- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
Açıklık kontrolu yapmadi ama muhtemelen diger dogumlardan kalma 1-2 cm açıklık vardir çünkü 2.gebeligimde öyle demişlerdi diger doğumdan kalma 2 cm ye yakin açıklık var demişlerdi.zaten istemem de kontrol etmesini simdi biraz daha geçsin diye tetiklerse doğum başlama ihtimali oluyor yaAçıklık var mı peki? Kontrol etti mi dr?
Ya günün var ne diye müdahale ediyor. Risk yoksa kontrollü bir şekilde bekletmesini iste bence. Ben günüm dolmadan 1 gün önce yaptım doğumu. Doktorum suni teklif etse belirti olmadan kabul etmeyecektim. Ama kontrollü dediğim gibiYa doğum a etkisi varsa bende kullanayim.. Bende hastanedeyim dr yarın gel suyunu açalım doğumu başlatalım dedi yaa.. Bende bekleyelim dedim.. bebek uyuyormuş.. tekrar nst istedi biseyler yiyip yeniden gireceğim
Ben 40 haftalıktım. İnş nasip olur.Maşallah subhanAllah darısı başımıza kaç haftalıktınız acaba
Cnm geçmiş olsun. İhmal etme tansiyon önemli. Bazı vitaminler de yapıyormuş bunu. Kalsiyum mesela kullanıyorsan bırak istersen onu.Doğum yapan arkadaşlar tansiyonlarınız ne durumda ? Benim normalim 11/7 , 10/6 ama doğumdan sonra 12/8 , 13/8 leri görüyorum. Benim gibi olan var mı? Birde sağ omuz ve sırtımda inanılmaz ağrı oluyor doktoruma sordum gaz sancısı yapar dedi ama tuvalete de çıkıyorum geçmedi ameliyat yerimde sıkıntım yok ama o beni mahvediyor
Allah analı babalı büyütmeyi nasip Etsin inş hayırlı olsun. Benim bebeğimde yemişti doğarken midesini yıkamadan yanımda bir işlem yapıp temizlediler. Emmezse ağzından gelmeye devam ederse müdahale ederiz dediler. Şükür gerek kalmadı. Biz evdeyiz darısı da size olsun inş.Kızlar 12 gibi doğum yaptım genel anestezi oldum oğlum kakasını yemiş midesi yıkandı burnu tıkalı benimde ağrılarım var biraz dualarınızı esirgemeyin
Bizde şok olduk. Oğlum 51 cm doğmuştu. Eşim 172 ben 168. Ama rahmetli babam uzundu eşimin abileri hep uzun. Onlara çekti herhalde57 cm mi hey maşallah, ailede çok uzun biri mi var. Baya uzun olacak bence normali 50-51 cm demişti cünkü doktor bana
Doğumda anlaşıldı canım çıktığı anda ilk hamileliğimde de öyle oldu kakasını yemişti bunda da aynı olduGeçmiş olsun inşallah yavrun kısa zamanda toparlar, haftası geçmemiş ama nasıl yutmuş kakasını kontrol esnasında mı farkedildi yoksa doğunca mı anlaşılıyor nasıl oldu süreç.
Ya günün var ne diye müdahale ediyor. Risk yoksa kontrollü bir şekilde bekletmesini iste bence. Ben günüm dolmadan 1 gün önce yaptım doğumu. Doktorum suni teklif etse belirti olmadan kabul etmeyecektim. Ama kontrollü dediğim gibi
Ben 40 haftalıktım. İnş nasip olur.
Amin canım inşallah kendi sancin gelir de gerek kalmaz.. Dr kilolu diye biran önce dogsun istiyor canim..Bebek aşırı kilolu değil tabi 3650 kg imiş ama ilk cocugumun kilosunu geçtiği için zor olur diyo.
Canım benim sorduğun için çok sağ ol. Pazartesi sabah doğum yaptım. Spinal oldum kimseyi korkutmak istemem o yüzden anltmayım ama benim doğum sonrasıi çok zordu. Bgn biraz dha iyiyim.klbkbr canımcım sen doğum yaptın mı? Ne durumdasın? Yazdıysan gözden kaçırdım sanırım? Nasılsın iyi misin?
