2021 Şubat Anneleri

Rabbim şifasını versin tez vakitte sağlıjla kavuşun inşallah

Kızlar bugun kontrole gittim çatı muayenesi yaptı dar dedi birde bebeğin boynuna kordon dolanmış bugun sezeryana alalım dedi ben de kararsz kaldım normal istiyorum bu sebepten sezeryan olan var mı

Kızlar bugun kontrole gittim çatı muayenesi yaptı dar dedi birde bebeğin boynuna kordon dolanmış bugun sezeryana alalım dedi ben de kararsz kaldım normal istiyorum bu sebepten sezeryan olan var mı
Uzman doktorlar sadece bu sebepten sezaryen olmaz diyor ama başıma gelse sanırım doğum yapardım korkudan

Yikamistim dün bugün düşmüş şükür

Kizlar sezeryan olan arkadaşlar kanama durumunuz nasıl ben ağrı kesici yi almayınca su gibi geliyor normal mi ya

Hamileliğimde sürekli yaşadığım bir sorundu idrar yolu enfeksiyonu. Hep de tedavisini gördüm ama yetmemiş demekki.

Benim hamilelikte yaşadığım idrar enfeksiyonundan diyor çocuk doktoru. Doğum öncesi bir sürü soru sordular şeker çıktı mı, tansiyonun var mı gibi sorular.. O zaman idrar yoku enfeksiyon geçirdiniz mi hamilelikte diye de sordular ben de geçirdim dedim. Bu sabah kan tahlili yaptılar bebişime enfeksiyon değeri yüksek çıkınca direk benden kaptığını düşündüler.
Çok sağol canım inşallah kavuşurum tez zamanda

Kızlar bugün tam 7 günlük olduk işitme testine gittik geçemedik testten haftaya tekrar gelin dediler

Eğer mantıklı sebepler sunmadan direkt sezeryan yapalım deseydi o zaman düşünebilirdin ama şu an iki önemli riskin mevcut. Hekimin sezeryan öneriyorsa bence onu dinlemelisin. Sonuçta ameliyatı yapacak olan o. Doğumu en sağlıklı nasıl yapabileceğini bilen ve seni tanıyan da o. Çatı darlığı da varmış. Normal doğum esnasında bebeğin hipoksik kalabilir. Kanala giren bebeği sezeryana döndürmekle uğraşırlar bu sefer de. Bu hem seni hem bebeği strese sokar. Hem boşuna sancı çekmiş olursun. Ben kendim böyle düşünürdüm.

Iste benm 16 gun.oldu.basladik.sanrm.napicaz blmiyorm
Ben de.dereotu.kimyon rezene.kullaniyorm resmen 2.gundur aglamaktan helal.oldu.cocgm
Bi.de.tecrubesizm.ne.yapcam. blmiyorm.doktor.bize.biogaia verdi zaten d vitamni.olarak ama.ise.yaramiyo sanrm
Napcam.blmiyorm

Gozum.aydn.canm.nuran.hanima.gdiitodn.dmi.sen de

Insallah cokcok.ii.olur daha da duser walla anlamadm.doktorlardan bisi.gercekten

Çok geçmiş olsun canım, ama hastane herkese farklı uygulama yapıyor demekki bana hiç idrar yolu enfeksiyonu geçirdin mi diye sormadılar. En yakın zamanda bebeğine kavuşursun inşallah ❤

D vitaminini ayrı verdi dimi canım biogai probiyotik damla çünkü aynı şey değil diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…