2021 Şubat Anneleri

Biliyomusum günler gectikte ben korkuyorum ve doktora gitmek gelmiyo içimden kötü bişey duyarım diye
İyiyi düşünüp iyiyi çekmekten başka çaremiz yok maalesef risk hep var ben bir öncekinde kalbini duymuştum ve 2 gün sonra ölmüştü o yüzden olacağa çare yok ama dua etmek iyiyi düşünmek birbirimize destek olmak bizim elimizde

Merhaba kızlar ben de gebeliğimi dün öğrendim değerim 166 çıktı yarın tekrar kan vereceğim ilk gebeliğim çok tecrübesizim aranıza katılayım dedim :)
Bende yarın tekrar kan vercem canım hadi inşallah ikiye katlarız bana da haber ver gerçi doktorum 3gün sonra istemişti ama ben 2 gün sonrasında yapcam benim adam duramıyo eheh

Aynen doğru söylüyosun inşallah güzel olsun herşey bizim için herkes için cuma belli olacak bakalım ben ilk düşüğümde kese görmüştüm oda kese düzenli değilmiş sonrası hep kimyasal. Bunda herşey iyi gidiyo suanlık inşallah hepte iyi gider

Hep dua ediyorum herkese benek isteyen anne olmak isteyen her kadına inşallah güzel gidecek seninle birlikte bekliycez doğumu allahın izniyle

Merhaba kizlar yumurtlamadan sonraki 10.günüm ve testte çok çok silik bi cizgi gördüm inşallah yanılmamda sağlıkla ilerler aranıza katılirim

Bende yarın tekrar kan vercem canım hadi inşallah ikiye katlarız bana da haber ver gerçi doktorum 3gün sonra istemişti ama ben 2 gün sonrasında yapcam benim adam duramıyo eheh
Ayy kaderdaşım benim veririm tabi ki bence de 2 gün sonra vermek daha mantıklı sen de haber ver mutlaka kuzum

Merhaba. Benim de bulantılarım devam ediyor. Kusma değil de tiksinme tarzında. Yemek yemek istemiyorum ama aksine çok çabuk acikiyorum. Her türlü kokudan nefret ediyorum :)
Bir de bu aralar akıntım var yarın aile hekiminde hamilelik tahlillerimi yaptıracağım. İnşallah değerlerim normaldir

Hep dua ediyorum herkese benek isteyen anne olmak isteyen her kadına inşallah güzel gidecek seninle birlikte bekliycez doğumu allahın izniyle ❤
Ay inşallah canım iğnemizide hapımızıda kullanıyoruz inşallah güzel olacak herşey

Hadi hayırlı olsun

Merhaba 4 hafta 3 günlük olduk şuanlık sadece beta değerlerime baktırdım ilk beta cumartesi günü 500 lerdeydi pazartesi 1200 olmuş doktora henüz gitmedim 6 veya 7. haftada gideceğim inşallah bir aksilik çıkmaz evladımı hayırlısı ile kucağıma alabilirim.

Merhaba kızlar ben cumartesi evde test yaptım 2. Çizgi göründü. Şuan 37. Gündeyim 8 gün falan gecikti. Herkes öğrenir öğrenmez doktora koşmuş ben yarına randevu aldım heyecanım mı az anlamadım. Bide ara sıra adet ağrım var çok hafif de ishal dış gebelikten korkuyorum benim gibi kasık ağrısı olan var mı

Kan vermen lazım idrara göre doktor bakmaz bence kandan sonra gitsen daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…