Doğurabilirsin 4üHurmayı düzenli günlük 5 adet yiyorum inşallah fayda sağlıyordur. Gerçi doktor hiç açılma yok dedi bugünAnanası duymuştum evet adayı da deneyeyim.
Biz de kesmesek 4ü bulacaktı galibaAma Nuran hanım 3600 derken 400 aşağı yukarı oynayabilir ona göre dedi Yukarı oynasa 4 kilo eder
Evet onu da sordum ben anesteziste özellikle. Geçiliyor dedi. Epidural da daha kolay oluyor katater takılı kaldığı için dozajı arttırabiliyorlar.Spinalden genel anesteziye geçebiliyorsun sanırım ameliyat esnasında uyuşmazsa müdahale ederler sakın korkutma kendini
Başka bildiğim yok canım normal doğum isteyen arkadaşlar daha iyi bilir. Hayırlısıyla gelsin inşallah nuran hanım a gidenler olarak hep sırayla doguruyoruz hiç cakismadıkPlasentan yaşlanmaya başlamış dedi bi ama o da normalmiş zaten son hafta dedi. Teşekkür edim ben de sevindim herşeyi yolunda olmasına geçen hafta azıcık korkmuştumBeklediğimiz gibi erkenci olmadı oğluş ama vaktini geçirmezse sorun yok Şimdi yürüyüşten geldim ahududu yaprağı çayıydı sanırım Ocak annelerinde önermişlerdi doğumu başlatmak için ama bulamadım Başka bildiğin var mı canım?
Bakalım canım şuan herşeye tedirginim , ağlamaklıyım sağlıkla evimize gelelim deSpinalden genel anesteziye geçebiliyorsun sanırım ameliyat esnasında uyuşmazsa müdahale ederler sakın korkutma kendini
Hep öyle diyorlar ama kalbim hızlı atarsa diye korkuyorum tansiyonum çıkarsa falanHissettiğim şey Bebiş hareketinden daha fazla değildi, yarısı bile değildi hatta.
Kolda tansiyon aleti var canım takip ediliyorsun benim düştü, ilaç verildi yavaş yavaş düzelene kadar. Hiç korkma...Başka bildiğim yok canım normal doğum isteyen arkadaşlar daha iyi bilir. Hayırlısıyla gelsin inşallah nuran hanım a gidenler olarak hep sırayla doguruyoruz hiç cakismadık
Bakalım canım şuan herşeye tedirginim , ağlamaklıyım sağlıkla evimize gelelim de
Hep öyle diyorlar ama kalbim hızlı atarsa diye korkuyorum tansiyonum çıkarsa falan
Nişan mukus kıvamında koyu yeşil, kırmızı veya kahverengi olabiliyor. Normalde akıntımızın kahverengi olmaması lazım. Kahverengileşmesi nişan olabilir. Nişan geldikten sonra genelde 72 saatte doğum olur ama bazı kişilerde haftaları bile bulabilir. Doktorunuza danışın.Kızlar şu nişan meselesi nedir? İkinci doğumum ama ilkinde nişan falan olmadı. Akıntım hafif kahverengileşmeye başladı. Bilgili arkadaşlar cevap lar mısınız?
Sağol canım artık yarın görücez..Kolda tansiyon aleti var canım takip ediliyorsun benim düştü, ilaç verildi yavaş yavaş düzelene kadar. Hiç korkma...
Canım hayırlı olsun . Rabbim sana da bebeğine de şifa versin biran önce iyileşir annesinin kollarına gelir inşallah kızın .Kızlar ben evime geldim çok şükür dua eden herkesten Allah razı olsunNuran hoca bi gece daha kalmami istedi aslında ama ben oglumu yalniz birakmak istemedim ki zaten bizi görür gormez basladi aglamaya
Bebek kuvezde kalicak muhtemelen uzun bir süre oglum 33 te 30 hafta uyumlu doğmuştu ama sağlık problemi yoktu kiz 2 hafta fazla durdu daha iyi cikar derken bizi şoka uğrattı.
Sütüm stresten üzüntüden gelmiyor oglumda hemen gelmişti sütüm o yondende sıkkın canım. Bakalım Rabbim.kimseye kuvez yolu göstermeden evladini kucağına almak nasip etsin ben hiç yaşamadım cok imrendim.ama 2 evladımdada nasip olmadı hastahaneden beraber çıkmak. Hastahaneyle ilgili veya sodmak istediginiz bisey varsa sorabilirsiniz kizlar daha iyiyim bugün
Yaparsın inanıyorum spinalde uyuşursun cnm merak etme onlar uyuştuğunu teyit ederler zatenSpinal e doğru kayıyorum bakalım orda anestezi uzmanıyla da görüşürüm inşallah sağ salim çıkarız heyecan bastı artık
Doktorlar günü yakınsa biraz zorlayıp kurcalıyor ona rağmen 10 saniye sürdü benim. İlk doğumumda doğumu başlattı bunda da 40 dolmak üzere olduğu için aynısı yaptı. Tek elle içerde parmakları oynatıyor anladığım kadarıylaÇatı muaynesi nasıl oldu ya kaç dk sürdü ? Çok kurcalıyor mu?Tek eliyle yapıyor değil mi?
