Bilmiyorum ben sabırsızlandığım için mi böyle düşünüyorum ama bence doğum başlayabiliyorsa başlasa iyi. Doğum haftasında ve kilosu da gayet güzel. Doktorunuza güveniyorsanız rahat olun.Kızlar merabalar herkes iyidir umarım.. doğuma diren arkadaşlar a kolay sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle...Bende kontrol e geldim dr 3650 olmuş dedi.. ilk çocuğunun kg sini geçerse zorlanirsin dedi yine.. Alttan açıklığa baktı yok.. biraz kurcalyayyim doğum u başlatalım mi dedi biraz kurcaladı... şimdi nst ye yolladı.. nst de de kasılmalar çıkıyor 4 tane oldu hala nst deyim..nst den sonra değerlendirelim dedi.. Ne yapayım yaa şimdi görüşeceğiz acele mi ediyor doğrusunu mu yapıyor.. Bende kendi başlasa istiyorum ne yapayım bilemedim
Açıklık mı yok? Evde biraz daha beklemek iyi olabilir. Kilosu korkutmasın, Allah’a sığının. Kolay bir doğum olur inşallahKızlar merabalar herkes iyidir umarım.. doğuma diren arkadaşlar a kolay sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle...Bende kontrol e geldim dr 3650 olmuş dedi.. ilk çocuğunun kg sini geçerse zorlanirsin dedi yine.. Alttan açıklığa baktı yok.. biraz kurcalyayyim doğum u başlatalım mi dedi biraz kurcaladı... şimdi nst ye yolladı.. nst de de kasılmalar çıkıyor 4 tane oldu hala nst deyim..nst den sonra değerlendirelim dedi.. Ne yapayım yaa şimdi görüşeceğiz acele mi ediyor doğrusunu mu yapıyor.. Bende kendi başlasa istiyorum ne yapayım bilemedim
Doğum sancıları başladığında suya koyuyorsun, o zaten küçük bir çalı gibi. Sonra suyun içinde yavaş yavaş açılıyor. O açılırken rahimde esniyor açılıyor. Suyundan da içebilirsiniz hatta. Doğumu kolaylaştırıyor. Doğum olunca da sudan çıkarıp geri toplanmasını bekliyorsun, bu da rahmin tekrar toparlanması küçülmesini sağlıyor/yardımcı oluyor. Her şeyden önce manen güç kuvvet veriyorKızlar meryemana otu nasıl kullanılıyor bilen kullanan var mi
Öyle mi Çok sağol canım, ben direkt suya koyup icicez sanıyordum, içsem zararı olmaz değil mi,Doğum sancıları başladığında suya koyuyorsun, o zaten küçük bir çalı gibi. Sonra suyun içinde yavaş yavaş açılıyor. O açılırken rahimde esniyor açılıyor. Suyundan da içebilirsiniz hatta. Doğumu kolaylaştırıyor. Doğum olunca da sudan çıkarıp geri toplanmasını bekliyorsun, bu da rahmin tekrar toparlanması küçülmesini sağlıyor/yardımcı oluyor. Her şeyden önce manen güç kuvvet veriyor
Tabi içebilirsin, doğum bitince sudan çıkarmayı unutmayın amaÖyle mi Çok sağol canım, ben direkt suya koyup icicez sanıyordum, içsem zararı olmaz değil mi,
Ya sadece korkum suni sancı ile başlatması ya da sezeryan yapması...suni sancıyı da normal sancıyı da gördüm suni sancı işkence resmenBilmiyorum ben sabırsızlandığım için mi böyle düşünüyorum ama bence doğum başlayabiliyorsa başlasa iyi. Doğum haftasında ve kilosu da gayet güzel. Doktorunuza güveniyorsanız rahat olun.
