İyi hissedince muhakkak yaz kendinden şeyler ... Allah yardımcın olsun. Seni seviyoruz ve hep duacinizKızlar yarın saat 8 de doğumum var , şimdiden dualarınızı bekliyorumiyi kötü burda birbirimizle vakit geçirdik bilmeden üzdüğüm olduysa kusuruma bakmayın, doğumdan çıkınca iyi hissettiğim zaman da detaylı bir şekilde herşeyi yazarim inşallah
Hayırlı sağlıklı kolay doğumlar dilerim canım...herşey güzel geçer insallahKızlar yarın saat 8 de doğumum var , şimdiden dualarınızı bekliyorumiyi kötü burda birbirimizle vakit geçirdik bilmeden üzdüğüm olduysa kusuruma bakmayın, doğumdan çıkınca iyi hissettiğim zaman da detaylı bir şekilde herşeyi yazarim inşallah
İçtim ondan o an rahatlatıyor sonra yeniden başlıyorAra ara görüyorum yazdığını ondan dedimİlaç kullanıyor musun mide yanması için. Gaviscon tavsiye ederim bir kaşık alıyorum rahatlatıyor beni.
Inşallah canım seninde sancıların acısız olur bir avazda yavruna kavuşursun hepinize dua edicemİnş stressiz keyifli sağlıklı bir Doğum olur cnm. Pıt diye de ayağa kalkmak nasip olsun. Rabbim ağrı sızı vermesin. Sağlıkla kavuşun inş paşayla. Sütün de çıkar çıkmaz gelsin inş. Mutlaka yaz. Hatta doğuran herkes yazsın. Bazen yorum yazamasam da hep takip ediyorum aklım kalıyor
Yazarım canım amin , bende sizleri seviyorum Allah razı olsun ❤İyi hissedince muhakkak yaz kendinden şeyler ... Allah yardımcın olsun. Seni seviyoruz ve hep duaciniz
Sağol canım inşallah darısı sizlerin başınaHayırlı sağlıklı kolay doğumlar dilerim canım...herşey güzel geçer insallah
Amin canım inşallah sizlerinde doğumu kolay olsunH heyecanli_anneee allah kurtarsın canım. Sıhhatle sağlıkla al yavrunu kucağına inşallah
Kızlar yarın saat 8 de doğumum var , şimdiden dualarınızı bekliyorumiyi kötü burda birbirimizle vakit geçirdik bilmeden üzdüğüm olduysa kusuruma bakmayın, doğumdan çıkınca iyi hissettiğim zaman da detaylı bir şekilde herşeyi yazarim inşallah
Bende varim. Cok sukur oglumu kucagima aldim pazartesi gunu. Darisi sizlerin basina insallah
Sağol canım inşallah darısı siz bekleyenlerin başına olsunSağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum canım. Allah ellerinden tutsun, nur topu bebeğin sağlıcakla büyüsün inşallah
Yok demedi hatta fiyat görüşmesine gittiğimde de ben kendim sordum test istiyormuşsunuz nasıl olacak diye onlar bahsetmemişti. Bizimki acile giriyor anladığım kadarıyla günü saati belli değilki testi ona göre yaptıralım. Ben öyle deyince hastanenin de istisnaları var o konularda zorlama yapmazlar dedi adam. Ben hastaneye gidene kadar hiç test muhabbeti yapmayı düşünmüyorum.kedilianne84 şimdi biz normal doğum bekliyoruz ya hastaneden de korona testi istiyolarmış sizden duyduğum kadarıyla. Biz nerden bilcez ne zaman yaptırcaz testi? Nuran hoca sana bişey dedi mi?
Canım senin de oğlun doğmuş hayırlı uğurlu olsun güle güle büyütEsrasvn canım sağlık bulsun evladın.İnşallah çabucak toparlar çıkar kuvözden. Dualarımız sizinle.
@enbisevdigim M manifestoo gözünüz Aydın Kızlar sağlıklı haberlerinizi almak çok güzel. Güle güle büyütün hepiniz
Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhhhInşallah canım seninde sancıların acısız olur bir avazda yavruna kavuşursun hepinize dua edicemkendimi iyi hisseder hissetmez yazicam bende doğum yapan arkadaşları heyecanla bekliyorum sizi de habersiz bırakmam inşallah
Yazarım canım amin , bende sizleri seviyorum Allah razı olsun ❤
Sağol canım inşallah darısı sizlerin başına
Amin canım inşallah sizlerinde doğumu kolay olsun
Amin canım inşallahAllah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallahhhh
Bana doktorum double action versiyonundan (pembe gaviscon) 2 kaşığa kadar alabilirsin akşamları, günde 4 kaşıktan fazla olmasın dedi. Ben de genel olarak çok kullanmak istemiyorum o yüzden öğlen idare ediyorum bir şekilde. Yalnız gebelikte o kadar uzun zamandır bu dert ile uğraşıyorum ki ne zaman içmeme gerek yok ne zaman 1-1,5-2 diye doz ayarlıyorum kendimce. Bazı zamanlar tüm bunlar da yetmiyor tabi ahh o ağzını tutamamalar yok mu!İçtim ondan o an rahatlatıyor sonra yeniden başlıyor
Gözün aydın canım dileklerin için de çok sağol :) siz nasılsınız nasıl geçti bugüne kadarki süreciniz?Bende varim. Cok sukur oglumu kucagima aldim pazartesi gunu. Darisi sizlerin basina insallah
Hayırlı sağlıklı huzurlu doğumlar olsun İnşallah
Ben özelde yaptım mama kendileri yapıp verdiler 2 saatte bir. Ebenin dediği süt arttırıcı damlayı aldık. Göğüs pompası getirme dedi ebe ben önce emzirdim 2 memeyi de sonra mama verdim sütüm başta hiç yoktu sürekli emzire emzire 2. Gün geldi. Ama her hastanenin farklı uygulaması olabilir.Bebegi olanlar anali babali buyutsunler ins, bekleyenlere de Allah kolaylik versin, deneyimli ve sezeryan olan arkadaslarim gogus pompasi ve bebek icin mama aldiniz mi?, cumartesi dogum tarihim her yer kapali olacagi icin simdiden alsam mi gerek olacak mi diye dusunmekteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?