar sertleşmeler var ama rahatsız edecek kadar değil.

:) yoo yazıyorum aslında arada. İyiyim canım. Geceleri uyuyamıyorum mide yanmalarından dolayı. Bebek de vajinaya baskı yapıyo, kasılmalar sertleşmeler var ama rahatsız edecek kadar değil.
Ara ara görüyorum yazdığını ondan dedim İlaç kullanıyor musun mide yanması için. Gaviscon tavsiye ederim bir kaşık alıyorum rahatlatıyor beni.

İnş stressiz keyifli sağlıklı bir Doğum olur cnm. Pıt diye de ayağa kalkmak nasip olsun. Rabbim ağrı sızı vermesin. Sağlıkla kavuşun inş paşayla. Sütün de çıkar çıkmaz gelsin inş. Mutlaka yaz. Hatta doğuran herkes yazsın. Bazen yorum yazamasam da hep takip ediyorum aklım kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…