2021 Şubat Anneleri

1 muayne icin 1 kontrol hakki oluyor genelde ama hastahaneye gore degisirmi bilmiyorum

Hımm sende öyle mi diyosun canım.. olmadı hastaneye sorarım bakalım..Sağolasın
Ben ilkinde medipole gittim öyle bi sınır olduğunu hatırlamıyroum, şimdide sezeryana dönünce bu haftamda medipole gittim ilkinde çok memnun kalmıştım

Canımm gözün aydın inşallah gaz olayın da hallolmuştur be sütün de bir an önce artarak gelir Eşinle seni tebrik ediyorum sağlıkla hayırla büyütün bebeğinizi

Hanımlar iki gündür özellikle akşamları çok sık karnımda sertleşme oluyor bu kadar sık olması normalmi acaba ama akşamları özellikle

Kızlar 1 -1.5 haftadır kasık ağrılarım bar bir kezde rahime sanki bıcak olurda döner gibi ağrım olmustu mide bulantılarım 1 haftadır sabah aksam devam ediyo ağızda kuruluk iştahsızlık var 5 gün adet gecikmem var ama anlamadım adetim 3 gün gecikmesinde testim olmadıgı için ovülasyon testi denedim pozitif çıktı ertesi gün normal test denedim negatif çıktı bugünde korkudan test yapmıyorum artık hamile değilsem neden bunlar var ?? [ Gecen ayda kimyasal gebelik geçirdim ]

Ben ilkinde medipole gittim öyle bi sınır olduğunu hatırlamıyroum, şimdide sezeryana dönünce bu haftamda medipole gittim ilkinde çok memnun kalmıştım
Öyle mi hangi medipol canım.. ben çamlica medipol e gidiyorum hüsniye sedef hanıma geçtim... nur betül hanım ayrılınca ona basladim

Var kuzum oluyor sanci da devami gelmiyor, bekliyorum oyle, diger ikisi dogmustu simdiye, bu bekleyecek heralde sen nasilsin
Ya bende gündüz kasılma pek olmuyor nadir olursa da...Ama geceleri oluyor heralde benim doğum gece başlayacak diye düşünüyorum... Bende böyle sürekli kendimi dinliyorum ama devamlı düzenli yok henüz bakalim.. beklemedeyim.. nst de ikidir kasilma cikiyor ama acilma yok henüz...

Azalttik canim insallah son gunler benim de gece daha fazla oluyor nedense, bide oncekilerde suni sanci ile dogum yaptim suyum gelince. Bunda acaba kendi sancim gelir mi yada gelirse anlar miyim sanci oldugunu bilmiyorum

Canim ovulasyonla hic gebelik testi yapmadım bilmiyorum ben.. ama mide bulantısı adet geçiminden 2 yada 3 gün sonra başlamaz ki.. genelde 6. Hafta da başlar diye biliyorum.. yine bilen diğer arkadaşlar da yazarlar ama

Azalttik canim insallah son gunler benim de gece daha fazla oluyor nedense, bide oncekilerde suni sanci ile dogum yaptim suyum gelince. Bunda acaba kendi sancim gelir mi yada gelirse anlar miyim sanci oldugunu bilmiyorum
Anlarsın canım inşallah merak etme... ıkisinde de mi suyun önce gelmisti..benim ilkim öyle olmuştu..Inşallah bunda kendi sancin olur da daha kolay doğum yaparsın.. bak insanbuL dda kendi sancisiyla doğum yaptı 3. yü..3.ler daha kolay oluyor diyor çevremdeki çoğu kişi...

Esenler medipol benim, ilk doğumda baya memnunduk bundada öyle olur inşallah
Hadi insallah yine memnun kalırsın canım.. Allah iyilerle karsilastirsin..ben de tavsiye uzerine medipol e başlamıştım bu zaman a kadar da hic sıkıntı yaşamadım.. dr un doğuma 5 hafta kala hastaneden ayrilmasi dışında .. Ama vardir bunda da bir hayir diyerek cok takmadim.. Simdiki dr um u da cok sevdim bakalim..

Insallah canim ya,,Ikisi de suni sanci evet canim, sabah suyum geldi aksama kadar bekledim sanci hic gelmedi, hastaneye gittigimde suyu azalmis dediler,hizlandirmak icin suni verdiler hemen :/ insallah kolay olur hepimizin, korkuyorum valla

Pendik medipoldeyim 10 gün içinde ücretsiz kontroller ama randevulu alıyor. Kontrol randevusu almanız lazım

Gebelik olunca mutlaka testte çıkıyor, ben de kimyasal gebelik yaşadım biraz adetim düzensizleşmişti. Bide hemen bulantı olmaz diye biliyorum bemim hiç olmadı ama. Bence 4,5 gün geçtiyse kanda çıkar, ordan baktır

Insallah canim ya,,Ikisi de suni sanci evet canim, sabah suyum geldi aksama kadar bekledim sanci hic gelmedi, hastaneye gittigimde suyu azalmis dediler,hizlandirmak icin suni verdiler hemen :/ insallah kolay olur hepimizin, korkuyorum valla
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.. ba a da bazen korku gelmiyor değil..ama güzel düşünelim güzel olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…