2021 Şubat Anneleri

Kızlar kasık ağrısı ve bel ağrısı var bende de bugün ya korkuyorum bir şey olacak diye dua edin bana bir şey olmaz inşallah
İlk haftalar normal herhalde canım, benim 6. Haftada hafifledi o ağrılarım, sadece evi süpürnce ayakta fazla kalınca oluyor şimdi bir de bulantm arttı.

Slm kizlar.Bende idar testinde ikinci cizgiyi goreli 5 gun oldu.Reglim geceli de 5 gun oldu.Bugun aile hekiminden randevu almaya calistim ancak alamadim.Randevusuz gidince test yapiyorlar mi bilginiz var mi acaba?
Sadece hamililere tahlil yapıyorlar pandemi nedeniyle, sabah 9.30 dogru gidin. Yaptırırsınız.

Merhaba kizlar sozdede varmi ben yine acile gidiyorum iki gundur kanamam var az bise normal deil dediler ama annemlerde normaldir dedi cok korkma sizdede oldumu bole bise 8 haftaligiz nerdeyse biz

Merhaba kizlar sozdede varmi ben yine acile gidiyorum iki gundur kanamam var az bise normal deil dediler ama annemlerde normaldir dedi cok korkma sizdede oldumu bole bise 8 haftaligiz nerdeyse biz
Güzel haberlerle dön inşallah, kötüyü düşünme canım.

Kızlar ne yapıyosunuz doktora gidicek olan varmı ne durumdasınız ? Ben cok heycanlıyım gercekten cumaya az kaldı kalbini duyucam inşallah

Kızlar ne yapıyosunuz doktora gidicek olan varmı ne durumdasınız ? Ben cok heycanlıyım gercekten cumaya az kaldı kalbini duyucam inşallah
yaa bnde aynı durumdayım hem çok heyecanlıyım hemde çok stresliyim günler hep böyle mi geçecek acaba

yaa bnde aynı durumdayım hem çok heyecanlıyım hemde çok stresliyim günler hep böyle mi geçecek acaba
Valla bende bilmiyorum sanırım böyle gecicek. Sen ne zaman gidiceksin bazen diyorum duyucam sıkıntı yok bazende diyorum ya duyamazsan ne yapıcaksın yani duygu durumum karısık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…