Yaaa aman çok aşağı dogmasinlarda kilosu az bebekle uğraştım o yüzden biraz üzüldüm ...doktor 400+/- olur dedi aşağı olursa kötü olurCanım, benim de aynı. Kilosu çok az oynuyor oynuyorsa o da. En son 3380 dendi. Doktor, 3- 3,5 arası doğar dedi. Boyu da haftalardır aynı. Ben de bi tedirgin oldum ama normal herhalde.
Daha çok var canım doğuma alır kilo çok da az değil bence kilosu. Sen kilosunu düşünme önemli olan sağlıklı olması. 400+/- yi genelde söylüyor sanırım doktorlar benimki de söyledi ama çok da yanılma olmuyor diye eklemişti.Yaaa aman çok aşağı dogmasinlarda kilosu az bebekle uğraştım o yüzden biraz üzüldüm ...doktor 400+/- olur dedi aşağı olursa kötü olur
Yaaa aman çok aşağı dogmasinlarda kilosu az bebekle uğraştım o yüzden biraz üzüldüm ...doktor 400+/- olur dedi aşağı olursa kötü olur
Bana demişti ki son kontrolde hiç kilo almamış gibi görünüyor ama Doğum yaklaştığı için hazırlanıp kemikler iç içe giriyor merak edicek birşey yok 3200 civarı dedi. Neyse 4 gün sonra 3800 gr doğdu. Bence bir sorun yoktur ben pek takmamıştım açıkçası. Boyunu da bir kere bile söylemedi ben de sormadım MaşAllah 57 cm doğduKizlar şimdi çıktım da doktor geçen hafta daki kiloyu aynen söyledi. Biraz canım sıkıldı. 400 aşağı yukarı olur dedi ama bilemedim. Bilen var mı?
Canım 3 hafta boyunca 3200 dedi kilosuna doğdu 3400 dü o yüzden kafana takma son zamanlar doktorlar da çok net görüntüler almıyorlar gelişimine bakıyorlar normalde ortalama kiloyu söylüyorlar.Kizlar şimdi çıktım da doktor geçen hafta daki kiloyu aynen söyledi. Biraz canım sıkıldı. 400 aşağı yukarı olur dedi ama bilemedim. Bilen var mı?
Ayy masallah ne güzelBana demişti ki son kontrolde hiç kilo almamış gibi görünüyor ama Doğum yaklaştığı için hazırlanıp kemikler iç içe giriyor merak edicek birşey yok 3200 civarı dedi. Neyse 4 gün sonra 3800 gr doğdu. Bence bir sorun yoktur ben pek takmamıştım açıkçası. Boyunu da bir kere bile söylemedi ben de sormadım MaşAllah 57 cm doğdu
Ama seviniyorum kanım 14 olmuş sanırım kaynattigim kara üzüm suları ise yaradıCanım 3 hafta boyunca 3200 dedi kilosuna doğdu 3400 dü o yüzden kafana takma son zamanlar doktorlar da çok net görüntüler almıyorlar gelişimine bakıyorlar normalde ortalama kiloyu söylüyorlar.
Maalesef benim ailem de öyleDoğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, daha yapmamış olanlara Rabbim istedikleri şekilde sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin❤
Doğumdan beri annem yanımda arada kaynanamlar geliyor çift maske takıp bebeği kucağına almıyorlar en fazla yarım saat durup gidiyorlar. Bazen de bizimkiler geliyor ama maske takmıyorlar annemden bekliyorum takin desin kaynanamlari görüyor sonuçta ama annem de hiç bişey demiyor. Bende alınırlar diye diyemiyorum en fazla virüs yayiliyor dışarda çift maske takın diyorum ama anlamiyorlar. Eşim bişey demiyor ama mahçup oluyorum. Napcağımı bilemiyorum :/
İyi maşallah baya artmış hem 2.sezaryan daha kolayAyy masallah ne güzel
Ama seviniyorum kanım 14 olmuş sanırım kaynattigim kara üzüm suları ise yaradı
Maalesef benim ailem de öyle
Canım ya kıyamam sana yapacak bir şey de yok bende hep öyle inan düşüne düşüne Mazhar Osman'lik olacağımİyi maşallah baya artmış hem 2.sezaryan daha kolay
Biraz olgun olmaları lazım ama biz düşünüyoruz inan çocuk değil bu düşünceler beni yoruyor sürekli kaygı içindeyim.
