- 29 Nisan 2020
- 298
- 159
- 53
- 38
Gözünüz aydın Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsinHerkese merhaba , Şubat anneleri bölümünde başlayıp Şubatı göremeyen bir doğum daha, 3 gün önce doğum yaptım şuan süt savaşları veriyoruz sütüm hemen geldi neyseki artırma derdindeyim ,herkese hayırlı doğumlar
Rahatlama sevindim inşallah sağlıkla taburcu olursunuz ikiniz de sütünü de o kadar dert etme zaten biliyorsun ilk gün zeytin kadar mideleri oluyor eve gidip rahatlayınca artacaktır.Çok şükür iyi canım biraz sütüm az ona üzülüyorum ama inşallah gelir. Yanımdan ayrılmıyor koyunca ağlıyorabisi daha küçük 1.5 yaşında çok anlamıyor resim gostermisler benim diyormuş daha canlı görmedi hepimiz tepkisini merak ediyoruz yürüyorum canım çok şükür onu da hallettim baya rahatladim.
Amin sağol canım seninde gözün aydın olsun
HAla içimde ama tek başıma göze alamadım eşimin desteği benim için önemliydi hastane sürecinde yanımda o olacaktı, sağlıklı tam bi normal doğum olur inşalalhEvet canım 3. Bebis ilk 2 si normaldi inşallah bu da öyle olur bakalım.. sen de sezeryan sonrası normal istiyordun demi ama vazgeçtiniz..
Doktorun onay verirse süper olur, ben ilişkiyi o şekilde değilde spermler rahim kasılmasını tetikliyor diye biliyorum ilişkiyi anca su geldikten sonra önermiyorlar enfeksiyon olmasın diye, spermleri göndermeden ilişki denesemizBenim doktorum ilişki olmasın diye son iki muayenede tembihliyor spermler keseyi delip suyun erken gelmesine sebep veriyor o da enfeksiyona açık hale getiriyor diye
Kızlar bugün ben de bir özel ebe ile görüştüm. Doktorum da okey derse sanırım anlaşacağım. Belirsizlikler beni strese daha fazla sokacağından işi bilen birinin sürekli yanımda olması beni daha rahat ettirecek. İnşallah normal doğuma bir engel çıkmaz tabi :)
Benim kızım da 3 yaşında bizde sevdiği oyuncağı almak istiyoruz hazırlayıp arabada bekletecegiz vakti gelince kardeşiyle eve gelecek.H heyecanli_anneee S SkyAsteR birşey soracağım ya sizin çocuklar birqz daha küçük benim oğlum 3.5 yaşında ve her hamile tshirtimi giydiğimde önündeki resimden dolayı kardeşim bana balon getiricek diye söyledi, siz hediye aldınız mı n’aptınız kimi pedagog öneriyor kimisi önermiyor, balonla birlikte bişi daha alıyım dedim ama kararsız kaldık
Canım benim çok tebrik ederim. Allahım analı babalı sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsinMerhaba kızlariyiyken sizlere yazıyım. Sabah 7 gibi yatışım yapıldı kan tahlili, nst derken 8.20 gibi ameliyathaneye alındım hiç beklemeden genel anestezi yapıldı sonrasını zaten hatırlamıyorum odaya gelirken hayal meyal hatırlıyorum ağrım çok vardi bide benim gaz sancım vardi hemen ağrı kesici yaptılar. Oğlum da odaya gelmişti 3400 gr, 51 cm doğdu çok şükür o da iyi yanimda. Sütüm damla damla geliyor hep sıvı besleniyorum gazım çıkana kadar. 2 gibi de yürüttüler kum torbasını falan aldılar şimdi daha iyiyim arada kalkıp yürüyorum. İlk doğuma gore ayilmam daha zor oldu ama ağrı, yürüme daha kolaydı. Rabbim sizlere de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Senin de mi yarın sabah ben de yarın sabah inşallah gece kaça kadar ye dedi Dr canimCanım benim çok tebrik ederim. Allahım analı babalı sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin
Sütünde artar gelmesi bile müthiş. Mideleri kiraz kadar yeter o. Maşallah kilosu boyuda süper
Ağrın sızın nasıl? Gaz sorununu hallettin mi?
