2021 Şubat Anneleri

Hayırlı olsun Rabbim bizlerede böyle doğumlar nasip etsin Allah analı babalı büyütsün sütünü bol gazınız hiç olmasın

Canim ben almistm hastaneye yanmda goturdum ama hastanede verdigi icin aldigimi acmama gerek kalmadi

Kızlar ben dogum yaptım 7 30 da normal dogdu kızım darısı sizlere ınsallaj saglıkla

Kızlar çok şükür oğlum da bende iyiyiz genel anestezi oldum 3400 gr 51 cm doğdu oğlum. Detayları biraz doğruliyim yazıcam. Az az süt geliyor, biraz da ağrım var gaz sancısı da var
Kızlar dogumlariniz hayırlı olsun . Biran önce ayaklanır iyilerlesiniz inşallah.

Merhaba kızlariyiyken sizlere yazıyım. Sabah 7 gibi yatışım yapıldı kan tahlili, nst derken 8.20 gibi ameliyathaneye alındım hiç beklemeden genel anestezi yapıldı sonrasını zaten hatırlamıyorum odaya gelirken hayal meyal hatırlıyorum ağrım çok vardi bide benim gaz sancım vardi hemen ağrı kesici yaptılar. Oğlum da odaya gelmişti 3400 gr, 51 cm doğdu çok şükür o da iyi yanimda. Sütüm damla damla geliyor hep sıvı besleniyorum gazım çıkana kadar. 2 gibi de yürüttüler kum torbasını falan aldılar şimdi daha iyiyim arada kalkıp yürüyorum. İlk doğuma gore ayilmam daha zor oldu ama ağrı, yürüme daha kolaydı. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Muhteşem Rabbim tez zamanda sağlıkla ayaklanip çıkmanızı nasip etsin Bebiş sana benziyor mu

Çok şükür cnm geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sütünün de hemen gelmesi harika. Artar o daha hiç endişe etme
Sağol canım, amin inşallah artsın diye herşeyi yapıyorum bakalım.
Muhteşem Rabbim tez zamanda sağlıkla ayaklanip çıkmanızı nasip etsin Bebiş sana benziyor mu
Amin canım sağol herkes bana benzetiyor ama daha şiş ya çok anlayamadım

Canım bnde genel olucam hemen yemek yiyebildin mi

Selam kızlar bisey soracağım.. Medipol e giden benden başka yok heralde ama belki tüm özeller aynıdır.. muayeneye gittikten 10 gün için de gidince ücretsiz ya hani.. eğer 10 gün içinde birkaç kez gidersek de ücretsiz mi oluyor yoksa birkez mi ücretsiz kontrol hakkımız...

10 gun icinde kac kez istersen ucretsiz canim, benim gittigim ozel de oyle

Kızlar doğum yaklaşınca vajina kemikleri ağrır mı? Yürürken ağrı olmaya başladı sancı olmadan bu kemiklerin ağrıması belirti olabilir mi?
Benim de aylardır ağrıyor ama bugün bambaşka ağrıyor ve sol kasığımda da adet sancısı gibi bi ağrı var doğum sancısı mı anlayamıyorum ilk hamileliğim

Benim de aylardır ağrıyor ama bugün bambaşka ağrıyor ve sol kasığımda da adet sancısı gibi bi ağrı var doğum sancısı mı anlayamıyorum ilk hamileliğim
Aynen bende de var. Bilemiyorum öyle internetten araştırıyorum. Pazartesi kontrolüm var çatı muaynesi yapacak bakalım normale uygunmu? Ben 37+1 deyim. Sen kaçtasın? Herkes doğuruyor maşallah bakalım bizim ne zaman olacak?

38+0 olduk bugün bakalım hayırlısı ne zaman gelmek isterse benim de salı günü muayenem var sancı çıkarsa çatı muayenesi yapacak

H heyecanli_anneee canim Hayırlı olsun Rabbim uzun ömürler nasip etsin evlarinla birlikte size inşallah iyi olmaniza cok sevindim insallah gaz sancısını cok cekmeden halledebilirsin benim icinde kokla o mis kokuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…