- 11 Ağustos 2020
- 573
- 789
- 33
- 40
Bana tercüman olmuşsun. 3 gün sonra 40 bitecek benim hala ses Seda yok. Ama 5 km ne güzel yürüyorsun maşallah sana ben 1 saatte 2-3 bin adım anca atıyorum. Hele bugün çok ağrım var aşağı aşağı çekiyor karnım sanki, nasıl yürüyeceğim bilmiyorum. 2 adım yürüyüp koltuğa çöküyorumKızlar, ben de bebeğim doğmadığı için gerilmeye başladım. 5 gün kaldı. Günde 5 km yürüyorum. Her duyduğumu yapmaya çalışıyorum. 40’ı geçmesi durumunda iki günde bir kontrole gidecekmişim. Bebeğin iyilik haline göre bi yol izlenecekmiş. İlk çocuğum ve normal doğum olmasını çok istiyorum.
İki hafta önceki kontrolde bakılmıştı. Teşekkür ederim, inşallah.Ben de onun hap şeklini kullanıyorumRabbim inşallah tez zamanda yükseltir en son ne zaman baktirdiniz?
11günlük oldu. hamd olsun yine iyiyiz yaEvde bir çocuk daha varken uykusuzluk hepsine yetmeye çalışmak falan zor
Keşke düzen hemen otursa..
Kaç gün oldu şimdi senin?
Onu takmaz ki benim adamım evde kaç tane var kırk yılın başı belki.. Akıllı saat desem onlarda bir dünya paraaslında içimden o geçiyor da ülkede herşeyin fiyatı almış başını gitmiş müsriflik gibi geliyor haftasonu ayçiçek yağının fiyatını gördüğümden beri her şeye aman almayalım acil değil moduna geçtim.
Canım yer daraldığından artık sağlıklı ölçüm yapamıyorlar son haftalarda. Hiç canın sıkılmasın...Kizlar şimdi çıktım da doktor geçen hafta daki kiloyu aynen söyledi. Biraz canım sıkıldı. 400 aşağı yukarı olur dedi ama bilemedim. Bilen var mı?
İki gebeliğimde de o sesi duydum. Eklemlerden geldiğini söylemişti ilk doktorum... Gayet iyi eklemleri de bi sorunları yokKızlar karnından çıt sesi gelen oluyor mu? Ya da daha önceki hamileliklerinde başına gelen oldu mu? Önemsemiyordum ama artık çok fazla ses gelmeye başladı. Süt ürünü tüketemiyorum acaba kemiklerinde sıkıntı mı var şu an feci kafaya taktım.
Sordum da.. Üniversite hastanesi olduğu için orda stajyer yeni mezunlarada öğretiyorlar. Dün 4 tane stajyer vardı içerde dr muayene ederken onlara anlatıyordu şöyle böyle diye Deney gibi hissettim kendimi.. Bebek çok iyi dedi kilo vs söylemedi işte ultrason resmi de yok ortada.. Verin deyincede bi sonraki kontrolde artık diyor. 1 hafta sonra kontrol dedi ama sanırım bu sefer özele gitcemDoktordan doktora bile değişiyor canım maalesef o. Sen sordun mu hiç? Bazıları sorulmadan da anlatmıyor.
Ah darısı başımıza inşallah. İçim ferahladı gerçekten. Teşekkür ederimBenim de ilk cocuğum, kızım gelmiyordu bir türlü. Hatta o zamanda gebeliği buradan takip ediyordum. Millet patır patır doğurdu ben kaldım. Tabi çok üzülüyorum gerginim doğmadı diye. Herkes arayıp soruyor filan. 40 dolmadan bir önceki gün gene ben küskün küskün uyudum öğlen. Bi uyandım o da ne sancılarım belden belden vurmaya başladıErtesi gün öğle saatlerinde doğdu.