Benim ilk doğumumda çatı muayenesinin 2. Günü geldi pembemsiyi sonra kanama olarak devam etti ama dr normal demişti. Sabahına da Doğum olduKızlar şu nişan meselesi nedir? İkinci doğumum ama ilkinde nişan falan olmadı. Akıntım hafif kahverengileşmeye başladı. Bilgili arkadaşlar cevap lar mısınız?
Hiç öyle kafana takma canım onlar senden benden daha steril. Rastgele girmezler ameliyata iyice dezenfekte oluyorlardır. Hem önce Rabbime emanetiz sokakta kol gezerken bile koruyan Rabbim doğumda da korusun inşallah. Bol bol dua edelimEvet onu da sordum ben anesteziste özellikle. Geçiliyor dedi. Epidural da daha kolay oluyor katater takılı kaldığı için dozajı arttırabiliyorlar.
Maskeyle doğum yapmakta beni geriyor. Covidi düşünmekten de geriliyorum . Elleriyle bebeğime dokunacklar edecekler
Ben illa bi denk geliriz diye düşünmüştüm ama dediğin gibi günlere yayıldı herkesBaşka bildiğim yok canım normal doğum isteyen arkadaşlar daha iyi bilir. Hayırlısıyla gelsin inşallah nuran hanım a gidenler olarak hep sırayla doguruyoruz hiç cakismadık
Bakalım canım şuan herşeye tedirginim , ağlamaklıyım sağlıkla evimize gelelim de
Hep öyle diyorlar ama kalbim hızlı atarsa diye korkuyorum tansiyonum çıkarsa falan
Şekerli olanlar genel olarak ama bütün meyveleri yasaklıyorlar. Sen kilo alsın istiyorsan ve şekerin yoksa muz ye kaşar peynir ye et yeKizlar meyveyi yasakladı diyosunuz ya hangi meyveleri yiyodunuz normalde kilolu oldu bende onlardan yiyeyim biraz düşük kilosu toparlasin azicik
Muz ve kaşar deniyordu bana da ilk gebelik deŞekerli olanlar genel olarak ama bütün meyveleri yasaklıyorlar. Sen kilo alsın istiyorsan ve şekerin yoksa muz ye kaşar peynir ye et ye
Canım bana da dr meyveyi azalt dedi... 3 400 dü kilosu... Ben de malum kış.. kış meyveleri her akşam tüketirdik portakal, ayva, nâr, mandalina ençok..nadiren de muz.. Ama ben her akşam istisnasiz yiyordum yaa geceler uzun malum akşam yemeği de erken yeyince acıkıyor insan... Birde ben bize verilen o vitaminlerden da bebek kilo alıyor diye düşünüyorum yaa..Kizlar meyveyi yasakladı diyosunuz ya hangi meyveleri yiyodunuz normalde kilolu oldu bende onlardan yiyeyim biraz düşük kilosu toparlasin azicik
Acaba benim de çatı muayenesi öyle kısa mı sürdü bana dakikalarca gibi geldiYaparsın inanıyorum spinalde uyuşursun cnm merak etme onlar uyuştuğunu teyit ederler zaten
Doktorlar günü yakınsa biraz zorlayıp kurcalıyor ona rağmen 10 saniye sürdü benim. İlk doğumumda doğumu başlattı bunda da 40 dolmak üzere olduğu için aynısı yaptı. Tek elle içerde parmakları oynatıyor anladığım kadarıyla
Benim ilk doğumumda çatı muayenesinin 2. Günü geldi pembemsiyi sonra kanama olarak devam etti ama dr normal demişti. Sabahına da Doğum oldu
Çok teşekkür ederim 36 hafta sonrası bir sıkıntı olmaz değil mi?Nişan mukus kıvamında koyu yeşil, kırmızı veya kahverengi olabiliyor. Normalde akıntımızın kahverengi olmaması lazım. Kahverengileşmesi nişan olabilir. Nişan geldikten sonra genelde 72 saatte doğum olur ama bazı kişilerde haftaları bile bulabilir. Doktorunuza danışın.
Doğumu başlatmak için adaçayı da kullanabilirsin veya meme ucu uyarılması deneyebilirsinkedilianne84
Canım sürekli takip et kendini..Belli olmaz günün yakın... sanci olsa aşağı aşağı vurur..ve sıklaşır..Merhaba kızlar. Dünkü kontrolden sonra gece miniğim coştu. Düzenli kasılmalarım vardı biran çıkacak alttan dedim. Sonra dalmışım sabah hiçbir şeyim yoktu hatta sanki hamile değilmişim gibiydim. Tuvalete gittim anaaaa nişanım gelmiş ama çok çok az. İlkinde durmaksızın geliyordu adet sancısıyla birlikte. Ağrım kasılmam hiç olmadı bugün. Daha şimdi bel ağrım başladı azıcık ama Doğum değil bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?