2021 Şubat Anneleri

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin gözün aydın ne güzel ilerlemiş hem de istediğin gibi ssvd bayıldım
ayıp olmazsa evde toplam ne kadar sürdü sancıların 5dkya düşmesi?
Bana da neler neler baktılar ama testler hep normal gebelik kolestazı mı diye safra asitlerine bakıldı, testim de bugün çıktı o da normal.
Avil kullanıyorum ama akşamları yatarken o bir müddet tutuyor da bana çok uyku yapıyor semsemleşiyorum. Kd doktorum bir krem verdi o da sürdüğün bölgeyi sanki uyuşturuyor o sayede 3 saat falan idare edebiliyorum ama cildimi çok kurutuyor. Kaşıntı geldikçe soğuğa yakın ılık duşa girip duruyorum artık.
Zyrtec ilacını biliyorum bugün de yabancı bir sitede denk geldim bu hastalık için kullanıldığını. Cildiye doktoruna sorayım bari
Hayırlıaı olsun gözünüz aydın inşallah sağlıcakla büyürün bebeğinizi
Allah yardımcın olsun nasıl oldun?
Selam kızlar bende doğum yaptım bugün, Rabbim bekleyen arkadaşlarıma hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi
Teşekkür ederim. Suyum geldi benim de. Hastanedeyim sancılarımın düzenli bi şekilde gelmesini bekliyoruz. Uyumam gerek ama heyecandan uyuyamıyorum
Allah yardımcın olsun umarım bu saatlerde çoktan aldın yavrunu kucağına sağlıcakla

Bebeğimde enfeksiyon değeri yüksek çıktı. Hastanenin yoğun bakımında yer yokmuş başka hastaneye sevk ediyorlar Hastanemi seçme nedenlerimden biriydi Bebek yoğun bakım ünitesi Dua edin kızlar bir saate bebeğimi alıp eve gidicem derken bebeğimi benden alıp götürdüler
Hamileliğinizde idrar yolu enfeksiyonu yaşıyorsanız da sakın ihmal etmeyin. Sizden bebeğinize geçebiliyormuş

Rabbim yardımcin olsun inşallah bir hafta içinde atlatır

Canım sende enfeksiyon var mıydı ki? Çok çok geçmiş olsun üzülme canım Allahım tedavisi olan hastalıklar versin yine de... Birazcık sabır dua hemen toparlar bebeğin inşallah...Bende bugün tüm tahlillerimi verdim bende de enfeksiyon kesin çıkar diye düşünüyorum..geçen ay olmuştu tedavi oldum ama sürekli tekrar eden bisey sanırım bu özellikle de gebelikte.. mantar ve enfeksiyon...

Canım öncelikle geçmiş olsun, neden enfeksiyon kapmış o belli mi bide nerden anladılar? Dualarımız bebeklerinizle Allahım bekleyen annelerin yardımcısı olsun , bebeklerimize de şifa versin hangi hastaneye götürüyorlar?

Ay canım o ağrılar da geçecek inşallah... Allahimmbundan sonraki süreci daha kolay eylesin inşallah.. hayırlı sağlıklı evlat olsun bebişin...
Amin canim benim cok teaekkur ederim seninde iyi haberlerini bekliyorum insallah

Tesekkurler canim benim

İzmir kent hastanesinde yatıyor. Sadece cumaları beş dk görüş var. Kahroldum artk Pazartesiye kadar entübe kalmasına karar vermişler Pazartesi tekrar ekstübe deniceklermiş
Ah ah kuzum çok dua edelim inşallah bi an evvel toparlasın. İnşallah şaşırtıcı şekilde hiç fazlasına gerek kalmadan kavuşursun yavruna.

Rabbim şifa versin inşallah çok uzamadan hemen iyi olur bebeğin. Hem sana hem bebeğine güç kuvvet versin canım. Moralini bozma sütünü sağ bol bol üzülme ki sütün kesilmesin. Hemen sağlık bulsun dua edelim.

Allah acil şifalar versin, tam bir şifa ile kavuşun inşallah

Lütfen o yaşadıklarını unutmaya çalış bende aynı senin gibiydim ama normal beklendiği için çok bekledik çocuk çıkamayıp sıkışınca normalden daha büyük bir kesiyle sezeryan oldum sezeryan bu kadar zor değil sanırım duyduklarımdan söylüyorum inşallah bunda öyle olmazsın psikoloji bebeğe çok yansıyor daha gazlı stresli oluyor bebişler sakince atlatmaya çalış gez dolaş düşünme o günleri

Ay herkes ya doğuruyor ya da sezeryan tarihi alıyor. Yine hareketlilik başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…