- 13 Mart 2019
- 16.008
- 61.923
- 598
Benim aylardır öyle, doktor baktı kaç kere sıvı da azalma da yok. Panik yapma o yuzden ama yine de sor doktorunaKızlar 2 gündür benim iç çamaşırımda ıslaklık oluyor. Peçeteye sildiğimde peçeteyi suya tutmuşum ıslanmış gibi. Başta önemsemedim idrardır akıntıdır diye ama rengi yok kokusu yok sümüksü de değil. Bilemedim. Başına gelen var mı? Amniyon sıvısı sızıntı yapıyor olabilir mi?
Evde bir çocuk daha varken uykusuzluk hepsine yetmeye çalışmak falan zorBugün yine konuştuk yardımcı olayını, ya nasip artık. yeğen gidince yetemezsem bir destek alıcam. Benim migrenim var ve artık hergün baş ağrısı çekiyorum hem emzirme hem uykusuzluk hem de spinal in yan etkisi mahvetti beni 3 gündür.
Onu takmaz ki benim adamım evde kaç tane var kırk yılın başı belki.. Akıllı saat desem onlarda bir dünya paraBen saat bakıyorum şimdi başka da bişi gelmiyor aklıma
Ben de biraz eşin gibiyimGüzelce konuştum ikisiyle. Bebeklere bulaşırsa iyileşmeleri zor olur,uzak duralım sonra öpüşür koklaşırsınız dedim. İnşallah bulaşmaz ben de tedirginim.
Makarnayı çocuklar ve ben çok seviyoruz ama eşim ana yemekten saymıyor onu
Ben de yarın covid testi verecem perşembe yatış İnşallah sağlıkla doğsunlar ağrısız sızısız kucaklarimiza alalım İnşallah bebeklerimiziKızlar ben de covid testimi verdim çarşamba sabah 7 de yatış olacak inşallahrabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin ilk bebek çok heyecanlıyız ya
Sağolasın canım darısı başına iyiz şükür şimdilik bı sıkıntı yokYaaa canım benimm çok sevindimmm rabbim hayırlı uğurlu etsin gözünüz aydınnnasılsınız herşey yolunda mı
İyiydi canim şükür bunda daha rahatım şükür darısı sizlere insGözün aydın canım Rabbim analı babalı büyütsün. Sütün bol olsun inşallahNasıl geçti doğumun? Sen nasılsın?
Bendeki weewel memnunumKizlar bebek telsizi olanlar hangi marka aldiniz weewel motorola bide yoyko bu markalar uygun aksama dogru ebebege gidicez karar vermemiz lazim
Hayırlıs uğurlu olsun sağlıkla büyütün, ne güzel kesisiz dikişsiz olmuş darısı inşallah bizim başımıza , kaçıncı gebeliktimpeki?Merhaba güzel anneler. Geçmişi ve alıntıları okuyamadım müsait olunca bakacağım inş. Ben Doğum yaptım. Hem de çok kolay oldu. Allah hepinize benim doğumumdan nasip etsin inş.
Gece saat 22 de sancım başladı ama adet sancısı gibiydi. Uyudum hatta sabah 10 da ağrım şiddetlendi. Saat 12 de hastaneye geldik. 13 gibi epidüral yapıldı 14.30 gibi doğdu kızım. Yalnız son günlerim olduğu için kaka yutmuş hemen temizlediler. İyi şimdi çok şükür. Kesi yapılmadı, üzerime basılmadı. Biz iyiyiz çok şükür
O enfeksiyon canım. Benim öyle akıntı gibi değilBende de var ama gün içerisinde oluyor birkaç kez sürekli değil, süt kesiği gibi oluyor şu son zamanlarda arttı yarın soracağım doktora
Okuyarak geliyordum hayırlı olsun canım niye yoğun bakıma alındı vaktinden erken mi geldi yoksa Allah yardımcınız olsun tez vakitte kucağına gelsin inşallahOğlum geldi... öptüm kokladım yoğun bakıma aldılar dua edin teyzeleri olur mu
Allah allah benim ilk defa başıma geldi. Bakalım yarın öğreneceğizBenim aylardır öyle, doktor baktı kaç kere sıvı da azalma da yok. Panik yapma o yuzden ama yine de sor doktoruna
Hayırlı olsun , sağlıkla sıhhatle yanına tekrar gelsin inşallah miniğinOğlum geldi... öptüm kokladım yoğun bakıma aldılar dua edin teyzeleri olur mu
Ay canım benimde sık sık oluyor da, hele ki bugün sanki koca insandan gelmiş gibi ses geldi korktum bendeKızlar karnından çıt sesi gelen oluyor mu? Ya da daha önceki hamileliklerinde başına gelen oldu mu? Önemsemiyordum ama artık çok fazla ses gelmeye başladı. Süt ürünü tüketemiyorum acaba kemiklerinde sıkıntı mı var şu an feci kafaya taktım.
Kizlar şimdi çıktım da doktor geçen hafta daki kiloyu aynen söyledi. Biraz canım sıkıldı. 400 aşağı yukarı olur dedi ama bilemedim. Bilen var mı?
Oğlum geldi... öptüm kokladım yoğun bakıma aldılar dua edin teyzeleri olur mu
Canım, benim de aynı. Kilosu çok az oynuyor oynuyorsa o da. En son 3380 dendi. Doktor, 3- 3,5 arası doğar dedi. Boyu da haftalardır aynı. Ben de bi tedirgin oldum ama normal herhalde.Kizlar şimdi çıktım da doktor geçen hafta daki kiloyu aynen söyledi. Biraz canım sıkıldı. 400 aşağı yukarı olur dedi ama bilemedim. Bilen var mı?
Zaten sezeryan olacak ama bilemedim önceden hep önde önde denirdi bu hafta haftasına uyumlandi. Aşağı kilo olmasında bu kilo da iyi ...tedirgin olmayın son haftalarda ölçemedikleri için 3 aşağı 5 yukarı bir şey söylüyorlar. Hatta çoğu zaman anne normal doğumdan korkmasın diye bilinçli olarak söylemediklerini düşünüyorum. Sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?