2021 Şubat Anneleri

Kızlar iyi akşamlar yarın sabah 6.30da hastanede olacaz 8 de doğuma alacak doktor içimde heyecan tedirginlik korku var dualarınızda bana da yer verir misiniz lütfen bebeğimi hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucaklarimiza alalım İnşallah dualarınızı eksik etmeyin lütfen arkadaşlar

Canım doğumu kolaylaştırıyor diyolar ya olmazsa deneyeyim dedim, 2 cm açıklık varmış düzensiz sancılar cıktı bende de, ne zaman başlar bilmiyorum şuan için iyiyim,
Ben hamilelikte içmedim çocuğum olmuyordu o yüzden içmiştim kayinvalide hacdan getirmişti

Ben 5 yıl önce ilk çocuğuma kullanmıştım yanlış hatırlamıyorsam 1.5 litre sürahiyi hazır suya koymuştum her akşam bir bardak içmiştim Meryem Ana duası da vardı onu da okuyordum
Sanci baslayinca koyulacak suya dimi cnm

Niye seni o kadar üşütmüşler hiç mi farketmediler titrediğini Emme problemi Ocak annelerinde hala devam ediyor ama vazgeçme sakın illaki alışacak inşallah. Minnacık bi ağzı var yavrucuğun ne zordur onun için kim bilir ☺ Ağrısız sızısız günlerin çabuk gelsin bebişinin herşeyinden bol bol zevk al inşallah Darısı da bize olsun

Rabbim kolaylıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım. Sağlıkla kavuş inşallah meleğine. Sen de bize dua et

Benimde 3. Doğum olacak aynı kaygılar bende de var ilki zor 2. Çok daha kolay ve hızlı olmuştu, bakalım bu nasıl olacak?

Anestezist hareket etme dyordu bnm bacaklarım tirtirdi. Yok kuzum vazgçer miyim hiç.
Mama anne sütü karşık devam ediyoruz bakalım
Ayy amin cnm inşallah.
Sağlıcakla kolaylıkla bir nefeste doğurun inşallah.Geldi gelecek sennki de bol bol uyuyun kızlar

Rabbim kolaylıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin canım. Sağlıkla kavuş inşallah meleğine. Sen de bize dua et
Allah razı olsun canım hepimiz sağlıkla acısız ağrısız doğumlar yaşarız İnşallah canım Allah'ım evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla huzurla kucaklarimiza almayı nasip etsin İnşallah

Sanci baslayinca koyulacak suya dimi cnm
Sancı başlayınca suya koyun okuyabilecek olan varsa meryem suresi okunsa suya iyi olur o ot açıldıkça rahimde açılır derler doğum yapınca mutlaka sudan çıkarılmalı yalnız bu işi sizin yerinize biri yapsın ilk doğumumda kullanmıştım açılmam çok hızlı ve güzel ilerledi ancak yüz geliş olunca sezeryana alındım

Kızlar aranızda sünnet yaptıranınız oldu mu? Yarın bizim sarılık düştüyse inşallah yarın öğleden sonra sünnet ettiricez.
Oğlum olacak inşallah niyetim 7 günlükken yaptırmak dinen sünnetmiş 7 gün 7 ay ya da 7 yaşında yaptırmak bakalım hayırlısı

Çok sağol canım kayinvalidem yapacak inşallah, anlattım güzelce, okunacak başka dua falan var mı,

Oğlumun göbek bağında daha önce abilerinde tecrübe etmediğim bi koku oluştu. Enfeksiyon olabilir diye doktora götürdük. İlk hastanede tahliller yapıldı yenidoğan doktoru bebeği yoğun bakıma 5-7gün yatıracağız damardan antibiyotik tedavisi görecek, sen sütünü sağıp getireceksin dedi. Açıkçası onların da kararsızlığını hissettiğim için yatışı kabul etmeden başka bir hastaneye götürdük. İkimci kez kan tahlili verdik. Kan değerlerinde yatırılacak kadar enfeksiyon çıkmadığı söylendi. 3. Bir doktor görüşü almak istedik. O da aynısını söyledi. Eğer ki akıntı vs olursa getirin dedi bir de kültür tahlili aldılar cuma günü çıkacak. Dilerim enfeksiyon yoktur. Yatırmazlar oğlumu. Çok çok yıprandık iki günde. İlk hastanede Beynine kadar ulaşabilir enfeksiyon,yatması lazım denildiği için... şimdi ateş ve akıntı takibindeyim inşallah yatırmazlar oğlumu. Önceki bebeklerimde solüsyon kullanmıştık hiç sorun yaşamadık. Bunda özellikle doğum sonrası çıkış yaparken göbek bağına hiç bir şey sürülmeyecek diye tembihledi bebek hemşiresi. Biraz araştırdım çevremden sanırım artık solüsyon bakımı önerilmiyormuş.

Kızlar aranızda sünnet yaptıranınız oldu mu? Yarın bizim sarılık düştüyse inşallah yarın öğleden sonra sünnet ettiricez.
Doktor 3.ayında getir sünnet yaptır sen de kurtul bebekte kurtulsun dedi canım. biraz toparlansın miniğim öyle yaptıracağız. Sağlıkla sünnet operasyonunu atlatsın kuzun inşallah kolayca biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…