Selam kızlar bisey soracağım.. Medipol e giden benden başka yok heralde ama belki tüm özeller aynıdır.. muayeneye gittikten 10 gün için de gidince ücretsiz ya hani.. eğer 10 gün içinde birkaç kez gidersek de ücretsiz mi oluyor yoksa birkez mi ücretsiz kontrol hakkımız...
Hımm sende öyle mi diyosun canım.. olmadı hastaneye sorarım bakalım..Sağolasın1 muayne icin 1 kontrol hakki oluyor genelde ama hastahaneye gore degisirmi bilmiyorum
Var kuzum oluyor sanci da devami gelmiyor, bekliyorum oyle, diger ikisi dogmustu simdiye, bu bekleyecek heraldeTamam canım çok sagolasin.. Sen nasılsin varmı kasılma sanci falan..
Ben ilkinde medipole gittim öyle bi sınır olduğunu hatırlamıyroum, şimdide sezeryana dönünce bu haftamda medipole gittim ilkinde çok memnun kalmıştımHımm sende öyle mi diyosun canım.. olmadı hastaneye sorarım bakalım..Sağolasın
Canımm gözün aydın inşallah gaz olayın da hallolmuştur be sütün de bir an önce artarak gelirMerhaba kızlariyiyken sizlere yazıyım. Sabah 7 gibi yatışım yapıldı kan tahlili, nst derken 8.20 gibi ameliyathaneye alındım hiç beklemeden genel anestezi yapıldı sonrasını zaten hatırlamıyorum odaya gelirken hayal meyal hatırlıyorum ağrım çok vardi bide benim gaz sancım vardi hemen ağrı kesici yaptılar. Oğlum da odaya gelmişti 3400 gr, 51 cm doğdu çok şükür o da iyi yanimda. Sütüm damla damla geliyor hep sıvı besleniyorum gazım çıkana kadar. 2 gibi de yürüttüler kum torbasını falan aldılar şimdi daha iyiyim arada kalkıp yürüyorum. İlk doğuma gore ayilmam daha zor oldu ama ağrı, yürüme daha kolaydı. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Tmm Canım sagolasin
Öyle mi hangi medipol canım.. ben çamlica medipol e gidiyorum hüsniye sedef hanıma geçtim... nur betül hanım ayrılınca ona basladimBen ilkinde medipole gittim öyle bi sınır olduğunu hatırlamıyroum, şimdide sezeryana dönünce bu haftamda medipole gittim ilkinde çok memnun kalmıştım
Ya bende gündüz kasılma pek olmuyor nadir olursa da...Ama geceleri oluyor heralde benim doğum gece başlayacak diye düşünüyorum... Bende böyle sürekli kendimi dinliyorum ama devamlı düzenli yok henüz bakalim.. beklemedeyim.. nst de ikidir kasilma cikiyor ama acilma yok henüz...Var kuzum oluyor sanci da devami gelmiyor, bekliyorum oyle, diger ikisi dogmustu simdiye, bu bekleyecek heraldesen nasilsin
Azalttik canim insallah son gunlerYa bende gündüz kasılma pek olmuyor nadir olursa da...Ama geceleri oluyor heralde benim doğum gece başlayacak diye düşünüyorum... Bende böyle sürekli kendimi dinliyorum ama devamlı düzenli yok henüz bakalim.. beklemedeyim.. nst de ikidir kasilma cikiyor ama acilma yok henüz...
