Ayy çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinAdetkende kullandım canim biraz sivilastiriyor 6 gün sürüyorsa 7. Gün de leke geliyor sadece coraspin ile gebelikte görülen kanamanın ilgisi yok dedi benim de o yüzden korkma,benim kanamam da oldu 3 haftalıkken hiçte çoğalması coraspin i de kestirmedi proluton Depot vurundum her hafta
Maşallah hayırlı olsun sancınız yoktu galiba sizin kendiliğinden mi başladı doktormu tetikledi acabaSelam kızlar çok şükür bende bugün 13 30 da normal doğum yaptım.. biraz sıkıntılı oldu ama çok şükür ikimiz de iyiyiz...
Sizinle aynıyız bi biz mi kaldık neSelamlar herkeseesayfakarı okudum anca bitirdim yeni doğum yapan anneler gözünüz aydınn Rabbim sağlıklı hayırlı evlat etsin hepinizinkini inşallah
Bebeği hasta olan ayrı olanlara da Rabbim biran önce şifa ve kavuşmak nasip etsin
Bende henüz doğurmayanlardanımbeklemedeyiz heyecalıyız
18 aldım ilk gün 10 kilosu gitti sonradan 2kilo sağa gitti fazladan kalan 6 kilo ama göbek 6 aylık gibi sanki bu göbek nasıl gedecek bilmiyorumDogum yapan annelerr siz kac kilo aldiniz doğumda kac kilo gitti
Gider cnm kendini topla havalar guzellessin yürüyüş yaparsin18 aldım ilk gün 10 kilosu gitti sonradan 2kilo sağa gitti fazladan kalan 6 kilo ama göbek 6 aylık gibi sanki bu göbek nasıl gedecek bilmiyorum
Iyyms o.zmn benim.baya kilom var malesef ins vereblrmAyy bende een çok tipini merak ediyorum babasına benzesin diye çok baktım çok dua ettim inşallah öyle de olurkilolar gider canım fazlam yoktu benim baya verip bi deri bi kemik hamile kaldım zaten vermemeyi bile düşünüyorum eşim de çok sevdi bu halimi bende
Bunyem cok zor veren kolay kilo alan bi bünyeNormalde bünyeniz nasılsa öyle ilerliyor sanırım. İlk gebeliğimde 16 kg aldım o da ilk haftalar gitti.
Sunnet kacinci gunde oldu cani cok yandimi cnm birde uroloji doktorumu yapti .. hayirli ugurlu olsun benmde oglan olck 3.5 4 haftam kaldi sunneti düşünüyorum daKızlar bizde bugün sünnetimizi olduk hemde göbegimizde düştü çok şükür şimdilik iyiyiz inşallah sonradan ağrımız olmaz
Kaçki canım kilon verirsin ya sorun etme bebişin peşinde koşturmaktan halimiz kalmicak nasılsa ilerdeIyyms o.zmn benim.baya kilom var malesef ins vereblrmcok kotu görünüyorum malesef vermem lazim ideal kiloda suan obezsiniz diyo
Ins gonlune gore olur cnm saglikla gelsinler
Valla 92 93 oldum 76 ile baslamistim boyum uzun 176 ama o bile kurtsrtmiyo insallah verrmKaçki canım kilon verirsin ya sorun etme bebişin peşinde koşturmaktan halimiz kalmicak nasılsa ilerde
Sezaryen günün belli mi canm ? 38+larda aliniyor diye biliyorum sende zaten 38+1 mis .Bizim 38+1de 3800-4000 şuan, 34+0da 2700dük, gayet güzel senin bebiton da benim anne genetiğinden tosbik oldu herhal
Buzla kompress yap sıkarak boşalt mutlaka. Makina dan uzak dur Manuel kullan...Kızlar göğüslerinizde şişlik ve ağrı oluyor mu sizin de? Sanırım kanallar tıkanmış süt de damla damla geliyor
Nuye o kadar çok korkuttular ki ya, içini ferah tut, 12 günde düştü kokuda vardı enfeksiyon yoktu ama@insanbuL canım selam nasılsım? Senin bebişte de göbek bağı enfeksiyon sorunu vardı sanırım değil mi? Durum nedir evde mi tedavi uyguluyorsun ne kullanıyorsun? Bende kızımda daha önce karşılaşmadığım koku duydum. Fotoğrafını dr a attım am enfeksiyon gibi değil dedi. Alkollü fıs fıs kullan dedi. Yeni doğan hemşiresi yakınımızda koku varsa direkt yoğun bakıma alırlar dedi damardan antibiyotik için. Yarın sabah dr a gidiyoruz ama içim pır pır sana danışmak istedim
Duşten sonre hemen sağ canım açılır, çok kötüysin lahana sarKızlar göğüslerinizde şişlik ve ağrı oluyor mu sizin de? Sanırım kanallar tıkanmış süt de damla damla geliyor
Makinenin ne zararı var acaba?Buzla kompress yap sıkarak boşalt mutlaka. Makina dan uzak dur Manuel kullan...
