Tmm canım sagolasin randevu alıp gidrerim inşllah o zamanPendik medipoldeyim 10 gün içinde ücretsiz kontroller ama randevulu alıyor. Kontrol randevusu almanız lazım
Insallah canim benimAllah hepimizin yardımcısı olsun canım.. ba a da bazen korku gelmiyor değil..ama güzel düşünelim güzel olsun insallah
Benim de ilk doğumum öyle oldu bunda kendi sancımızla yaparız inşallah. Normal doğumu başlatmak için yaptığınız bir şey var mı? Ben merdiven çıkıyorum plates topunda YouTube daki hareketleri yapıyorum hurma yiyorum rezene çayı içiyorum. İnşallah suni sancı almak zorunda kalmayız.. Geceleri hafif kasiklarimda sancı hissediyorum ama doğum sancısı değil..Insallah canim ya,,Ikisi de suni sanci evet canim, sabah suyum geldi aksama kadar bekledim sanci hic gelmedi, hastaneye gittigimde suyu azalmis dediler,hizlandirmak icin suni verdiler hemen :/ insallah kolay olur hepimizin, korkuyorum valla
Insallah canim insallah oyle istiyorum ki kendi sancimin gelmesini, benim yaptigim bi tek hurma yemek bi de firsat buldukca yürüyüs, haftalardir dogum kanalina yerlesmis bekliyor. Hatta doktor erkenci olacak bu dedi ama gelecegi yok, benim kusmalar halen devam ettigi icin cikardikca sanci geliyor, gece full sanci ama duzenli degil gelip gidiyor, dogacagi yokBenim de ilk doğumum öyle oldu bunda kendi sancımızla yaparız inşallah. Normal doğumu başlatmak için yaptığınız bir şey var mı? Ben merdiven çıkıyorum plates topunda YouTube daki hareketleri yapıyorum hurma yiyorum rezene çayı içiyorum. İnşallah suni sancı almak zorunda kalmayız.. Geceleri hafif kasiklarimda sancı hissediyorum ama doğum sancısı değil..
Hamilelik Belirtilerinde bulantı var ama ona bakarsanız pazartesi gidicemGebelik olunca mutlaka testte çıkıyor, ben de kimyasal gebelik yaşadım biraz adetim düzensizleşmişti. Bide hemen bulantı olmaz diye biliyorum bemim hiç olmadı ama. Bence 4,5 gün geçtiyse kanda çıkar, ordan baktır
Amin inşallah canım Allah razı olsun koklarim tabi sağolasınH heyecanli_anneee canim Hayırlı olsun Rabbim uzun ömürler nasip etsin evlarinla birlikte size inşallah iyi olmaniza cok sevindim insallah gaz sancısını cok cekmeden halledebilirsin benim icinde kokla o mis kokuyu
Sağol canım inşallah daha gaz olayını çözemedikCanımm gözün aydın inşallah gaz olayın da hallolmuştur be sütün de bir an önce artarak gelirEşinle seni tebrik ediyorum sağlıkla hayırla büyütün bebeğinizi
Ben hurmanın gerçek doğum kasılması değil de yalancıları tetiklediğini düşünüyorumInsallah canim insallah oyle istiyorum ki kendi sancimin gelmesini, benim yaptigim bi tek hurma yemek bi de firsat buldukca yürüyüs, haftalardir dogum kanalina yerlesmis bekliyor. Hatta doktor erkenci olacak bu dedi ama gelecegi yok, benim kusmalar halen devam ettigi icin cikardikca sanci geliyor, gece full sanci ama duzenli degil gelip gidiyor, dogacagi yok
Yaaa bebeğin nasıl? Hasret giderdiniz mi? Abisi kardeşi olduğunu biliyor mu? Biliyorsa nasıl tepki verdi?Amin inşallah canım Allah razı olsun koklarim tabi sağolasın❤
Sağol canım inşallah daha gaz olayını çözemedik
Amin inşallah, vardır bundada bi hayr bak ben daha bugün gittim yeni doktora ve acayip sevdim enerjisi yüksek bindoktordu, normal doğım mu bekliyorsunHadi insallah yine memnun kalırsın canım.. Allah iyilerle karsilastirsin..ben de tavsiye uzerine medipol e başlamıştım bu zaman a kadar da hic sıkıntı yaşamadım.. dr un doğuma 5 hafta kala hastaneden ayrilmasi dışında.. Ama vardir bunda da bir hayir diyerek cok takmadim.. Simdiki dr um u da cok sevdim bakalim..
Yaa evet oda var olabilir canim bencede. Dedigin gibi alt karinda sanci veriyor, bel agrisi cok olmadi bi kac kez gecici agrim oldu o kadar, keske yürüyüs icin imkanim olsa biraz cok cikamiyorum ben 2 cocuklaBen hurmanın gerçek doğum kasılması değil de yalancıları tetiklediğini düşünüyorumseverim hurmayı bir ara ayy tutamadım tatlı niyetine 5-6 tane yerim bir kaç akşam üst üste bu sefer geceleri 2-3 saat arayla nasıl kasılmalarım oldu ama bunların hiç biri öyle diğer arkadaşların bahsettiği gibi belden rektuma, kasıklardan bacaklara vuran türde değildi. Karın ve alt karın- kasık bölgesinde yoğunlaşmış ama ağrı verip uykudan uyandıran türdendi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bana en çok yürüyüş işe yarıyormuş gibi geliyor ama 5bin-10 bin arasında adım atınca o da..
