2021 Şubat Anneleri

Insallah canim ya,,Ikisi de suni sanci evet canim, sabah suyum geldi aksama kadar bekledim sanci hic gelmedi, hastaneye gittigimde suyu azalmis dediler,hizlandirmak icin suni verdiler hemen :/ insallah kolay olur hepimizin, korkuyorum valla
Benim de ilk doğumum öyle oldu bunda kendi sancımızla yaparız inşallah. Normal doğumu başlatmak için yaptığınız bir şey var mı? Ben merdiven çıkıyorum plates topunda YouTube daki hareketleri yapıyorum hurma yiyorum rezene çayı içiyorum. İnşallah suni sancı almak zorunda kalmayız.. Geceleri hafif kasiklarimda sancı hissediyorum ama doğum sancısı değil..

Insallah canim insallah oyle istiyorum ki kendi sancimin gelmesini, benim yaptigim bi tek hurma yemek bi de firsat buldukca yürüyüs, haftalardir dogum kanalina yerlesmis bekliyor. Hatta doktor erkenci olacak bu dedi ama gelecegi yok, benim kusmalar halen devam ettigi icin cikardikca sanci geliyor, gece full sanci ama duzenli degil gelip gidiyor, dogacagi yok

Hamilelik Belirtilerinde bulantı var ama ona bakarsanız pazartesi gidicem

H heyecanli_anneee canim Hayırlı olsun Rabbim uzun ömürler nasip etsin evlarinla birlikte size inşallah iyi olmaniza cok sevindim insallah gaz sancısını cok cekmeden halledebilirsin benim icinde kokla o mis kokuyu
Amin inşallah canım Allah razı olsun koklarim tabi sağolasın
Canımm gözün aydın inşallah gaz olayın da hallolmuştur be sütün de bir an önce artarak gelir Eşinle seni tebrik ediyorum sağlıkla hayırla büyütün bebeğinizi
Sağol canım inşallah daha gaz olayını çözemedik

Ben hurmanın gerçek doğum kasılması değil de yalancıları tetiklediğini düşünüyorum severim hurmayı bir ara ayy tutamadım tatlı niyetine 5-6 tane yerim bir kaç akşam üst üste bu sefer geceleri 2-3 saat arayla nasıl kasılmalarım oldu ama bunların hiç biri öyle diğer arkadaşların bahsettiği gibi belden rektuma, kasıklardan bacaklara vuran türde değildi. Karın ve alt karın- kasık bölgesinde yoğunlaşmış ama ağrı verip uykudan uyandıran türdendi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bana en çok yürüyüş işe yarıyormuş gibi geliyor ama 5bin-10 bin arasında adım atınca o da..

Amin inşallah canım Allah razı olsun koklarim tabi sağolasın

Sağol canım inşallah daha gaz olayını çözemedik
Yaaa bebeğin nasıl? Hasret giderdiniz mi? Abisi kardeşi olduğunu biliyor mu? Biliyorsa nasıl tepki verdi?
Sen kalkıp odanda yürüyebildikçe yürü ki bağırsaklar hareketlensin kuzum

Amin inşallah, vardır bundada bi hayr bak ben daha bugün gittim yeni doktora ve acayip sevdim enerjisi yüksek bindoktordu, normal doğım mu bekliyorsun

Yaa evet oda var olabilir canim bencede. Dedigin gibi alt karinda sanci veriyor, bel agrisi cok olmadi bi kac kez gecici agrim oldu o kadar, keske yürüyüs icin imkanim olsa biraz cok cikamiyorum ben 2 cocukla

Gözün Aydın canım. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Oğluşuna da maşallah

Dogumdan sonra bu burnum açılacak mı acaba ? Ben sabaha dek nefes alamayorum ya dudaklarım hep soyuluyor kurumaktan. Hamşlelikle mi alakalı 2 yıl önce burun amwlyatı oldm onunla mı alakalı anlamadım gitti. Tek bildigim yoruldum bu burundan nefrs alamama olayından. Birde kalorifere su kabı aldım taktım vs ama nafile

Amin inşallah, vardır bundada bi hayr bak ben daha bugün gittim yeni doktora ve acayip sevdim enerjisi yüksek bindoktordu, normal doğım mu bekliyorsun
Evet canım 3. Bebis ilk 2 si normaldi inşallah bu da öyle olur bakalım.. sen de sezeryan sonrası normal istiyordun demi ama vazgeçtiniz..

İnşallah. Suni sancıdan korkuyorum inşallah almayız. İlk doğum. Hurma,squat,yürüyüş ve ilişki kasıklarımda sancı yok. Çatı kemiklerinde aşağıda baskı ağrı var. Kasılmalar var rahimde o kadar.

Yaa evet oda var olabilir canim bencede. Dedigin gibi alt karinda sanci veriyor, bel agrisi cok olmadi bi kac kez gecici agrim oldu o kadar, keske yürüyüs icin imkanim olsa biraz cok cikamiyorum ben 2 cocukla
Haklısın zor olur ama yapabiliyorsan akşamları sokak aralarında eşin evdeyken dolaş olmazsa azıcık ben çıkıyorum yalan yok. Zaten sokakları da kontrol etmiyorlar.

Benim doktorum ilişki olmasın diye son iki muayenede tembihliyor spermler keseyi delip suyun erken gelmesine sebep veriyor o da enfeksiyona açık hale getiriyor diye

Kızlar bugün ben de bir özel ebe ile görüştüm. Doktorum da okey derse sanırım anlaşacağım. Belirsizlikler beni strese daha fazla sokacağından işi bilen birinin sürekli yanımda olması beni daha rahat ettirecek. İnşallah normal doğuma bir engel çıkmaz tabi :)

Bende burundaki bir et şişti herhalde bir sağ bir solda anlamadım. O nefes alamamayı sürekli korona oldum koku gitti o yaptı hala da gelmedi diye yoruyordum hamilelikten ise çok mutlu olacağım

Bende açılma olsun diye yapılması gerekiyor diye biliyordum. Hatta burda da konusu geçmişti. Bi arkadaşın doktoru haftada 2 kez diye önermiş.

Yaaa bebeğin nasıl? Hasret giderdiniz mi? Abisi kardeşi olduğunu biliyor mu? Biliyorsa nasıl tepki verdi?
Sen kalkıp odanda yürüyebildikçe yürü ki bağırsaklar hareketlensin kuzum
Çok şükür iyi canım biraz sütüm az ona üzülüyorum ama inşallah gelir. Yanımdan ayrılmıyor koyunca ağlıyor abisi daha küçük 1.5 yaşında çok anlamıyor resim gostermisler benim diyormuş daha canlı görmedi hepimiz tepkisini merak ediyoruz yürüyorum canım çok şükür onu da hallettim baya rahatladim.
Gözün Aydın canım. Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin. Oğluşuna da maşallah
Amin sağol canım seninde gözün aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…