Amiiin canım inşallah.. Rabbim hepimize doğal yollardan sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin.. Sezeryan olan arkadaşlar da yanlış anlamazlar beni umarım.. En önemlisi sağlıklı olarak doğum sürecini atlatmak tabi bebk ve anne için..Ben ne suni ne doğal sancı yaşadım o yüzden çok dikkate almayın beni. İlk çocuğum olacak inşallah. Ben de sezaryen korkusu nedeniyle bi şekilde başlasa diye düşünüyorum kendi adıma. Kendi kendine başlar sancılarınız inşallah ve kolayca alırsınız kucağınıza bebeğinizi.
Ilk bebek 3 600 idi 2. De 2 900.. stres yapınca sa olmuyor sanki hergun yürüyorum ediyorum amaİlk bebeğiniz kaç kilo doğmuştu? Benim de 10 gün önce doktor doğum başlasın diye kurcaladı ama gelen giden yok
Günlerimiz aynıymış sizinle. Cuma günü benim doktor da kurcaladı ama sanırım fayda etmediİlk bebeğiniz kaç kilo doğmuştu? Benim de 10 gün önce doktor doğum başlasın diye kurcaladı ama gelen giden yok
Geçmiş olsun inşallah bebişiniz çabuk toparlar. Ağrılarınız da diner inşallah tez zamanda. Rabbim bol sütlü, gazsız günler versinKızlar 12 gibi doğum yaptım genel anestezi oldum oğlum kakasını yemiş midesi yıkandı burnu tıkalı benimde ağrılarım var biraz dualarınızı esirgemeyin
Geçmiş olsun. Gözünüz aydın. Allah tez zamanda ağrınızı sızınızı geçirsin.Kızlar 12 gibi doğum yaptım genel anestezi oldum oğlum kakasını yemiş midesi yıkandı burnu tıkalı benimde ağrılarım var biraz dualarınızı esirgemeyin
Benim ilk gebelik. Benim bebiş de iri şu an,normal olsun diye o yüzden tetikledi doktor ama fayda etmedi.Bence onlar kendilerinin ne zaman geleceğini biliyolar biz ne yapsak daIlk bebek 3 600 idi 2. De 2 900.. stres yapınca sa olmuyor sanki hergun yürüyorum ediyorum amabide hastaneye gelince daha çok kasılma hissediyorum evde ya olmuyo ya anlamıyorum.. sizin kaçıncı gebelik
Nst de çok düşük değerler,bi hareket yok maalesef. Bir de geçen hafta benim nişan geldi üç cm de açıklık olmasına rağmen hiçbir hareketlenme yokGünlerimiz aynıymış sizinle. Cuma günü benim doktor da kurcaladı ama sanırım fayda etmediNst de hiç sancı çöküyor mu sizde? Son 2 günümüz 40ı geçicez galiba Sonraki kontrol ne zaman sizin?
Nst de sancılariniz kaçı gösteriyordu acaba?Kizlar bende bugün dr.a gittim.nst de 20 dk da 3 tane sancım çıktı dr.her an gelebilir yavaştan sancilarin başlamış dedi suyu iyi kilosu 8 günde yarim kilo almış 3 kilo olmuş ve çok şükür dönüp normal doğum pozisyonu almış ona çok sevindim stres yapiyodum dönmezse diye
Allah yardımcın olsun canım işimiz çok zor sende katı kurallar koy yapicak baska birşeyimiz yokH heyecanli_anneee demin annemle konuşuyorum gelecekti buraya evine misafir almış kadın yeni hastahaneden gelmiş oğlu ameliyat oldu. Ya niye yapıyorsun diyorum burada Corona yok herkes birbirine gidip geliyor diyor
Fazla ayakta kalınca benim de sırtım çok ağrıyor gaz sıkıntım yok...Doğum yapan arkadaşlar tansiyonlarınız ne durumda ? Benim normalim 11/7 , 10/6 ama doğumdan sonra 12/8 , 13/8 leri görüyorum. Benim gibi olan var mı? Birde sağ omuz ve sırtımda inanılmaz ağrı oluyor doktoruma sordum gaz sancısı yapar dedi ama tuvalete de çıkıyorum geçmedi ameliyat yerimde sıkıntım yok ama o beni mahvediyor
Gözün aydın canım, hayırlı uğurlu olsun.Kızlar 12 gibi doğum yaptım genel anestezi oldum oğlum kakasını yemiş midesi yıkandı burnu tıkalı benimde ağrılarım var biraz dualarınızı esirgemeyin
Maalesef öyle yapacağım ama triplerinden yildimAllah yardımcın olsun canım işimiz çok zor sende katı kurallar koy yapicak baska birşeyimiz yokbizimki de bugün babama dikkat edin çift maske takın sebebim olmayın dedim diye şimdi kaynanamlar geldi zaten 10 dk oturup gidiyorlar hemen götür götür görsünler diyor trip atıyor napıyim babamlarda maske taksin yanlarinda yatırıyim ama evde maska takmıyorlar bende çok yanlarına çıkmıyorum.
Geçmiş olsun inşallah yavrun kısa zamanda toparlar, haftası geçmemiş ama nasıl yutmuş kakasını kontrol esnasında mı farkedildi yoksa doğunca mı anlaşılıyor nasıl oldu süreç.Kızlar 12 gibi doğum yaptım genel anestezi oldum oğlum kakasını yemiş midesi yıkandı burnu tıkalı benimde ağrılarım var biraz dualarınızı esirgemeyin
Ay canım çok geçmiş olsun.. Allahım acil şifalar versin...Inşallah herşey yoluna girer..Kızlar 12 gibi doğum yaptım genel anestezi oldum oğlum kakasını yemiş midesi yıkandı burnu tıkalı benimde ağrılarım var biraz dualarınızı esirgemeyin
Ya ilk doğumlar genellikle geç başlıyor canım çok takılma... benimde 40 dan sonra doğmuştu ilkim..3 600 ddü. 2. De 39 da geldi ama o küçüktü 2900..kendi sancimla kolay da olmuştu... şimdi bunuda ilk doğum gibi olur sa diye korkuyorum onda çok zorlanmistim.. önce suyum gelmişti acilman yoktu suni sancı ile 17 saat sonra doğdu..gözüm korkuyo açıkçası.. suyu açacak sanci olmazsa suni verecek suni açılma yapmazsa sezeryan diycek falan falan aklımda bissürü şey.. Inşallah kendisi başlar da gerek kalmaz...Benim ilk gebelik. Benim bebiş de iri şu an,normal olsun diye o yüzden tetikledi doktor ama fayda etmedi.Bence onlar kendilerinin ne zaman geleceğini biliyolar biz ne yapsak da
100 oldu 80 oldu 90 olduNst de sancılariniz kaçı gösteriyordu acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?