Gözün Aydın canım. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Oğluşuna da maşallahMerhaba kızlariyiyken sizlere yazıyım. Sabah 7 gibi yatışım yapıldı kan tahlili, nst derken 8.20 gibi ameliyathaneye alındım hiç beklemeden genel anestezi yapıldı sonrasını zaten hatırlamıyorum odaya gelirken hayal meyal hatırlıyorum ağrım çok vardi bide benim gaz sancım vardi hemen ağrı kesici yaptılar. Oğlum da odaya gelmişti 3400 gr, 51 cm doğdu çok şükür o da iyi yanimda. Sütüm damla damla geliyor hep sıvı besleniyorum gazım çıkana kadar. 2 gibi de yürüttüler kum torbasını falan aldılar şimdi daha iyiyim arada kalkıp yürüyorum. İlk doğuma gore ayilmam daha zor oldu ama ağrı, yürüme daha kolaydı. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba canımPendik medipoldeyim 10 gün içinde ücretsiz kontroller ama randevulu alıyor. Kontrol randevusu almanız lazım
Evet canım 3. Bebis ilk 2 si normaldi inşallah bu da öyle olur bakalım.. sen de sezeryan sonrası normal istiyordun demi ama vazgeçtiniz..Amin inşallah, vardır bundada bi hayr bak ben daha bugün gittim yeni doktora ve acayip sevdim enerjisi yüksek bindoktordu, normal doğım mu bekliyorsun
İnşallah. Suni sancıdan korkuyorum inşallah almayız. İlk doğum. Hurma,squat,yürüyüş ve ilişkiBenim de ilk doğumum öyle oldu bunda kendi sancımızla yaparız inşallah. Normal doğumu başlatmak için yaptığınız bir şey var mı? Ben merdiven çıkıyorum plates topunda YouTube daki hareketleri yapıyorum hurma yiyorum rezene çayı içiyorum. İnşallah suni sancı almak zorunda kalmayız.. Geceleri hafif kasiklarimda sancı hissediyorum ama doğum sancısı değil..
Haklısın zor olur ama yapabiliyorsan akşamları sokak aralarında eşin evdeyken dolaş olmazsa azıcık ben çıkıyorum yalan yok. Zaten sokakları da kontrol etmiyorlar.Yaa evet oda var olabilir canim bencede. Dedigin gibi alt karinda sanci veriyor, bel agrisi cok olmadi bi kac kez gecici agrim oldu o kadar, keske yürüyüs icin imkanim olsa biraz cok cikamiyorum ben 2 cocukla
Benim doktorum ilişki olmasın diye son iki muayenede tembihliyor spermler keseyi delip suyun erken gelmesine sebep veriyor o da enfeksiyona açık hale getiriyor diyeİnşallah. Suni sancıdan korkuyorum inşallah almayız. İlk doğum. Hurma,squat,yürüyüş ve ilişkikasıklarımda sancı yok. Çatı kemiklerinde aşağıda baskı ağrı var. Kasılmalar var rahimde o kadar.
Bende burundaki bir et şişti herhalde bir sağ bir solda anlamadım. O nefes alamamayı sürekli korona oldum koku gitti o yaptı hala da gelmedi diye yoruyordum hamilelikten ise çok mutlu olacağımDogumdan sonra bu burnum açılacak mı acaba ? Ben sabaha dek nefes alamayorum ya dudaklarım hep soyuluyor kurumaktan. Hamşlelikle mi alakalı 2 yıl önce burun amwlyatı oldm onunla mı alakalı anlamadım gitti. Tek bildigim yoruldum bu burundan nefrs alamama olayından. Birde kalorifere su kabı aldım taktım vs ama nafile
Bende açılma olsun diye yapılması gerekiyor diye biliyordum. Hatta burda da konusu geçmişti. Bi arkadaşın doktoru haftada 2 kez diye önermiş.Benim doktorum ilişki olmasın diye son iki muayenede tembihliyor spermler keseyi delip suyun erken gelmesine sebep veriyor o da enfeksiyona açık hale getiriyor diye
Kızlar bugün ben de bir özel ebe ile görüştüm. Doktorum da okey derse sanırım anlaşacağım. Belirsizlikler beni strese daha fazla sokacağından işi bilen birinin sürekli yanımda olması beni daha rahat ettirecek. İnşallah normal doğuma bir engel çıkmaz tabi :)
Çok şükür iyi canım biraz sütüm az ona üzülüyorum ama inşallah gelir. Yanımdan ayrılmıyor koyunca ağlıyorYaaa bebeğin nasıl? Hasret giderdiniz mi? Abisi kardeşi olduğunu biliyor mu? Biliyorsa nasıl tepki verdi?
Sen kalkıp odanda yürüyebildikçe yürü ki bağırsaklar hareketlensin kuzum
Amin sağol canım seninde gözün aydın olsunGözün Aydın canım. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Oğluşuna da maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?