2021 Şubat Anneleri

Geçmiş olsun aslında yeri daraldığı için hareketleri azaldı söylemi değilde hareketlerin şiddeti azaldı demek daha doğru. Yani önceki gibi tekme atma vs değilde daha çok karnın içinde dolanır gibi oluyor. Yani hareket sayısında azalma varsa başka bir doktora görün derim. Beni 36 haftada acil doğuma alacaktı kendi doktorum için rahat etmedi sonra 2 doktora daha gittim. Şimdi sali yatisim yapılacak. Son günlerimiz için rahat eder en azindan

Rabbim şifa versin kuzucuğuna, insanın içi gidiyor el kadarlar vallahi.

Şimdi ne olacak?

Yalnız olmak çok zor canım Rabbim sana bolca güç kuvvet versin. Kendine dikkat etmen lazım, çocuklarına bakabilmek için güçlü olman lazım. Keşke şu pandemi olmasa bi çorba bi yemek gönderirdik sana. Ailede sana destek olabilecek kimse yok muydu canım?

Merhaba sevgili anneler, ben de sabah doğum yaptım çok şükür. 39+3 de kendi sancımla 3750 gr ve 53cm oğlumuz dünyaya geldi.
Doğum yapmayı bekleyen arkadaşlarıma sağlıklı kolay doğumlar dilerim.
Maşallah hayırlı olsun doğumdan önce belirtiniz varmıydı acaba bir gün önce felan

Doğum yapan arkadaşlarım isimlerini hatırlayıp etiketleyemedim ama sevinçlerini paylaştım. Gözünüz Aydın olsun. Sağlıkla sıhhatle büyütün yavrularınızı.
Teşekkür ederim tatlım Amin hepimizin bebekleri sağlıkla sihhatle büyüsün İnşallah

Maşallah hayırlı olsun doğumdan önce belirtiniz varmıydı acaba bir gün önce felan
Kısaca doğum hikayem şöyle; dediğiniz doğuma dair sinyaller veya sancılar neredeyse 7. aydan beri vardı. Hep bir kasılmalı haller, ağrılar. Ancak dün rutin yürüyüş yaparken öğle saatlerinde, artık yürüyemedim. Bir kaç kez durup karnımın rahatlamasını bekledim. Akşam saat 20.00 gibi uyumaya odama gittim ( evet bazen dinlenmek için erkenden odama giderim) camı açtım serin hava gelsin diye, biraz da müzik açtım uyumuşum. 23.30 gibi uyandım eşim daha yatmamıştı. O yattı ben bi ortalığı kolaçan ettim ve yattım ama düzenli sancılar başlamıştı. Belden bacaklara yayılan karnı da saran bir ağrı. Kendimi rahatlatmak için beklemeye ve uyumaya karar verdim. Kendimi mutlu olduğum bir anda hayal ettim; yeşil çayırlarda şırıl şırıl akan sularda.. ama ne var ki kısa kısa uyuyabildim. Sabah 5’te lavaboya gittiğimde nişan da gelmişti. Hazırlanıp çocukları öpüp çıktık. Hastaneye 6.30 gibi geçtik, ilk muayenede 4-5 cm dendi. Her yarım saatte 1-2 cm arttı. Kendi sancılarım ara ara geliyordu ama iyi karşılıyordum. Squart yapmaya ve merdiven çıkar gibi bacaklarımı çekme çalıştım. Oda da yürüdüm. 8.30 gibi doktor geldi suyu açtı ve ıkınma başladı. Biraz zor oldu tabi, ama içinden sıcacık kayıp akması, çıkarkenki verdiği haz bambaşka. Kesi olmadı, bir iki dikiş var yine de. Sancı odasında doğum yaptım; çatal dediklerinde değil. Temizlenip bebiş giyindikten sonra kendi odamıza çıktık. Yarın sabah çıkarız inşallah
Doğum bekleyenler, lütfen doğumda sakin olun gerçekten en güzel şeylerden birini yaşıyorsunuz. Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşlar iyi akşamlar sezeryana değinmek istemiyorum ağrım çok fena bebeğim kaka yapmadı biraz çiş yaptı sorun mu bilemedim

Ne güzel geçmiş doğumunuz darısı başımıza inşallah cevap verdiğiniz için teşekkür ederim

Merhaba sevgili anneler, ben de sabah doğum yaptım çok şükür. 39+3 de kendi sancımla 3750 gr ve 53cm oğlumuz dünyaya geldi.
Gözünüz aydın Allah sağlıklı, hayırlı ömürler versin bebeğinize. İnşallah benim oğlum da doğar yakında, bekleyen diğer annelerimizin bebekleriyle kolaylıkla ve sağlıkla

Yaptırmadım canım hastanede çıkmadan uyarıyorlar zaten banyo yaptırmayın düşene kadar diye. Kıyafetleri de ütülüydü hep nasıl oldu anlamadım. Göbek etrafında kızarıklık felan olmuş muydu canım hatırlıyor musun?

İlk iki gün yemek getirdiler canım. Ama getirip götürürken kapıdan dönmüyorlar görüşüldüğü için Zaten kayınpederimden bulaştı grip. Öyle olunca reddettim. Yemek getirmek isteyen var ama içeri girmeyin denmiyor. Pandemi korkusu da var.

Oyy maşallah gözünüz Aydın olsun. Sağlıkla büyütün

Karnımda pıt pıt ritmik hareket var on dakkadır felan çocuğu hıçkırıkmı tuttu acaba
O bende de çok oldu. Hıçkırık biraz daha vurur tarzda ama o ritmik hareket çok farklıydı ne yapıyor içeride diye çok merak ediyordum. Karnımın bi noktası hafif hafif sallanır gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…