Yarın sabahta ben aynı yollardan geçeceğim bakalım bakalım
Canım benim oğlum 1.5 yaşında daha hiç bebek olucağını anlamadı ömer nerde diyince karnımı gösteriyodu ama eminim bebek olduğunu bilmeden yapıyordu. O yüzden oyuncaktan anlamaz diye düşündük özel bişey yapmadık.H heyecanli_anneee S SkyAsteR birşey soracağım ya sizin çocuklar birqz daha küçük benim oğlum 3.5 yaşında ve her hamile tshirtimi giydiğimde önündeki resimden dolayı kardeşim bana balon getiricek diye söyledi, siz hediye aldınız mı n’aptınız kimi pedagog öneriyor kimisi önermiyor, balonla birlikte bişi daha alıyım dedim ama kararsız kaldık
Teşekkür ederim canım darısı inşallah senin başına olsun kolaylıkla atlatırsın, ağrın sızın az olurCanım benim çok tebrik ederim. Allahım analı babalı sağlıklı mutlu büyütmeyi nasip etsin
Sütünde artar gelmesi bile müthiş. Mideleri kiraz kadar yeter o. Maşallah kilosu boyuda süper
Ağrın sızın nasıl? Gaz sorununu hallettin mi?
Yarın sabahta ben aynı yollardan geçeceğim bakalım bakalım
Gece 12 ye kadar canım yeme içme bitsin dedi.H heyecanli_anneee canim Dr gece en son kaça kadar ye dedi sana
Evet cnm .7 de hastanede olacağım 8 gibi dedi ama bakalımSenin de mi yarın sabah ben de yarın sabah inşallah gece kaça kadar ye dedi Dr canim
Amin canım inşallahCanım benim oğlum 1.5 yaşında daha hiç bebek olucağını anlamadı ömer nerde diyince karnımı gösteriyodu ama eminim bebek olduğunu bilmeden yapıyordu. O yüzden oyuncaktan anlamaz diye düşündük özel bişey yapmadık.
Teşekkür ederim canım darısı inşallah senin başına olsun kolaylıkla atlatırsın, ağrın sızın az olurağrım sızım çok yok 2 kere iğne yapıldı rahatladım ilk sezaryanima gore bu daha kolaydı. Gazı da hallettim gece çok şükür bi aksilik olmazsa akşam çıkmayı düşünüyoruz. Allahım sanada hayırlı doğumlar nasip etsin
Bebek aldık canım, kardeşin almış sana dedik. Çok da mutlu oldu..H heyecanli_anneee S SkyAsteR birşey soracağım ya sizin çocuklar birqz daha küçük benim oğlum 3.5 yaşında ve her hamile tshirtimi giydiğimde önündeki resimden dolayı kardeşim bana balon getiricek diye söyledi, siz hediye aldınız mı n’aptınız kimi pedagog öneriyor kimisi önermiyor, balonla birlikte bişi daha alıyım dedim ama kararsız kaldık
Yeni yeni kendine geliyor burnum, nefes alıyormuşum oh dedim, hala kanama var ama. Dudaklarım da dünden beri daha iyi...Dogumdan sonra bu burnum açılacak mı acaba ? Ben sabaha dek nefes alamayorum ya dudaklarım hep soyuluyor kurumaktan. Hamşlelikle mi alakalı 2 yıl önce burun amwlyatı oldm onunla mı alakalı anlamadım gitti. Tek bildigim yoruldum bu burundan nefrs alamama olayından. Birde kalorifere su kabı aldım taktım vs ama nafile
Ay ben de onu aldım memnun kalmadınız mıDoğom yapan annişler, gögüs pedi ne kullanıyorsunuz? Weebaby almıştım çok kaşıntı yaptı.
Çok iyi bir karar almışsın benim baştaki niyetim buydu, yeğenin gelsin çocuğa baksın, ben senin hizmetini ben yaparım ederim diyince eşim vazgeçtim, öyle olmadı maalesefBenim doktorum ilişki olmasın diye son iki muayenede tembihliyor spermler keseyi delip suyun erken gelmesine sebep veriyor o da enfeksiyona açık hale getiriyor diye
Kızlar bugün ben de bir özel ebe ile görüştüm. Doktorum da okey derse sanırım anlaşacağım. Belirsizlikler beni strese daha fazla sokacağından işi bilen birinin sürekli yanımda olması beni daha rahat ettirecek. İnşallah normal doğuma bir engel çıkmaz tabi :)
Hem de hiç kalmadım arkadaşım kaşıntı ve sızdırma şikayetim. gece yatarken takıyorum sabah yatak hep ıslak, jel formlu değil herhalde ondanAy ben de onu aldım memnun kalmadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?