Aslında 7.gun yaptircaktık ama sarılık değeri yüksek diye yaptiramadik bugün 14.gun sünnet oldu. İlk lokal anestezi yapılırken ağladı onun haricinde işlem yapılırken ağlamadı ama evde ilk idrarda baya ağladı şimdi de huzursuzluğu var ama çok normal inşallah yarına daha iyi olucak. Bizim işlemi genel cerrahi uzmanı yaptı ilk oğlumda da aynı doktor yapmıştı memnun kalınca yine onu terci h ettik. Teşekkür ederiz bugün doktor da ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi dedi bencede öyle ilerleyen zamanlarda hem çocuk hemde bizler için daha zor olabilir böyle iyileşmesi de hızlı oluyor.Sunnet kacinci gunde oldu cani cok yandimi cnm birde uroloji doktorumu yapti .. hayirli ugurlu olsun benmde oglan olck 3.5 4 haftam kaldi sunneti düşünüyorum da
Geçen okudum yazdığını makina yüzünden halka şeklinde yara oluştu demişti... Süt çıkmayınca zorladı herhalde. Yaralardan mikrop kaparsa mastit olur, Allah korusun. 4 kez yaşadım ve ömrümde geçirdiğim en pis sıtmalı hastalık bana göre...Makinenin ne zararı var acaba?
Insallah en yakin zamanda toparlar minnakAslında 7.gun yaptircaktık ama sarılık değeri yüksek diye yaptiramadik bugün 14.gun sünnet oldu. İlk lokal anestezi yapılırken ağladı onun haricinde işlem yapılırken ağlamadı ama evde ilk idrarda baya ağladı şimdi de huzursuzluğu var ama çok normal inşallah yarına daha iyi olucak. Bizim işlemi genel cerrahi uzmanı yaptı ilk oğlumda da aynı doktor yapmıştı memnun kalınca yine onu terci h ettik. Teşekkür ederiz bugün doktor da ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi dedi bencede öyle ilerleyen zamanlarda hem çocuk hemde bizler için daha zor olabilir böyle iyileşmesi de hızlı oluyor.
Bezinde kan oldu ama öyle kanama şeklinde değil şuan bandajli zaten yarın çıkarcaz ondan sonra takip edicez kanama durumunu . Bize çocuk doktoru yanlış hatırlamıyosam ya doğduğu gün yada ertesi günü bebeklerde acı hissi olmuyor o.zaman yapılsa iyi olabilir demişti siz yine doktorunuza bi danışın bazısı da erken yapılmasını önermiyor. Ama biz çok rahat ettik çok şükür o yüzden tavsiye ediyorum.Dogru hele bilinçli olunca dahada zor olur yaptırmak bende ondan düşünüyorum dogunca yaptırmayı kanama filan oluyomu o bölgede peki bebiste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?