2021 Şubat Anneleri

Herkese merhaba , Şubat anneleri bölümünde başlayıp Şubatı göremeyen bir doğum daha , 3 gün önce doğum yaptım şuan süt savaşları veriyoruz sütüm hemen geldi neyseki artırma derdindeyim ,herkese hayırlı doğumlar

Gözünüz aydın Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin Sizin tahmini doğum tarihine göre Ocakta olması gayet olasılık içerisindeymiş zaten

Rahatlama sevindim inşallah sağlıkla taburcu olursunuz ikiniz de sütünü de o kadar dert etme zaten biliyorsun ilk gün zeytin kadar mideleri oluyor eve gidip rahatlayınca artacaktır.

Eve gidince nasıl tepki verdiğini bize anlatmayı unutma o yaştaki çocuklarınkini çok merak ediyorum

Evet canım 3. Bebis ilk 2 si normaldi inşallah bu da öyle olur bakalım.. sen de sezeryan sonrası normal istiyordun demi ama vazgeçtiniz..
HAla içimde ama tek başıma göze alamadım eşimin desteği benim için önemliydi hastane sürecinde yanımda o olacaktı, sağlıklı tam bi normal doğum olur inşalalh

Doktorun onay verirse süper olur, ben ilişkiyi o şekilde değilde spermler rahim kasılmasını tetikliyor diye biliyorum ilişkiyi anca su geldikten sonra önermiyorlar enfeksiyon olmasın diye, spermleri göndermeden ilişki denesemiz

H heyecanli_anneee S SkyAsteR birşey soracağım ya sizin çocuklar birqz daha küçük benim oğlum 3.5 yaşında ve her hamile tshirtimi giydiğimde önündeki resimden dolayı kardeşim bana balon getiricek diye söyledi, siz hediye aldınız mı n’aptınız kimi pedagog öneriyor kimisi önermiyor, balonla birlikte bişi daha alıyım dedim ama kararsız kaldık

Kızlaarr selamlar yeni doğum yapan bi arakadaş vardı adını unuttum Rabbim hayırlı evlat etsin inşallah

Dün çok kasılmam oldu gece yatmadan da sancım oldu
Ve gecede uyandım sancıdan
36+3 günlük olduk ama sanki az bi zaman kalmış gibi hissediyorum bugün aklımda kalan bütün işleri halletmem lazım
Ev işlerinde çok zorlanıyırum artık eğilip kalkmak çok güç yatmak bile
Ayaklarım azıcık ayakta kalsam çok şişiyor ve birazda acıyor

Allah son günlerde hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Benim kızım da 3 yaşında bizde sevdiği oyuncağı almak istiyoruz hazırlayıp arabada bekletecegiz vakti gelince kardeşiyle eve gelecek.

Canım benim çok tebrik ederim. Allahım analı babalı sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin
Sütünde artar gelmesi bile müthiş. Mideleri kiraz kadar yeter o. Maşallah kilosu boyuda süper
Ağrın sızın nasıl? Gaz sorununu hallettin mi?
Yarın sabahta ben aynı yollardan geçeceğim bakalım bakalım

Senin de mi yarın sabah ben de yarın sabah inşallah gece kaça kadar ye dedi Dr canim

Canım benim oğlum 1.5 yaşında daha hiç bebek olucağını anlamadı ömer nerde diyince karnımı gösteriyodu ama eminim bebek olduğunu bilmeden yapıyordu. O yüzden oyuncaktan anlamaz diye düşündük özel bişey yapmadık.
Teşekkür ederim canım darısı inşallah senin başına olsun kolaylıkla atlatırsın, ağrın sızın az olur ağrım sızım çok yok 2 kere iğne yapıldı rahatladım ilk sezaryanima gore bu daha kolaydı. Gazı da hallettim gece çok şükür bi aksilik olmazsa akşam çıkmayı düşünüyoruz. Allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin

Senin de mi yarın sabah ben de yarın sabah inşallah gece kaça kadar ye dedi Dr canim
Evet cnm .7 de hastanede olacağım 8 gibi dedi ama bakalım gece 12 den sonra yeme içme su yok dediler bana.
Senn saat kaçta? Şubat grubunun ilk anneleri biz olacağız galiba
Amin canım inşallah teşekkür ederim
Ağrısız sorunsuz sağlıklı doğumlar olsun hepimize inşallah

Bebek aldık canım, kardeşin almış sana dedik. Çok da mutlu oldu..

Yeni yeni kendine geliyor burnum, nefes alıyormuşum oh dedim, hala kanama var ama. Dudaklarım da dünden beri daha iyi...

Doğum yapan annişler, gögüs pedi ne kullanıyorsunuz? Weebaby almıştım çok kaşıntı yaptı.

Son düzenleme:
Çok iyi bir karar almışsın benim baştaki niyetim buydu, yeğenin gelsin çocuğa baksın, ben senin hizmetini ben yaparım ederim diyince eşim vazgeçtim, öyle olmadı maalesef demin iyisin sen galiba artık dedi, ağlama duvarım yok napayım dedim iyi olmayıp da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…