Evet canım 1 1.5 cm dedi açılma yok yani..Amin inşallah canım sağolasınAçıklık mı yok? Evde biraz daha beklemek iyi olabilir. Kilosu korkutmasın, Allah’a sığının. Kolay bir doğum olur inşallah
Canım ne yapacaksın ne ki o ot doğum için mi.. sancin mi varKızlar meryemana otu nasıl kullanılıyor bilen kullanan var mi
Canım doğumu kolaylaştırıyor diyolar ya olmazsa deneyeyim dedim, 2 cm açıklık varmış düzensiz sancılar cıktı bende de, ne zaman başlar bilmiyorumCanım ne yapacaksın ne ki o ot doğum için mi.. sancin mi var
Ya doğum a etkisi varsa bende kullanayim.. Bende hastanedeyim dr yarın gel suyunu açalım doğumu başlatalım dedi yaa.. Bende bekleyelim dedim.. bebek uyuyormuş.. tekrar nst istedi biseyler yiyip yeniden gireceğimCanım doğumu kolaylaştırıyor diyolar ya olmazsa deneyeyim dedim, 2 cm açıklık varmış düzensiz sancılar cıktı bende de, ne zaman başlar bilmiyorumşuan için iyiyim,
Maşallah subhanAllah darısı başımıza kaç haftalıktınız acabaMerhaba güzel anneler. Geçmişi ve alıntıları okuyamadım müsait olunca bakacağım inş. Ben Doğum yaptım. Hem de çok kolay oldu. Allah hepinize benim doğumumdan nasip etsin inş.
Gece saat 22 de sancım başladı ama adet sancısı gibiydi. Uyudum hatta sabah 10 da ağrım şiddetlendi. Saat 12 de hastaneye geldik. 13 gibi epidüral yapıldı 14.30 gibi doğdu kızım. Yalnız son günlerim olduğu için kaka yutmuş hemen temizlediler. İyi şimdi çok şükür. Kesi yapılmadı, üzerime basılmadı. Biz iyiyiz çok şükür
Hadi inşallah canım ya, bence sende yap inşallah kolay doğumlarımız olur hepimizinYa doğum a etkisi varsa bende kullanayim.. Bende hastanedeyim dr yarın gel suyunu açalım doğumu başlatalım dedi yaa.. Bende bekleyelim dedim.. bebek uyuyormuş.. tekrar nst istedi biseyler yiyip yeniden gireceğim
Maşallah bizlerede nasip olsun inşallah doğum öncesi belirtileriniz varmıydı kaç haftalıktınız acabaKızlar çok şükür yavrum kucağımda..bu duygu anlatılmaz gerçekten Rabbim isteyen herkese nasip etsin..iyim çok şükür ilk doğum um daha zordu bunda rahatımdarısı sizlere inşallah
Amin inşallah canım.. bakayım burdan çıkınca aktardan alayım inşallah.. sağolasın..Hadi inşallah canım ya, bence sende yap inşallah kolay doğumlarımız olur hepimizin
Ben ne suni ne doğal sancı yaşadım o yüzden çok dikkate almayın beniYa sadece korkum suni sancı ile başlatması ya da sezeryan yapması...suni sancıyı da normal sancıyı da gördüm suni sancı işkence resmen
Sende sağol canımAmin inşallah canım.. bakayım burdan çıkınca aktardan alayım inşallah.. sağolasın..
İlk bebeğiniz kaç kilo doğmuştu? Benim de 10 gün önce doktor doğum başlasın diye kurcaladı ama gelen giden yokKızlar merabalar herkes iyidir umarım.. doğuma diren arkadaşlar a kolay sağlıklı doğumlar diliyorum öncelikle...Bende kontrol e geldim dr 3650 olmuş dedi.. ilk çocuğunun kg sini geçerse zorlanirsin dedi yine.. Alttan açıklığa baktı yok.. biraz kurcalyayyim doğum u başlatalım mi dedi biraz kurcaladı... şimdi nst ye yolladı.. nst de de kasılmalar çıkıyor 4 tane oldu hala nst deyim..nst den sonra değerlendirelim dedi.. Ne yapayım yaa şimdi görüşeceğiz acele mi ediyor doğrusunu mu yapıyor.. Bende kendi başlasa istiyorum ne yapayım bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?