2021 Şubat Anneleri

Hayırlısı olsun canım önemli olan sağlıkla kavuşmanız ❤ yarın daha net bir sonuç alırsın inşallah riskli bir durum varsa onlarda söyler zaten . İlk oglumda benim her nst de mutlaka düzenli sancım olurdu hatta doktorum her an gelebilir diyodu 39 haftalıktım sezaryan oldum sancı her zaman doğumu getirmiyor . Ama açıklık olunca hemen doğum olur mu onu bilmiyorum.

Sonradan pişman olmamak için bence bir doktora daha danışabilirsin canım daha huzurlu olursun böylelikle ve stresin de az olur

Teşekkür ederim canım tabi benim ilk gebelik olunca insan ister istemez acaba mı demeden edemiyo. Tabi ki soracam da bakalım hayırlısı olsun

Çok fena gaz sancım var yemek sonrası çipneme tableti verdi ama yok fena gaz durumu, benim kanamam tam tersi kesildi dünden beri normal akıntı geliyor
Gaz sancısı bnde de var daha yeni yeni düzene girmeye çalışıyor zormus anne olmak annelerimizin kıymeti bilinmeli

Bizde 10 günlük olduk bizde de var sancılar uyuyamiyor çocuk emdikten sonra veya mamadan sonra hemen gazini çıkarmalı yoksa bağırsaklara inince alttan daha zor

Geçen hafta bi kaç dilim turşu yedim o gün bebeğim sabaha kadar ağlayarak ıkındı. Herkese farklı şeyler gaz yapıyor gerçekten. Bir de takviye probiyotik alıyorum ben. Ev yapımı şeyler yeterli gelmedi. Bağırsaklarım düzene girdi ve kadın doğum doktorunun söylediğime göre bebeğin de gaz sorunu azalır dedi

Y yellowbride
Walla ben o kdar dkkat ediyormki

Her sabah dereotlu omlet
2 kasik pekmez
Oglen genelde havuclu dereotlu salata yannda dereotlu tavuj suyu corba ya da dereotlu sulukofte 1 kase hosaf

Meraba anneler. Benim minnoş kızım bugün 10 günlük oldu bile. Doğan büyüyor bir şekilde işte. İlk çocuğum çok zordu. 2. Gün gaz sıkıntısı başlamıştı. Doktorlar 21 gün diyor ama bebekten bebeğe değişiyor bence. Kızımda dün başladı yok böyle ağlama. Artık haki kalmayıp inliyordu. Benim halim kalmıyor bir yatınca 5-6 saat uyuyor ya da hiç uyumuyor. Ben de uyandırmıyorum. Neyse sabah da gaz krizi yaşadık. İlk çocuğumda çok gaz ilacı denemiştim. İşe yarayanı şimdi kızımda denedim sakinleşip uyudu. İnş hep işe yarar. Bir de çocuk göğsüme gelince bazen inatla emmiyor sinirleniyor diye sağma Makinesi aldım. Emzirip sağdım sağ göğsümden 30 milim çıktı soldan hiç gelmedi. Üzüldüm açıkçası. İnş aç kalmıyordur yavrum.
Kızlar bugün tam 7 günlük olduk işitme testine gittik geçemedik testten haftaya tekrar gelin dediler
Üzülme hiç. Biz gittik ilkinde geçemedik. 1 saat sonra tekrarladık ağladığı için geçtik. Olabiliyor yani. Zaten çocuğun duyup duymadığı belli oluyor. Mesela benim kızım biri öksürse sıçrıyor
Ben doktora danışmadan ilk çocuğumda kullandığım gaz ilacını aldım ilk defa bugün verdim işe yaradı. Doktoruna sor istersen sen nurse hurveys kullandığımız

Canim.sordm.bana biogaia al dedi kendi verdi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…