2021 Şubat Anneleri

Bizim Dr da yaktı eğer geçmezse çocuk cerrahına yönlendiricm dedi şimdilik bı sıkıntı yok ins olmaz bizim de

Kızlar gaz damlası kullanıyor musunuz kullanıyorsanız hangisini kullanıyorsunuz ben kızımda hiç kullanmadım ama bu kızım sürekli ıkınıyor
Benim oğlum çok gazlıydı. 2. Gün başlamıştı çok çektik ya psikolojim bozulmuştu. Artık yorgunluktan hafıza kaybı yaşıyordum 3 kişi baş edemiyorduk sıpayla o zaman çok şey denedik nurse harveys en etkili olanıydı.
Şimdi kızımda 9 günlükken başladı gaz olayı hemen nurse harveys aldım başladık. Rahatladı çocuk bir sorun olmadı. Bu bebeğimde kolay değil ama oğluma göre Nur nimet

Kızlar anne sütü aldığı halde 10 günlük bebek kilo almıyo çok iki memeyi sağınca 50cc falan çıkıyo ama bebek emince daha çok çeker diyolar ne yapayım akıl verin kilo alması gerek ve gündüzleri kucakta uyuyo o da zor bela tecrübeli anneler yardım

Doktora sordun mu canım belki sana göre yeterli kilo almıyordur ama doktora göre normaldir ? Sütünü artırıcı şeyler yapabilirsin burda arkadaşlar yazmışlar bol bol uyku , 4 lt ye yakın su, dereotu, bulgur , bestlak damla, çaylar bide solgar ın brewest yeast diye bi vitamini var bunlar sütü artıran şeyler bunları deneyebilirsin. Ama öncelikle doktora danış belki yeterli bulmazsa başka önerilerde bulunabilir. Mümkün oldukça da uykuya dalmak üzereyken yatağına koy öyle alışsın yoksa çok zorlanirsin

Bi memeyi tamamen boşaltıyor musun? Ön süt yani tatlı olan kilo aldırmaz yağlı olan kısmı kilo aldırıyor. Bi meme bitmeden ötekine geçersen karnı doyar ama sadece ön süt içer. Rahat bi gögsünde 20 dk kalsıın emerken. Uyursa falan emerken ayaklarını gıdıkla kulaklarını okşa uyar uyansın emsin.

Ben de ödem yaptım ayağıma ayakkabıları zor giyip kontrole gittim. Nuran hanıma da bacağımın şiştiğini uyuştuğunu söyledim. Sezeryan sonrası kimi bünyede ödem oluyor. İğnesi var ama bütün su sütü de alır dayanmaya çalış yapmayalım dedi. 70le hamile kaldım 90 la doğuma gittim. 80 kiloyum ama hala ödem mevcut. Bi ayağım diğerinden büyük

Ahahaha benim de öyle bir ayak dana gibi biri bi numara küçük ama ikisi de şiş ellerim bacaklarım da öyle şuan bana uyan bir tanecik spor ayakkabım var evde sen yine 10 kilo vermişsin ödem de gidince bi 3-5 daha iner ben hiç Nuran hanıma demedim bile hergün birşey soruyorum kadına benden bıkacak

Sizinle aynıyız bi biz mi kaldık ne

Evet sanırım öyle canım bende hiç sancı falan yok sende varmı ? gece biraz olır gibi oldu mutlu oldum sınra öyle uyuya kalmışım 3 gibi falan lavaboya kalktım peçeteye iki nokta kan gelmişti kurulanınca tekrr baktım bişey yok çok minikti zaten nişan gelemsi böyle olmaz heralde

Bende 71 kiloyla hamile kaldım 91 kilo falanım şuan yazarken bile o kadar yabancı ve uzak bi kilo ki
Ama aşırı derecede ödemim var protein kaçağı da olduğu için dizlerimden aşağısı ful ödem parmaklarım gömülü kalıyo o derece normalde 37 giyerim 39 numara giyiyorum 2 haftadır bol su içmeye çalışıyorum inşallah doğumdan sonra bende hızlıca sönerim

Kızlar tek tek alıntılayamadım doğum yaptım kanamam çoktu normlade ssvd olacaktı ama riske atmayalım dedi doktor bu kadar çok kanama normal değil dedi doğumdan sonra da iyi ki sezeryana almışız önceki dikişin çok incelmiş dedi çok şükür yavrumda bende iyiyiz sütüm yok gibi bir saat emdi çocuk ama göğsümü sıkınca süt felan gelmiyor

Gözün aydın canım... sağlıkla büyüt yavrunu...ben de dün doğum yaptım sürekli emzitiyorum ama daha tam gelmedi..ama sen sürekli emzir.. hastane den mama iste ac kalmasın..çünkü boş memeyi emiyorlar emdikçe gelecek süt Allahin izniyle..bende öyle yapıyorum 3 saat te mama istiyorum..ama bizimki emmeyi seviyor her istediğinde de meme veriyorum..zaten mamayı kesinlikle biberonla vermiyorlar kaşık biberonla getiriyorlar..meme reddi olmasın diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…