2021 Şubat Anneleri

Pumpkin34 çok geçmiş olsun. Allah şifalar versin. insanbuL sizin bebeğiniz de iyidir inşallah. Esrasvn en kısa zamanda evine gelir inşallah bebeğiniz.
Burada söyleyemediğim kendinde ya da bebeğinde sağlık sorunu yaşayan arkadaşlarımızın tümüne geçmişler olsun. Allah bundan sonrası için sağlık ve afiyet versin hepimize.
H hacer3426 başka doktor görüşleri de alın isterseniz içiniz rahat eder.

Başka doktordan çıktım şimdi, suyu 7,5 cm ölçtü nasıl iş anlamadım!!! 4-5 gün sonraya çağırırdım ben benim hastam olsaydın dedi. BiZim ki gene hemen kurtulmak istiyor sanki bizden.yapayım sezeryande kurtulayım der gibi

Sağol amin inşallah

Çok tesekkur ederimmmm acaba markasını da ogrenebilir miyim

Böyle şeyler insanın güvenini yok ediyor gerçekten. Doktorunuz sonrası için yine benzer şeyler söylemez umarım.

Kızlar, bugün kahverengi bir akıntı oldu. Bu nişan olabilir mi? Çok fazla değil ama. Bir de dünden beri sağ tarafımda bir ağırlık ve ağrı hissi var. Doğum belirtileri olabilir mi bunlar? Düzenli ve kıvrandıran bir sancı yok.

Aslında en iyi çocuk doktoru o oradaki ama nasıl anlamamış. Hastane 2 sene önceki gibi değil bende çok hayal kırıklığına uğradım. İlk oğlumda hastaneden çıkmadan sarılık testi de yapmışlardı, kesinlikle mama verdirmediler sütün damla da olsa geliyor emzir dediler, saat başı hemşire doktor gelip ilgileniyordu. Bu sefer çıkana kadar ne bebek hemşiresi geldi ne doktor, sarı gördüler diye çıkar ayak mama ver deyip moralimi bozdular. Doktora gittik 13 degerine yatırmak istedi bi garip olmuş hastane

Olabilir canım sen duşunu al, hazırlığını yap. Takip et kendini. Geç saate kalmadan kontrole gidersin olmadı.

Hasta olan tüm bebeklere Rabbim acil şifalar versin inşallah biran önce iyileşirler
Yavrusundan ayrı kalmak zorunda olan anneler Rabbim biran önce kavuşmanızı nasip etsin

Kızlar merhaba bugün doktora gittim moralim bozuldu biraz. Çatı muayenesi yapalım dedi ben kendimi çok fazla kastım yapamadı doktor. Doğum için de şöyle konuştuk Cumartesi günüm 40 hafta doluyor eğer bu hafta kendiliğinden gelmezse sezaryen olacağım. Suni sancı deneyebilir miyiz deyince doktor bu şekilde senin için zor olur yapını çok uygun görmedim kendini çok kasıyorsun zorlanırsın dedi. Napıcağımı bilemiyorum sizce sezeryana odaklanıp kafaya çok fazla takmamalı mıyım

Kızlar 38+3 görünüyor benim.bugün kendi doktorumdan başka bir doktora daha gittim. O kadar Farklı konuştular ki. Bizim dr 3100 ve dedi suyu 3,5 cm dedi. Diğer doktor 2700 gr 7,5 cm su dedi. Ben şimdi kime inanayım. Bizim ki hemen sezeryane alacaktı bugün girmedim. Şimdi ulaşamıyorum da aradım dr meşgul sanırım msj gönderdi. Napcağımı şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…