2021 Şubat Anneleri

Ayy çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için

Sizinle aynıyız bi biz mi kaldık ne

Iyyms o.zmn benim.baya kilom var malesef ins vereblrm cok kotu görünüyorum malesef vermem lazim ideal kiloda suan obezsiniz diyo
Ins gonlune gore olur cnm saglikla gelsinler

Kızlar bizde bugün sünnetimizi olduk hemde göbegimizde düştü çok şükür şimdilik iyiyiz inşallah sonradan ağrımız olmaz
Sunnet kacinci gunde oldu cani cok yandimi cnm birde uroloji doktorumu yapti .. hayirli ugurlu olsun benmde oglan olck 3.5 4 haftam kaldi sunneti düşünüyorum da

Iyyms o.zmn benim.baya kilom var malesef ins vereblrm cok kotu görünüyorum malesef vermem lazim ideal kiloda suan obezsiniz diyo
Ins gonlune gore olur cnm saglikla gelsinler
Kaçki canım kilon verirsin ya sorun etme bebişin peşinde koşturmaktan halimiz kalmicak nasılsa ilerde

Bizim 38+1de 3800-4000 şuan, 34+0da 2700dük, gayet güzel senin bebiton da benim anne genetiğinden tosbik oldu herhal
Sezaryen günün belli mi canm ? 38+larda aliniyor diye biliyorum sende zaten 38+1 mis .
35.haftaya gore fark varmi dahada agirlasmissinsir gerçi bebis kilosuda masallah var

Nuye o kadar çok korkuttular ki ya, içini ferah tut, 12 günde düştü kokuda vardı enfeksiyon yoktu ama

Sunnet kacinci gunde oldu cani cok yandimi cnm birde uroloji doktorumu yapti .. hayirli ugurlu olsun benmde oglan olck 3.5 4 haftam kaldi sunneti düşünüyorum da
Aslında 7.gun yaptircaktık ama sarılık değeri yüksek diye yaptiramadik bugün 14.gun sünnet oldu. İlk lokal anestezi yapılırken ağladı onun haricinde işlem yapılırken ağlamadı ama evde ilk idrarda baya ağladı şimdi de huzursuzluğu var ama çok normal inşallah yarına daha iyi olucak. Bizim işlemi genel cerrahi uzmanı yaptı ilk oğlumda da aynı doktor yapmıştı memnun kalınca yine onu terci h ettik. Teşekkür ederiz bugün doktor da ne kadar erken yapılırsa o kadar iyi dedi bencede öyle ilerleyen zamanlarda hem çocuk hemde bizler için daha zor olabilir böyle iyileşmesi de hızlı oluyor.

Makinenin ne zararı var acaba?
Geçen okudum yazdığını makina yüzünden halka şeklinde yara oluştu demişti... Süt çıkmayınca zorladı herhalde. Yaralardan mikrop kaparsa mastit olur, Allah korusun. 4 kez yaşadım ve ömrümde geçirdiğim en pis sıtmalı hastalık bana göre...

Insallah en yakin zamanda toparlar minnak Dogru hele bilinçli olunca dahada zor olur yaptırmak bende ondan düşünüyorum dogunca yaptırmayı kanama filan oluyomu o bölgede peki bebiste

Dogru hele bilinçli olunca dahada zor olur yaptırmak bende ondan düşünüyorum dogunca yaptırmayı kanama filan oluyomu o bölgede peki bebiste
Bezinde kan oldu ama öyle kanama şeklinde değil şuan bandajli zaten yarın çıkarcaz ondan sonra takip edicez kanama durumunu . Bize çocuk doktoru yanlış hatırlamıyosam ya doğduğu gün yada ertesi günü bebeklerde acı hissi olmuyor o.zaman yapılsa iyi olabilir demişti siz yine doktorunuza bi danışın bazısı da erken yapılmasını önermiyor. Ama biz çok rahat ettik çok şükür o yüzden tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…