Biraz sabır, bir gece ansızın gelecek inşallah
inşallah çok bekletmeden gelirler canım. Ben neredeyse hiç yürümüyordum. Şimdi korkudan dört dönüyorum böyleBana tercüman olmuşsun. 3 gün sonra 40 bitecek benim hala ses Seda yok. Ama 5 km ne güzel yürüyorsun maşallah sana ben 1 saatte 2-3 bin adım anca atıyorum. Hele bugün çok ağrım var aşağı aşağı çekiyor karnım sanki, nasıl yürüyeceğim bilmiyorum. 2 adım yürüyüp koltuğa çöküyorum
Sen naptın canım bana da 2 cm açıklık dedi de?Benim yarın belli olacaktı normal olup olmayacağı çatı muaynesi yapacaktı dr. Bu akşam ebeydi sanırım o yaptı bişey 2 cm açıklık var dedi. Dr la konuştu lavman yapayım mi dedi. Sonra normal doğum mu istiyor diye sordu sanırım dr evet dedim. Demeseydim sezeryan mi alacaktı acaba!
Ali buğra diyorum. Kulağa daha hoş geliyorKızklar okuyan gören cevap yazsın bi ayy cok kararsızımmm sırf buyuzden nevresim şekerlerine tek isim yazdırım
Ali Buğra mı
Ahmet Buğra mı sizce? Birinden biri olacak mutlaka adamıştım çünkü başına isim sizce hangisi ?
Evet biliyorum,ama genelde boyda hata verilir diye düşünüyordum. Kilo da da hata oluyor mu ? Şimdi baktım da bir hafta önceki USG kağıdıyla farklı neredeyse tüm ölçülerCanım yer daraldığından artık sağlıklı ölçüm yapamıyorlar son haftalarda. Hiç canın sıkılmasın...
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Sonrasında bir sıkıntı olmamasına çok sevindimİki gebeliğimde de o sesi duydum. Eklemlerden geldiğini söylemişti ilk doktorum... Gayet iyi eklemleri de bi sorunları yoktaze olunca hareket ettikçe bize çıt çıt diye geliyor o ses.
Ali buğraKızklar okuyan gören cevap yazsın bi ayy cok kararsızımmm sırf buyuzden nevresim şekerlerine tek isim yazdırım
Ali Buğra mı
Ahmet Buğra mı sizce? Birinden biri olacak mutlaka adamıştım çünkü başına isim sizce hangisi ?
Kiloda fark ediyor canım zaten hata payı da ondan var. Bana da 1 hafta aralıklı kontrolde aynı kiloyu dedi son haftamda. Plasentana kan akışına bakıyor beslenmede sorun olsa derEvet biliyorum,ama genelde boyda hata verilir diye düşünüyordum. Kilo da da hata oluyor mu ? Şimdi baktım da bir hafta önceki USG kağıdıyla farklı neredeyse tüm ölçüler
Gözün aydın canım. Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah. Düzelir toparlar annesi çabucak inşallahCiğerlerindeki suyu atamadığı için solunum sıkıntısı var kızlar
Bişey demiyorum canım zaten ama eşimle annem de anlaşamıyor arada kalıyorum her ikisi de benden daha lohusa içime ata ata şiştim. Bebiş iyi geldiği kadar emiyor sütüm hala tam gelmedi günde 2-3 kere mama veriyorum yarın da kontrol var bakalım. Öyle yapıyorum büyüğü bi kolumda küçüğü bi kolumda dolaşıyorumCanım insanlar düşünceli olacak söylemeyle de bir yaparlar iki yaparlar. Yine de kalp kırmamaya çalışmak lazım, virüs bile bir gün biter de (inşallah) böyle önemli anlarda en ufak söz unutulmaz.
Bebiş nasıl, emiyor munasalım klasik soru. Kokularını çek, göğsüne yatır oh
Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda iyileşir yavrunCiğerlerindeki suyu atamadığı için solunum sıkıntısı var kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?