2021 Şubat Anneleri

Kızlar bugun kontrole gittim çatı muayenesi yaptı dar dedi birde bebeğin boynuna kordon dolanmış bugun sezeryana alalım dedi ben de kararsz kaldım normal istiyorum bu sebepten sezeryan olan var mı
Canım doktoruna çok çok güveniyorsan sözünü dinleyip sezaryan olabilirsin sebeplerin var. Ama malesef görüyoruz ki doktorlar aklımızla oynuyorlar binbir sebep uydurup hemen sezaryana alma peşindeler. Istersen başka doktora gidip fikir alabilirsin bi daha normal doğum yapma sansın baya azalıyor en azından için rahat eder doktorunu teyit etmiş olur.

Çok fena gaz sancım var yemek sonrası çipneme tableti verdi ama yok fena gaz durumu, benim kanamam tam tersi kesildi dünden beri normal akıntı geliyor
Yaaa benimde kanamam durdu akintiya döndü canım neden acaba
Yok sadece d.vitsmini. verdi ama.markasi.biogaia
Sanrm.bu.d vitamnli.prebitoyik.demek
Ya senin yanlışın var yada doktor yanlış bilgi verdi sana canım. İkisi farklı şeyler d vitamini ayrı veriliyor biogai ayrı onu bence bi daha sor. Burda bilen arkadaşlarda yazsın çünkü ben oğlum da öyle kullandım.

Evet probiyotik canım benim .... Az kullanmadım

Gaz sancısı yaşayan anneler bence yediğiniz içtiğiniz şeylere çok dikkat edin. Ummadığınız her şey gaz yapabilir. Sadece ilaçla olmuyor gerçekten. Bence bir kaç gün gaz yapmayan aynı şeyleri yiyin. Benim bağırsak problemim var. Ne yersem gaz yapıyor. Gaz damlamı hazırladım şimdiden ama asıl sorun beslenmede. 9 aydır ona göre yiyip içiyorum. Pekmez, zeytin, domates, salatalıkla filan yaşadım bir süre. Bi de her probiyotik her gaz sancısına iyi gelecek diye bir şey yok. İçindeki bakteri türüne göre değişiyor. İçerik okumaya alışın. Yapabilirseniz veya alabilirseniz kendiniz sirkesiz, limonsuz turşular yapın onları tüketin. Probiyotik tüketin. Sütünüzden bebeğinize geçsin.

Gaz damlaniz ney?

Uzman doktorlar sadece bu sebepten sezaryen olmaz diyor ama başıma gelse sanırım doğum yapardım korkudan
Wonria Allah yardımcın olsun. Yusuf olgaç geçenlerde kordonu 3-4 tur dolanmış bebeği paylaşmıştı ama ben şok tabi ben de korkardım ne yalan söyliyim. Benim doktorum bana gösterdiğine göre taaa ayaklarının orada kordonu gidip de şimdi kanala yol almış kafasına sokamaz inşallah

Ah canım yalnız değilsin Di mi eşin yurtdışına gidicekti biri var Di mi yanında? akşam 10nda başlayıp sabahlatıyor o ağlamalar çok iyi biliyorum. İlkinde sinir krizi de geçirmiştim, acile gidiyoruz hadi diyorduk arabada susuyordu, geri dönüyordukBu da bi dönem sinirlerini bozmamaya çalış, bizim stresimizle daha da kötü oluyorlar.
Mama veriyor musun peki? kimi mamalarda gaz yapabiliyor, belki değişirsen mamanızı hafifleyebilir. Bir de gazı oldukça meme ister, sürekli meme verince de diğer gaz çıkmadan yeni bi gaz üstüne biniyor ve kısır döngü oluşuyor... Ondan kaçınmaya düzenli emzirmeye çalış. Dün gece White noise açtım telefondan. karnımın üstüne yatırıp birlikte uyuduk biraz, öyle sakinlesti. Biri varsa uyanık evde biraz öyle uyuyun iyi geliyor minnoşlara...

Canım yaaa çok geçmiş olsun inşallah kısacık sürede sağlığına kavuşur yavrun üzülme hemen
Gebelikte sürekli idrar istemelerinin sebebi de bu zaten bulaşabiliyor minnacık bedenlere

Canim.annem var esim.de.daha gtmedi ama.agladikca surekli ac diyolar ve emzirtiyolar anlatamiyorm.gaz birikiyo diyorm. O anlik susuyo die ac saniyolar deliricem.gercekten

İzmir kent hastanesinde yatıyor. Sadece cumaları beş dk görüş var. Kahroldum artk Pazartesiye kadar entübe kalmasına karar vermişler Pazartesi tekrar ekstübe deniceklermiş

Normalde 2 günde bir deniyolar ama yormak istememis olabilirler bol bol dua et cnm görüşün nedir bilmiyorum biz sifa olsun diye akikasini da kestirdik bebeğin ondan sonra cok hızlı ilerleme gördük bebekte ameller niyetlere göredir biz sifa olur diye niyet ettik bos cevirmedi Allah. Daha oglumun akikasini kestirememistik maddi durumdan dolayi ama bunda böyle olunca zorladık durumladi kestirdik eğer önyargılı degilsen bu konuya tavsiye ederim cnm.

Bnde niyet etmiştim sağlıkla kucağıma alayım kurban kesiceö diye eve gelince adağını yapaym diyordum. Ama happy momda bi bayanda akika ver dedi bnde ilk defa duydum akikayı normalde niyet eder adak adardık

a İlk gün çok zorlandım sonra yavaş yavaş geçiyor bugün tam 7. Gün kabızlık olarak duphalac içtim sabah akşam ve bol bol su içmek çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…