Canim ovulasyonla hic gebelik testi yapmadım bilmiyorum ben.. ama mide bulantısı adet geçiminden 2 yada 3 gün sonra başlamaz ki.. genelde 6. Hafta da başlar diye biliyorum.. yine bilen diğer arkadaşlar da yazarlar amaKızlar 1 -1.5 haftadır kasık ağrılarım bar bir kezde rahime sanki bıcak olurda döner gibi ağrım olmustu mide bulantılarım 1 haftadır sabah aksam devam ediyo ağızda kuruluk iştahsızlık var 5 gün adet gecikmem var ama anlamadım adetim 3 gün gecikmesinde testim olmadıgı için ovülasyon testi denedim pozitif çıktı ertesi gün normal test denedim negatif çıktı bugünde korkudan test yapmıyorum artık hamile değilsem neden bunlar var ?? [ Gecen ayda kimyasal gebelik geçirdim ]
Anlarsın canım inşallah merak etme... ıkisinde de mi suyun önce gelmisti..benim ilkim öyle olmuştu..Inşallah bunda kendi sancin olur da daha kolay doğum yaparsın.. bakAzalttik canim insallah son gunlerbenim de gece daha fazla oluyor nedense, bide oncekilerde suni sanci ile dogum yaptim suyum gelince. Bunda acaba kendi sancim gelir mi yada gelirse anlar miyim sanci oldugunu bilmiyorum
Esenler medipol benim, ilk doğumda baya memnunduk bundada öyle olur inşallahÖyle mi hangi medipol canım.. ben çamlica medipol e gidiyorum hüsniye sedef hanıma geçtim... nur betül hanım ayrılınca ona basladim
Hadi insallah yine memnun kalırsın canım.. Allah iyilerle karsilastirsin..ben de tavsiye uzerine medipol e başlamıştım bu zaman a kadar da hic sıkıntı yaşamadım.. dr un doğuma 5 hafta kala hastaneden ayrilmasi dışındaEsenler medipol benim, ilk doğumda baya memnunduk bundada öyle olur inşallah
Insallah canim ya,,Ikisi de suni sanci evet canim, sabah suyum geldi aksama kadar bekledim sanci hic gelmedi, hastaneye gittigimde suyu azalmis dediler,hizlandirmak icin suni verdiler hemen :/ insallah kolay olur hepimizin, korkuyorum vallaAnlarsın canım inşallah merak etme... ıkisinde de mi suyun önce gelmisti..benim ilkim öyle olmuştu..Inşallah bunda kendi sancin olur da daha kolay doğum yaparsın.. bakinsanbuL dda kendi sancisiyla doğum yaptı 3. yü..3.ler daha kolay oluyor diyor çevremdeki çoğu kişi...
Pendik medipoldeyim 10 gün içinde ücretsiz kontroller ama randevulu alıyor. Kontrol randevusu almanız lazımSelam kızlar bisey soracağım.. Medipol e giden benden başka yok heralde ama belki tüm özeller aynıdır.. muayeneye gittikten 10 gün için de gidince ücretsiz ya hani.. eğer 10 gün içinde birkaç kez gidersek de ücretsiz mi oluyor yoksa birkez mi ücretsiz kontrol hakkımız...
Gebelik olunca mutlaka testte çıkıyor, ben de kimyasal gebelik yaşadım biraz adetim düzensizleşmişti. Bide hemen bulantı olmaz diye biliyorum bemim hiç olmadı ama. Bence 4,5 gün geçtiyse kanda çıkar, ordan baktırKızlar 1 -1.5 haftadır kasık ağrılarım bar bir kezde rahime sanki bıcak olurda döner gibi ağrım olmustu mide bulantılarım 1 haftadır sabah aksam devam ediyo ağızda kuruluk iştahsızlık var 5 gün adet gecikmem var ama anlamadım adetim 3 gün gecikmesinde testim olmadıgı için ovülasyon testi denedim pozitif çıktı ertesi gün normal test denedim negatif çıktı bugünde korkudan test yapmıyorum artık hamile değilsem neden bunlar var ?? [ Gecen ayda kimyasal gebelik geçirdim ]
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım.. ba a da bazen korku gelmiyor değil..ama güzel düşünelim güzel olsun insallahInsallah canim ya,,Ikisi de suni sanci evet canim, sabah suyum geldi aksama kadar bekledim sanci hic gelmedi, hastaneye gittigimde suyu azalmis dediler,hizlandirmak icin suni verdiler hemen :/ insallah kolay olur hepimizin, korkuyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?