- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Hayırlı olsun Rabbim bizlerede böyle doğumlar nasip etsin Allah analı babalı büyütsün sütünü bol gazınız hiç olmasınKızlar sagolun cok tesekkur ederım. Sizlere dua edecegı Rabbım kolaylıkla saglıkla dogurmanızı nasip etsin. Sabah 6 ya kadar her zamanki gibi uyku tutmadı karnim agrıyodu Bı kac gundur kabızlıktan diye dusundum sonra sancı gıbı agrılar basladi sonra azıcık suyum geldi doktora gidelim dedik bneım en son muayenemde hıc acıklıgım yoktu hastaneye gıttıgım de 10 cm olmuso surec sancıludı biraz sonra hemen dogum haneye aldılar ıkınma surecinde de zorlandım 1 saat sonra dogdu cok sukur rabbım işimi kolaylaştırdı rabbı yesır okudum bol bol bir de sümmes sebile yesserahu dedim Allah yardımcım oldu
Canim ben almistm hastaneye yanmda goturdum ama hastanede verdigi icin aldigimi acmama gerek kalmadiBebegi olanlar anali babali buyutsunler ins, bekleyenlere de Allah kolaylik versin, deneyimli ve sezeryan olan arkadaslarim gogus pompasi ve bebek icin mama aldiniz mi?, cumartesi dogum tarihim her yer kapali olacagi icin simdiden alsam mi gerek olacak mi diye dusunmekteyim.
Kızlar ben dogum yaptım 7 30 da normal dogdu kızım darısı sizlere ınsallaj saglıkla
Kızlar dogumlariniz hayırlı olsun . Biran önce ayaklanır iyilerlesiniz inşallah.Kızlar çok şükür oğlum da bende iyiyiz genel anestezi oldum 3400 gr 51 cm doğdu oğlum. Detayları biraz doğruliyim yazıcam. Az az süt geliyor, biraz da ağrım var gaz sancısı da var
Maşallah. Allahım analı babalı büyütsün.Kızlar çok şükür oğlum da bende iyiyiz genel anestezi oldum 3400 gr 51 cm doğdu oğlum. Detayları biraz doğruliyim yazıcam. Az az süt geliyor, biraz da ağrım var gaz sancısı da var
MuhteşemMerhaba kızlariyiyken sizlere yazıyım. Sabah 7 gibi yatışım yapıldı kan tahlili, nst derken 8.20 gibi ameliyathaneye alındım hiç beklemeden genel anestezi yapıldı sonrasını zaten hatırlamıyorum odaya gelirken hayal meyal hatırlıyorum ağrım çok vardi bide benim gaz sancım vardi hemen ağrı kesici yaptılar. Oğlum da odaya gelmişti 3400 gr, 51 cm doğdu çok şükür o da iyi yanimda. Sütüm damla damla geliyor hep sıvı besleniyorum gazım çıkana kadar. 2 gibi de yürüttüler kum torbasını falan aldılar şimdi daha iyiyim arada kalkıp yürüyorum. İlk doğuma gore ayilmam daha zor oldu ama ağrı, yürüme daha kolaydı. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sağol canım, amin inşallah artsın diye herşeyi yapıyorum bakalım.Çok şükür cnm geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Sütünün de hemen gelmesi harika. Artar o daha hiç endişe etme
Amin canım sağolMuhteşemRabbim tez zamanda sağlıkla ayaklanip çıkmanızı nasip etsin Bebiş sana benziyor mu
Benim ilk doğumumda hiç ağrımamıştı şimdikinde 2 aydır ağrıyor. Hazırlanıyor herhalde doğumaKızlar doğum yaklaşınca vajina kemikleri ağrır mı? Yürürken ağrı olmaya başladısancı olmadan bu kemiklerin ağrıması belirti olabilir mi?
Senin yakındır zaten günlerin azalmış,yarın öbür gün doğurursunBenim ilk doğumumda hiç ağrımamıştı şimdikinde 2 aydır ağrıyor. Hazırlanıyor herhalde doğuma
Canım bnde genel olucam hemen yemek yiyebildin miMerhaba kızlariyiyken sizlere yazıyım. Sabah 7 gibi yatışım yapıldı kan tahlili, nst derken 8.20 gibi ameliyathaneye alındım hiç beklemeden genel anestezi yapıldı sonrasını zaten hatırlamıyorum odaya gelirken hayal meyal hatırlıyorum ağrım çok vardi bide benim gaz sancım vardi hemen ağrı kesici yaptılar. Oğlum da odaya gelmişti 3400 gr, 51 cm doğdu çok şükür o da iyi yanimda. Sütüm damla damla geliyor hep sıvı besleniyorum gazım çıkana kadar. 2 gibi de yürüttüler kum torbasını falan aldılar şimdi daha iyiyim arada kalkıp yürüyorum. İlk doğuma gore ayilmam daha zor oldu ama ağrı, yürüme daha kolaydı. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Yok canım gaz çıkarana kadar komposto ve çorba veriyorlar.Canım bnde genel olucam hemen yemek yiyebildin mi
10 gun icinde kac kez istersen ucretsiz canim, benim gittigim ozel de oyleSelam kızlar bisey soracağım.. Medipol e giden benden başka yok heralde ama belki tüm özeller aynıdır.. muayeneye gittikten 10 gün için de gidince ücretsiz ya hani.. eğer 10 gün içinde birkaç kez gidersek de ücretsiz mi oluyor yoksa birkez mi ücretsiz kontrol hakkımız...
Benim de aylardır ağrıyor ama bugün bambaşka ağrıyor ve sol kasığımda da adet sancısı gibi bi ağrı var doğum sancısı mı anlayamıyorum ilk hamileliğimKızlar doğum yaklaşınca vajina kemikleri ağrır mı? Yürürken ağrı olmaya başladısancı olmadan bu kemiklerin ağrıması belirti olabilir mi?
Aynen bende de var. Bilemiyorum öyle internetten araştırıyorum. Pazartesi kontrolüm var çatı muaynesi yapacak bakalım normale uygunmu? Ben 37+1 deyim. Sen kaçtasın? Herkes doğuruyor maşallah bakalım bizim ne zaman olacak?Benim de aylardır ağrıyor ama bugün bambaşka ağrıyor ve sol kasığımda da adet sancısı gibi bi ağrı var doğum sancısı mı anlayamıyorum ilk hamileliğim
38+0 olduk bugün bakalım hayırlısı ne zaman gelmek isterseAynen bende de var. Bilemiyorum öyle internetten araştırıyorum. Pazartesi kontrolüm var çatı muaynesi yapacak bakalım normale uygunmu? Ben 37+1 deyim. Sen kaçtasın? Herkes doğuruyor maşallah bakalım bizim ne zaman olacak?
Tamam canım çok sagolasin.. Sen nasılsin varmı kasılma sanci falan..10 gun icinde kac kez istersen ucretsiz canim, benim gittigim ozel de oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?