2021 Şubat Anneleri

Açıklık var mı peki? Kontrol etti mi dr?
Açıklık kontrolu yapmadi ama muhtemelen diger dogumlardan kalma 1-2 cm açıklık vardir çünkü 2.gebeligimde öyle demişlerdi diger doğumdan kalma 2 cm ye yakin açıklık var demişlerdi.zaten istemem de kontrol etmesini simdi biraz daha geçsin diye tetiklerse doğum başlama ihtimali oluyor ya

Ya doğum a etkisi varsa bende kullanayim.. Bende hastanedeyim dr yarın gel suyunu açalım doğumu başlatalım dedi yaa.. Bende bekleyelim dedim.. bebek uyuyormuş.. tekrar nst istedi biseyler yiyip yeniden gireceğim
Ya günün var ne diye müdahale ediyor. Risk yoksa kontrollü bir şekilde bekletmesini iste bence. Ben günüm dolmadan 1 gün önce yaptım doğumu. Doktorum suni teklif etse belirti olmadan kabul etmeyecektim. Ama kontrollü dediğim gibi
Maşallah subhanAllah darısı başımıza kaç haftalıktınız acaba
Ben 40 haftalıktım. İnş nasip olur.
Cnm geçmiş olsun. İhmal etme tansiyon önemli. Bazı vitaminler de yapıyormuş bunu. Kalsiyum mesela kullanıyorsan bırak istersen onu.
Kızlar 12 gibi doğum yaptım genel anestezi oldum oğlum kakasını yemiş midesi yıkandı burnu tıkalı benimde ağrılarım var biraz dualarınızı esirgemeyin
Allah analı babalı büyütmeyi nasip Etsin inş hayırlı olsun. Benim bebeğimde yemişti doğarken midesini yıkamadan yanımda bir işlem yapıp temizlediler. Emmezse ağzından gelmeye devam ederse müdahale ederiz dediler. Şükür gerek kalmadı. Biz evdeyiz darısı da size olsun inş.

Biz 3 günlük olduk bile. İlk çocuğum çok zordu gazlıydı. Bu defa hastaneye emzikle gittim. İlk çocuğum tutmadı çünkü.
Şimdi hem tekim kimsem yok hem bana ihtiyacı olan bir yavrum daha var. Neyse bu defa bebeğim emzik tuttu ohhh ne rahatmış dedim. Ama 2. Gün meme reddi başladı. perişan olduk. Mama aldık bezlerde kuru onu da sevmedi. Sabaha kadar pes etmedim kucağımda salladım vermedim emzik. Çok şükür memeye başladı. Ay vermem daha emzik falan. Sizinde aklınızda olsun dikkat edin anneler

Geçmiş olsun inşallah yavrun kısa zamanda toparlar, haftası geçmemiş ama nasıl yutmuş kakasını kontrol esnasında mı farkedildi yoksa doğunca mı anlaşılıyor nasıl oldu süreç.
Doğumda anlaşıldı canım çıktığı anda ilk hamileliğimde de öyle oldu kakasını yemişti bunda da aynı oldu

sonundaoldu Amin canım inşallah kendi sancim gelir de gerek kalmaz.. Dr kilolu diye biran önce dogsun istiyor canim..Bebek aşırı kilolu değil tabi 3650 kg imiş ama ilk cocugumun kilosunu geçtiği için zor olur diyo. Sana da Allah kolaylık versin canım çok şükür bebeğin kucağında darısı bizlere insallah

klbkbr canımcım sen doğum yaptın mı? Ne durumdasın? Yazdıysan gözden kaçırdım sanırım? Nasılsın iyi misin?
Canım benim sorduğun için çok sağ ol. Pazartesi sabah doğum yaptım. Spinal oldum kimseyi korkutmak istemem o yüzden anltmayım ama benim doğum sonrasıi çok zordu. Bgn biraz dha iyiyim.
Oğlum çok şükür iyi 3620 gram 52 cm doğdu.
Kesinlikle sorununuz yoksa normal doğurun.
Her doğum bir değildir tabii ki ama bu kdr acı çekmezfim norml doğrsam. Doğum sonrası da çok iyi oluyor

sonundaoldu doktoruma yazdım canım bazen doğumdan sonra olabiliyormuş lohusaliktan sonra geçiyormuş. Doktora da pandemiden korkuma gidemiyorum inşallah kendiliğinden geçer
Ohh süper cnm normal olması inş hemen düzelir
Dr bence saçmalamış. Bak yaşamış biri olarak söylüyorum ilk çocuğum 3320 gr dı öldüm doğurana kadar itemedim üstüme bastılar kesi attılar oy da oy! Travma oldu bende çatal anı. Bu bebeğim 3830 gr doğdu kendim ittim kesim Yok çok az yırtılma var. Hissettim herşeyi ama güzel histi. Sıkıntısı yoksa kontrollü sancını bekle cnm . Doktorla ortak yürütün süreci

Ya canım içimi çok rahatlattin çok sağol.. Inşallah bende bekleyeceğim.. senin doğum nasıl başlamıştı canım bi de 40 hafta dolmusmuydu..Bebek usg de ki kg si ile doğum kg si farklı miydi okumuşumdur tabi de unutuyor insan.. müsait olduğunda tekrar yazabilir misin

Çok geçmiş olsun kuzum inşallah çok çabuk toparlarsın. Doğumunun zorlu geçmesine üzüldüm ama bebeğin maşallah ne güzel doğmuş kilosu boyu çok iyi. Sağlığı yerindedir inşallah. Çıktın mı hastaneden? Şimdi nasılsın?
İnşallah normal doğum yapabilirim ben. Bekliyorum ama hiç belirtim yok henüz

Ben de normal çok istedim ama bebeğin iriliği sebebiyle sezaryene karar verdim bu cumaya gün aldık 40 haftayı tam dolduruyoruz bakalım,senin de hakkında hayırlısı canım inş gönlüne göre olur

Ben de normal çok istedim ama bebeğin iriliği sebebiyle sezaryene karar verdim bu cumaya gün aldık 40 haftayı tam dolduruyoruz bakalım,senin de hakkında hayırlısı canım inş gönlüne göre olur
Kaç kilo ki?

Ameliyathanede dondum tirtirtiriyordum. Kesin üşüttüm.
Sağlığı da yerin çok şükür. İşitme testinde bi kulaktan geçemedi ama norml dediler.cuma tekrar bakacaklar. Sütüm gelmez diyordum sütüm hemen geldi ama benimki tembel çıktı.hç emmiyor. Şırıngayla vermekten harap oldum.memeyle savaşıyor. Ağlıyor. Bugün baktık şırıngayı bi emmiyor anlatamam. parmağı denedim emiyor. Memeyi emmiyor.
2 gündür toplasanız 3 saat uyumuşumdır.
Hç halim yok ama bi ağlıyor diye acı çeke çeke neler yapılıyormuş. Annelik muhteşem bi şey.bakıp bakıp şükrediyorum.çok güzel

Canım bebegininde seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına alırsın..Bakarsın cumaya kendi başlar doğum herşey Rabbimin elinde..

Ay masallah Şubat bebeleri gelmeye başlamış .
Doğum kilosu ile ultrason kilosu arasında kaç Gr fark etti kizlar ?
Yavrularınizi sağlıkla büyütün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…