2021 Şubat Anneleri

Eşimle anlaşamadk kızlar çarşamba sezeryan için gün aldık, 37+1 im normalde 38+4 ve 39+3 çıktı,kilosuna 3460 dedi 300 aşağı yukarı oynar dedi, 37+5 saat 12 de doğum olcak nasipse bayan ekip istedim müsaitlik olursa, pazartesi covid testi ve kan tanlili için gideceğim, refekatçı değişimine izin var ziyaretci, oda süsü yasak, kasılmaların artarsa çarşambala bekleme gel ben burdayım dedi, bizden bu kadar

kansızlıktan dolayı pıhtı atma sorunu yaşamayın diye vermiştir. Sorun olmaz inşallah, bitene kadar kullanın.

Eşiniz mi istemedi ssvd yi? Hayırlısı olsun inşallah, sağlıkla kucağınıza alın.

2. Dogumum canım tesekkur ederım insallah artar sutüm

Bı anda olması beni panik yaptı acılma yoktu nasıl oldu anlamadım gecen pzt gıtmıstım oyle demıstı daha var gelmesine demıstı emzirmeye calısıyorum insallah sızın daha kolay bir dogumun uz olur

Riske atmak istemedi mi seni canım. Hayırlısı olsun...

Ne kadar güzel bi doğumunuz olmuş maşallah hayırla büyütün.

Kızlar çok şükür oğlum da bende iyiyiz genel anestezi oldum 3400 gr 51 cm doğdu oğlum. Detayları biraz doğruliyim yazıcam. Az az süt geliyor, biraz da ağrım var gaz sancısı da var
Çok şükür cnm geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sütünün de hemen gelmesi harika. Artar o daha hiç endişe etme

Allahım bize de böylesini nasip eyle amin
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim analı babalı sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin :)

Kızlar çok şükür oğlum da bende iyiyiz genel anestezi oldum 3400 gr 51 cm doğdu oğlum. Detayları biraz doğruliyim yazıcam. Az az süt geliyor, biraz da ağrım var gaz sancısı da var
Hayırlı olsun inşallah Rabbim analı babalı büyütsün bol sütlü gazsız günleriniz olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…