Ohh süper cnm normal olması inş hemen düzelirsonundaoldu doktoruma yazdım canım bazen doğumdan sonra olabiliyormuş lohusaliktan sonra geçiyormuş. Doktora da pandemiden korkuma gidemiyorum inşallah kendiliğinden geçer
Dr bence saçmalamış. Bak yaşamış biri olarak söylüyorum ilk çocuğum 3320 gr dı öldüm doğurana kadar itemedim üstüme bastılar kesi attılar oy da oy! Travma oldu bende çatal anı. Bu bebeğim 3830 gr doğdu kendim ittim kesim Yok çok az yırtılma var. Hissettim herşeyi ama güzel histi. Sıkıntısı yoksa kontrollü sancını bekle cnm . Doktorla ortak yürütün sürecisonundaoldu Amin canım inşallah kendi sancim gelir de gerek kalmaz.. Dr kilolu diye biran önce dogsun istiyor canim..Bebek aşırı kilolu değil tabi 3650 kg imiş ama ilk cocugumun kilosunu geçtiği için zor olur diyo. Sana da Allah kolaylık versin canım çok şükür bebeğin kucağında darısı bizlere insallah
Ya canım içimi çok rahatlattin çok sağol.. Inşallah bende bekleyeceğim.. senin doğum nasıl başlamıştı canım bi de 40 hafta dolmusmuydu..Bebek usg de ki kg si ile doğum kg si farklı miydi okumuşumdur tabi de unutuyor insan.. müsait olduğunda tekrar yazabilir misinOhh süper cnm normal olması inş hemen düzelir
Dr bence saçmalamış. Bak yaşamış biri olarak söylüyorum ilk çocuğum 3320 gr dı öldüm doğurana kadar itemedim üstüme bastılar kesi attılar oy da oy! Travma oldu bende çatal anı. Bu bebeğim 3830 gr doğdu kendim ittim kesim Yok çok az yırtılma var. Hissettim herşeyi ama güzel histi. Sıkıntısı yoksa kontrollü sancını bekle cnm . Doktorla ortak yürütün süreci
Çok geçmiş olsun kuzum inşallah çok çabuk toparlarsın. Doğumunun zorlu geçmesine üzüldüm ama bebeğin maşallah ne güzel doğmuş kilosu boyu çok iyi. Sağlığı yerindedir inşallah. Çıktın mı hastaneden? Şimdi nasılsın?Canım benim sorduğun için çok sağ ol. Pazartesi sabah doğum yaptım. Spinal oldum kimseyi korkutmak istemem o yüzden anltmayım ama benim doğum sonrasıi çok zordu. Bgn biraz dha iyiyim.
Oğlum çok şükür iyi 3620 gram 52 cm doğdu.
Kesinlikle sorununuz yoksa normal doğurun.
Her doğum bir değildir tabii ki ama bu kdr acı çekmezfim norml doğrsam. Doğum sonrası da çok iyi oluyor
İyi doğurmuşsun valla 57 cm iBizde şok olduk. Oğlum 51 cm doğmuştu. Eşim 172 ben 168. Ama rahmetli babam uzundu eşimin abileri hep uzun. Onlara çekti herhalde
Ben de normal çok istedim ama bebeğin iriliği sebebiyle sezaryene karar verdim bu cumaya gün aldık 40 haftayı tam dolduruyoruz bakalım,senin de hakkında hayırlısı canım inş gönlüne göre olurYa ilk doğumlar genellikle geç başlıyor canım çok takılma... benimde 40 dan sonra doğmuştu ilkim..3 600 ddü. 2. De 39 da geldi ama o küçüktü 2900..kendi sancimla kolay da olmuştu... şimdi bunuda ilk doğum gibi olur sa diye korkuyorum onda çok zorlanmistim.. önce suyum gelmişti acilman yoktu suni sancı ile 17 saat sonra doğdu..gözüm korkuyo açıkçası.. suyu açacak sanci olmazsa suni verecek suni açılma yapmazsa sezeryan diycek falan falan aklımda bissürü şey.. Inşallah kendisi başlar da gerek kalmaz...
Kaç kilo ki?Ben de normal çok istedim ama bebeğin iriliği sebebiyle sezaryene karar verdim bu cumaya gün aldık 40 haftayı tam dolduruyoruz bakalım,senin de hakkında hayırlısı canım inş gönlüne göre olur
Ameliyathanede dondumÇok geçmiş olsun kuzum inşallah çok çabuk toparlarsın. Doğumunun zorlu geçmesine üzüldüm ama bebeğin maşallah ne güzel doğmuş kilosu boyu çok iyi. Sağlığı yerindedir inşallah. Çıktın mı hastaneden? Şimdi nasılsın?
İnşallah normal doğum yapabilirim ben. Bekliyorum ama hiç belirtim yok henüz
Canım bebegininde seninde hakkında hayırlısı olsun inşallah.. Inşallah herşey yolunda gider sağlıkla alırsın bebeğini kucağına alırsın..Bakarsın cumaya kendi başlar doğum herşey Rabbimin elinde..Ben de normal çok istedim ama bebeğin iriliği sebebiyle sezaryene karar verdim bu cumaya gün aldık 40 haftayı tam dolduruyoruz bakalım,senin de hakkında hayırlısı canım inş gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?