2021 Şubat Anneleri

Benim göbeğimde sıfır çatlak canım doğal vazelin kullanıyorum haricinde zeytinyağlı krem oluyo onu kullanıyorum iyi geliyor :)
Oooo harikaaa insallahhh ben de başarırımmm canım vazelininin markasını ya da resmini rica etsem paylasabilir misin

Bestlak damla var süt artırıcı doktorum önerdi ve faydasını gördüm inşallah sütün çoğalır humana şekerli dedi doktor dediği damla tamamen bitkisel

Oooo harikaaa insallahhh ben de başarırımmm canım vazelininin markasını ya da resmini rica etsem paylasabilir misin
Tabi ki ama ben vazelini batmandan getirdim şu eski usullerinden olur ya orijinal.. o da şansıma kayınvabamın dükkanından gördüm de aldım.. Şimdiki vazelinler çakma maalesef.. Yinede paylaşırım tabi ki..

Kızlar selamm. Hatırlayan olursa cuma gecesinden beri sancılarım artmıştı, cmt nişanım gelmişti. Nst de sancı çıkmamıştı. Dün tüm gün 10-13 dk aralıklarla sancım başlayıp bu gece önce 8 dk arayla sonra 5 er dk arayla sancım geldi. En son artık ağrılara dayanamayıp hastaneye geçtim. Ebe muayenesinde 8-9 cm açıklık hemen dr umu aradık ve ben çatala oturmamla 20 dk içerisinde bebeğimi kucağıma aldım. Ssvd oldu çok şükür rabbim gönlüme göre verdi. Kızımda bende çok iyiyiz. 39+2 de 3760 kg doğdu
Rabbim hepinize aıhhatli sağlıklı doğumlar nasip etsin

Benim bugun ilk defa sancım başladı kızlar böyle tıpkı adet sancısı gibi ve belime vuruyor.. Annem de yanımda doğum yakın diyor :) ama karnım Aşağı inmemiş karnın aşağı inmesi ile alakası var mı doğumun başlaması, bilemedim ilk gebelik olduğu için bilgim yok

Ay ne güzel bir doğum olmuş Rabbim hepimize böyle güzel bir doğum nasip etsin inşallah.. Gözünaydın canım

Ya ne güzel benim de ssvd denenecek Rabbım bana da nasip eder inşallah hayırlı olsun size de rabbim evladınızı size bağışlasın

Benim de öğlen başlayan hala devam eden adet sancım var belime de vuruyor arada bakalım yalancımı değilmi görecez

Aynen yalancı benimki çünkü geçti ama belim hala yanıyoo
Birkaç saattirde çok afedersiniz ishal gibiyim valla bu yalancı sancılar bizi yalancı çıkarıyor gösterip gösterip çıkmıyorlar eşim bi doğur gari diyip duruyor o da ha doğdu ha doğacak derken sabırsızlanıyor

İshal sancısı gibi değil mi..
Ooo çok kötü işte benim de gece oldu o sancıdan.. midemde de aşırı derecede ekşilme oluyor sonrasında bulantıya dönüyor çok fena.. Sade bi maden suyu içip uyumuştum dün gece Yalancı sancılar işte bugun de adet olucakmışım gibi sancı oldu 3 4 dk sürdü geçti

Çok iyiymiş sizin ki yaaa şanslısınız vallaa ben de bulduklarımla idare ederim artıkk tesekkur ederimmm

Amin canım inşallah. Evet yapmadı ve bu ihmal yüzünden ben şuan bebeğimden ayrıyım. Beşiği boş kaldı daha 4 günlükken
O kadar kendi yerime koydum ki yazdığınızı. Geçtiğimiz hafta bu ihtimal yüzünden saatlerce ağladım. Rabbim çabucak iyileşip kavuşmanızı nasip etsin inşallah çok dua edeceğim.
Benm zaten solu hic tutmuyo canm
Ne yapılması gerekiyormuş canım tutması için. Bebeği sol kolunun altından memeye doğru tutmak işe yarar mı acaba

Çoook sevindim hayırlı uğurlu olsun, kızınla sağlıcakla çıkın hastaneden inşallah

Çok teşekkür ederim canım.amin dualarına... biz bugün kültür sonucunu aldık çok şükür temiz çıktı. Omuzlarımdan bir yük kalktı ki doktor beynine kasa tenekesiyim ulaşır belirti vermez ilk etapta dediği için hayat bizim için durmuştu.
S SkyAsteR canım senin kuzunun ki gibi benimkine de iğne yapıldı iki gündür göbek bağında kanama var diye. İnşallah şifa bulalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…