Ay maşallah maşallah, kanı nasıl yükselttiniz bana da anlatın. Kanım 9 benim, ilaç da alıyorum ama artmadıAma seviniyorum kanım 14 olmuş sanırım kaynattigim kara üzüm suları ise yaradı
Canım insanlar düşünceli olacak söylemeyle de bir yaparlar iki yaparlar. Yine de kalp kırmamaya çalışmak lazım, virüs bile bir gün biter de (inşallah) böyle önemli anlarda en ufak söz unutulmaz.Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun, daha yapmamış olanlara Rabbim istedikleri şekilde sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin❤
Doğumdan beri annem yanımda arada kaynanamlar geliyor çift maske takıp bebeği kucağına almıyorlar en fazla yarım saat durup gidiyorlar. Bazen de bizimkiler geliyor ama maske takmıyorlar annemden bekliyorum takin desin kaynanamlari görüyor sonuçta ama annem de hiç bişey demiyor. Bende alınırlar diye diyemiyorum en fazla virüs yayiliyor dışarda çift maske takın diyorum ama anlamiyorlar. Eşim bişey demiyor ama mahçup oluyorum. Napcağımı bilemiyorum :/
Benim de ilk cocuğum, kızım gelmiyordu bir türlü. Hatta o zamanda gebeliği buradan takip ediyordum. Millet patır patır doğurdu ben kaldım. Tabi çok üzülüyorum gerginim doğmadı diye. Herkes arayıp soruyor filan. 40 dolmadan bir önceki gün gene ben küskün küskün uyudum öğlen. Bi uyandım o da ne sancılarım belden belden vurmaya başladıKızlar, ben de bebeğim doğmadığı için gerilmeye başladım. 5 gün kaldı. Günde 5 km yürüyorum. Her duyduğumu yapmaya çalışıyorum. 40’ı geçmesi durumunda iki günde bir kontrole gidecekmişim. Bebeğin iyilik haline göre bi yol izlenecekmiş. İlk çocuğum ve normal doğum olmasını çok istiyorum.
Benimde 1.5 ay önce 11 di bol bol üzüm suyu içtim birde ilaç canım pekmez falan daAy maşallah maşallah, kanı nasıl yükselttiniz bana da anlatın. Kanım 9 benim, ilaç da alıyorum ama artmadı
Ben üzümü (siyah çekirdekli olan) direkt yiyorum. Karadut özü aldım ona başladım, keçiboynuzu pekmezi de var. Ama ilaci yeni bıraktım. Çünkü biraz Demir anemisi yaptığını duydum. İnşallah benim de yükselir dua edinBenimde 1.5 ay önce 11 di bol bol üzüm suyu içtim birde ilaç canım pekmez falan dainşallah senin de artar kahve ve çay iciyorsan kes birde
Pardon bi de ilacı sorsam canımBenimde 1.5 ay önce 11 di bol bol üzüm suyu içtim birde ilaç canım pekmez falan dainşallah senin de artar kahve ve çay iciyorsan kes birde
Ben de onun hap şeklini kullanıyorumPardon bi de ilacı sorsam canımben gyne ferron kullanıyordum, şişe formda olanlardan pek fayda görmedim (maltofer/oraferron)
Benim de o tarihlerde görünüyor. Normal doğum bekliyorum bakalım keyfi ne zaman gelecek. Sona kaldık ama hayırlısıŞubat ayına girdik diye mi bilmiyorum için kıpır kıpır şu anda çok heyecanlıyım
Hem biran önce kavuşmak istiyorum hem zamanı dolsun istiyorum
Biraz korku biraz merak biraz heyecan ama en çok da özlem... ❤❤
Sizler nasılsınız benimle aynı zaman olan varmı acaba galiba en geç ben doğuriciiimmtahmini 20 ile 25 şubat arası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?