2021 Şubat Anneleri

Canım bizde de annem kalıyor, kayinvalidemle de her gün geliyor ama çok dikkat ediyorlar maske takıyorlar bazen de takmıyorlar çocuğu kucağına aldığında. Ben takıntı yapmıyorum çünkü devamlı evdeler ve korunuyorlar. Ama dışarda çok gezen biri olsa ya da riskli grupta olsa ben rahatsız olurdum.

57 cm mi hey maşallah, ailede çok uzun biri mi var. Baya uzun olacak bence normali 50-51 cm demişti cünkü doktor bana

Maşallah basketbolcu olcak

Cok az mama takviyesi yâpiyordum sarilik oldu oglum sinirdaymis. Mamayi arttırdım. Diretmemek lazimmis mama vermicem diye. Bende bunu gormus oldum sutum azalmasindan korktum hep ama anlamadim da 1 haftada dogum kilosuna da ulastigi halde sarilik oldu

Kızlar benim göğüslerim çok ağrıyor bı de içi çekiliyormus gibi oluyor neden acaba daha çıkarmadılar hastaneden iki gün kalmak mecburi olmus

Sürekli mi kullanmak gerekiyor, nasıl kullandınız. Bir de krem de kullandınız mı sanırım beraber kullanmak gerekiyor
Canım benim ilk kızım 3 yaşında 6 aylıkken dişleri çıkarken kullandım. Bayağı kötü olmuştu kan akıyordu benim uçlarımdan. O yüzden ben doktorun önerdiği kremler ile birlikte kullanmıştım. Avent'in hem kalkanını hem de göğüs ucunu o dönem kullanmıştım. ama aklımda kaldığı kadarıyla çok uzun süre kullanmadım iyileşince bırakmıştım.

Babamla abim de çok kişiyle görüşmüyor ama yinede dışarı çıkıyor tedirgin oluyorum bugün söyledim dikkat edin bu işin şakası yok ameliyatlıyım biraz daha sabredelim diye biraz anladılar üzülüyorum ama napıyim:/
Eczanede yoktu canım arayıp istettik aynı gün geldi faydasını da gördüm Allah razı olsun ilk gunden çok daha iyi. Yine mama takviyesi yapıyorum ama anne sütünü daha çok aliyor.

Kizlar bende bugün dr.a gittim.nst de 20 dk da 3 tane sancım çıktı dr.her an gelebilir yavaştan sancilarin başlamış dedi suyu iyi kilosu 8 günde yarim kilo almış 3 kilo olmuş ve çok şükür dönüp normal doğum pozisyonu almış ona çok sevindim stres yapiyodum dönmezse diye

Açıklık var mı peki? Kontrol etti mi dr?

Kızlar içinizde aventin göğüs kalkanını kullanan var mı memnun kaldınız mı
Ben kullanmıştım Kızımda memnun kalmıştım özellikle ilk başlarda çok işe yaradı göğüs ucunun bir yere dememesi yara olursa çabuk geçmesini sağlıyordu

Ben kullanmıştım Kızımda memnun kalmıştım özellikle ilk başlarda çok işe yaradı göğüs ucunun bir yere dememesi yara olursa çabuk geçmesini sağlıyordu
Faydasının olmasına sevindim ilk bebeğim olacağı için önlem olarak aldım bakalım umarım ben de memnun kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…