2021 Şubat Anneleri

Kızlar çoğu sayfayı atlayarak gittim sanırım. Aralarda doğum haberi varsa tebrik ediyorum. Bi kaç gündür kaçırdım okuyamadım. Bebiş sürekli emmek istediği için yetişemiyorum ev idaresine. Haftasonu eşim yardım etti bugün yalnızım. Çocuklar soğuk algınlığı geçiriyor. Kayınvalidem iki günlük yemek getirdi sağolsun ama bugün iş başa düştü. Bakalım makarnaya kaç gün dayanabileceğiz

Bebeğin hediye getirmesi akışs uygun değilmişmiş‍, bugün gidip alacağım inşalalh, abiside kardeşine oyuncak almak istiyor biz genelde abi ablayada hediye götürmeye çalıştık allahtan pandemi var

Doğumun ertesi günü benim oğlumda 200 gr vermiş. İlk gün hemşire sütümü kontrol etti gelmişti yine de vermiş kilo. Hastane çıkışı muayenede sorun yoktu ama bana iki gündür teni sarı geliyor. Çarşamba kontrole götüreceğiz bakalım. Bir de sarı sarı kusuyor. Acemi gibi oldum bir telaş bi endişe içindeyim hep

Aynı durum bende de var canım teni sarardı oglumdan temkinliyim 3 ay sürmüştü. Bizde çarşamba kontrole gidicez sarılığa gerek görürse kan alıcam falan dedi ister istemez insan kaygılanıyor. Olur canım bizim doktor normal dedi bizimki de dün balgam gibi çıkardı günde 5 kere normal olur dedi.

Sadece renkten mi anlasiliyo bu
Rengi sari degil.gibi
Ben de sira bekliyorum insallah bizim.de bisey yoktur
Allaha dua ediyorum

Kızlar ebebek şubat indirimleri başlamış, hangi gün neler indirme girecek belli olmuş. Tecrübeli annelere bikaç sorum var göğüs pedi, alt açma, göğüs kremi bunları almıştım geçen hafta ama %28 indirime girecek bunlardan stok yapmak gerekir mi, ikinci olarak aşağıdaki ürünler gerekli mi kullanan memnun olan veya almayı düşünen var mı? Bunlar da indirime girecek kaçırmak istemedim

Eklentiler

• Screenshot_20210201_134606_com.solidict.ebebek.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20210201_134554_com.solidict.ebebek.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 58
Ben kullanmıyorum canım. Nem yapıyor yarayı tetikliyor diye. İki gün çok emdi hemen acımaya başladı göğüslerim o yüzden onları serbest bıraktım biraz
Keşke ben de bırakabilsem uyuduğundan çok emmiyor pamela andersona döndüm. Sabah kalkıyorum yatak ıslanmış, üst baş gitmiş.

Doğuma giren annelere kolay doğumlar diliyorum. Emzirme savaşı veren annelere bok süt ve güç diliyorum. Bugün kontrol vardı çok şükür 3200 gram olmus nasıl güzel toparladı güzel kızım 1 ayda 9 Şubat'ta doğum için gün verildi. İyiki özelde ki doktorumu dinleyip hemen kabul etmemisim 36. Haftada doğumu. Kafa ölçüsü hala geriden geliyor 3 hafta kadar ona biraz üzülüyorum onun dışında herşey yolunda elhamdülillah

Ben alt acma bezi deterjan 2 ser almayi dusunuyorum duruma gore bakicam stok yapmak suanlik mantikli gelmiyo belki duruma gore 3 paket alirim alt acma bakalim bi gidiyimde. Bugun bebek telsizi icin gidicez

Kizlar bebek telsizi olanlar hangi marka aldiniz weewel motorola bide yoyko bu markalar uygun aksama dogru ebebege gidicez karar vermemiz lazim

Ben alt acma bezi deterjan 2 ser almayi dusunuyorum duruma gore bakicam stok yapmak suanlik mantikli gelmiyo belki duruma gore 3 paket alirim alt acma bakalim bi gidiyimde. Bugun bebek telsizi icin gidicez
Bezlerde indirim vardı onu almadım mesela bazı bebeklere alerji yapıyomuş ama süt yapıcı malt içecek falan stokla alsam mı diyorum. Alışverişinizi atabilir misiniz buraya lazım olanlar varsa bende alırım :)

Hadi gözün aydın canım başlıyordur doğumun inşallah.. Sağlıkla kolaylıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah.. bizleri de haberdar et.. Bende beklemedeyim her gece kasılmalar sürüyor

Sancıları sıklaştı saat 5 gibi doğuma alıcaklar, oğlumla sarılamadım ağlamaklıyım çok dualarınızda banada yer verin,
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inşallah hiç üzülme evde bol bol sarılırsın evlatlarına dualarımız seninle ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…