İlk haftalar normal herhalde canım, benim 6. Haftada hafifledi o ağrılarım, sadece evi süpürnce ayakta fazla kalınca oluyor şimdi bir de bulantm arttı.Kızlar kasık ağrısı ve bel ağrısı var bende de bugün ya korkuyorum bir şey olacak diye dua edin bana bir şey olmaz inşallah
Tebrik ederimmm kaç haftalıkkeseyi gördük herhangi bir problem görünmüyor 2 hafta sonra da kalp atışına gidicez bakalım :)
Sadece hamililere tahlil yapıyorlar pandemi nedeniyle, sabah 9.30 dogru gidin. Yaptırırsınız.Slm kizlar.Bende idar testinde ikinci cizgiyi goreli 5 gun oldu.Reglim geceli de 5 gun oldu.Bugun aile hekiminden randevu almaya calistim ancak alamadim.Randevusuz gidince test yapiyorlar mi bilginiz var mi acaba?
Hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruzCok tesekkur ederim
Çok korkuyorum ya.Ilk hamileligim.Cok istiyorum ama bu surecden korkuyorum nedense dua edin bana lutfenHadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
Hadi bakalım güzel haberleri bekliyoruz
son regli tarihine göre 7 haftalıkTebrik ederimmm kaç haftalık ☺
Hepimizde var o stres. Rabbim hepimize yardım etsin inşallah.Çok korkuyorum ya.Ilk hamileligim.Cok istiyorum ama bu surecden korkuyorum nedense dua edin bana lutfen
Güzel haberlerle dön inşallah, kötüyü düşünme canım.Merhaba kizlar sozdede varmi ben yine acile gidiyorum iki gundur kanamam var az bise normal deil dediler ama annemlerde normaldir dedi cok korkma sizdede oldumu bole bise 8 haftaligiz nerdeyse biz
Nasıl yapıyosun canım, ben dayanamıyorum artık sinir stres oldumBenn ben
Hayırla sağlıkla gelsin dünyaya inşallahson regli tarihine göre 7 haftalık
Hayırlı olsun cnmMerhaba kızlar ben de gebeliğimi dün öğrendim değerim 166 çıktı yarın tekrar kan vereceğim ilk gebeliğim çok tecrübesizim aranıza katılayım dedim :)
Hayırlısı olsun sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallahAyni tarihte benim bebisiminde muhtemel doğum tarihi
yaa bnde aynı durumdayım hem çok heyecanlıyım hemde çok stresliyim günler hep böyle mi geçecek acabaKızlar ne yapıyosunuz doktora gidicek olan varmı ne durumdasınız ? Ben cok heycanlıyım gercekten cumaya az kaldı kalbini duyucam inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canımMerhaba kızlar ben de gebeliğimi dün öğrendim değerim 166 çıktı yarın tekrar kan vereceğim ilk gebeliğim çok tecrübesizim aranıza katılayım dedim :)
İnşallah 2.hamileliğim olmasına rağmen ben bile heyecanlıyımKizlar hepimizin az çok agrisi sancisi sıkıntıları var bebeklerimiz iyi olsunlar da napalım..sıkıntılı olanlar ben de dahil inş sağlıkla kavuşuruz Meleklerimize
Valla bende bilmiyorum sanırım böyle gecicek. Sen ne zaman gidiceksin bazen diyorum duyucam sıkıntı yok bazende diyorum ya duyamazsan ne yapıcaksın yani duygu durumum karısıkyaa bnde aynı durumdayım hem çok heyecanlıyım hemde çok stresliyim günler hep böyle mi geçecek acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?