Kan aldilar bekliyorum 2 saat bekle dediler az sonra gitcem ama sanci vurdu az olce cok fena kanamada hala az bise geliyoGüzel haberlerle dön inşallah, kötüyü düşünme canım.
Sabret inşallah daha büyük görürsün bebişiniamin inşallh. Doktorun işi olduğu için pazartesiye attı randevuyu bnde merak ediyorum işte
Sen iğne kullanmıyodun dimi canım ? Kalp atısına baktılarmıKan aldilar bekliyorum 2 saat bekle dediler az sonra gitcem ama sanci vurdu az olce cok fena kanamada hala az bise geliyo
inşallah canım aynen biraz daha sabır:) inşlahh cuma günü senden güzel haberler alırız:)Sabret inşallah daha büyük görürsün bebişini
Yok kullanliyodum canim kalp atislarini gecen hafta duydumSen iğne kullanmıyodun dimi canım ? Kalp atısına baktılarmı
Allahım sana bağışlasın inşallah bişey yokturYok kullanliyodum canim kalp atislarini gecen hafta duydum
İnşallah arkadaşlar en büyük duamız 4 senedir rabbim kabul etmiştir inşallahinşallah canım aynen biraz daha sabır:) inşlahh cuma günü senden güzel haberler alırız:)
mecbur deri altına gidiyor ilaç geri çıkmadığına göre .Deri kalınlaştıgı için sıkıntı canım önemli olan deri altına ilacın gitmesi
Yarın gideceğim kalp atışını duyarım inşallahKızlar ne yapıyosunuz doktora gidicek olan varmı ne durumdasınız ? Ben cok heycanlıyım gercekten cumaya az kaldı kalbini duyucam inşallah
bende oldu regl günü akıntıyla pıhtı şeklinde kan geldi sonra hiç gelmedi.Kızlar merhaba ben bişey soracağım kafama takıldı yerleşme kanaması oldumu sizde
varmış belirtin ağızdaki değişik tat belirti ve kasık batması bunlar en büyük belirti zaten.:)Kızlar bişey söylicem benim belirtim yok ağzımdaki değişik tat ve ara ara kasık ağrısı dışında korkuyorum bi aksilik olacak diye siz ne durumdasınız
benimde acı bir tat var özellikle su içince ve tatlı yiyince artıyor ve yatmaya yakın midem dolduğu için hafif bulantı oluyorBende de ağzımda Demir tadıyla çürük tadı gibi bir tat var. Karnımda da ağrı. Daha hiç kusma vs yaşamadım çok şükür
Allahım sana bağışlasın inşallah bişey yoktur
ben de cuma kalp atışına gidicem :)Kızlar ne yapıyosunuz doktora gidicek olan varmı ne durumdasınız ? Ben cok heycanlıyım gercekten cumaya az kaldı kalbini duyucam inşallah
Valla bebiş sağlıklı olsunda diyorum bulantıda olsa olur arada bazı kokulara karşı benimde bulandım oluyo mesela dün şampuan kokusundan yemek kokusundan ama diyorum psikolojikmi acababenimde acı bir tat var özellikle su içince ve tatlı yiyince artıyor ve yatmaya yakın midem dolduğu için hafif bulantı oluyor
Canım sabret suan ultrasonKa bakmadılarmı bebeğe kalbini duydun ama bugün ne alemde kontrol etmedilermiInsallah bakalim hersey beni buluyo galiba bende anlayamadim cileli gunlerimiz var demek
Gecen hafta bakdilar kalp atislarini duydum suanda sira bekliyorum doktorda alsinlar diye ozamnda dinlerim belki kalp atislariniCanım sabret suan ultrasonKa bakmadılarmı bebeğe kalbini duydun ama bugün ne alemde kontrol etmedilermi
Bende perşembe gidicem daha hiç ultrasonla bakılmadı bende merak ediyorum görcem mi duycam diye :)Kızlar ne yapıyosunuz doktora gidicek olan varmı ne durumdasınız ? Ben cok heycanlıyım gercekten cumaya az kaldı kalbini duyucam inşallah
İnşallah inşallahhhGecen hafta bakdilar kalp atislarini duydum suanda sira bekliyorum doktorda alsinlar diye ozamnda dinlerim belki kalp atislarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?