Benim doktor 39+ları uygun buldu hatta tee son gününe yazdıydı da zorla ortaya çekebildim bebek için ideal zaman o zamanmış diyo anlamadım bende ama güveniyorum vardır bi bildiği dedim, rahatım ağırlaştım ama çıkıp dolaşabiliyorum işimi gücümü yapıyorum uyku problemim falan da yok çok şükür güzel geçiyo çok gözümü korkuttular koltuklardan kalkamican uyuyamican falan diye ama ara ağrılarım dışında hiç zorlanmadım sürekli hareket halindeyim hattaSezaryen günün belli mi canm ? 38+larda aliniyor diye biliyorum sende zaten 38+1 mis .
35.haftaya gore fark varmi dahada agirlasmissinsir gerçi bebis kilosuda masallah var
Ne guzel herkes birsey diyor zaten bosver banada middn bulancak eeksiycek yok su iolcak bu olcak dediler hiçbiri olmadi . 2 haftadir belimin sag tarafi asiri canimi yakacak derecede kotuydu o yuzden hic hareket edemiyordum 2 gundur o dabaya geçince geri rahatladım sukur bende idare ediyorum ama 39 sonlari sezaryen karari icin cidden saçma yani normal dogurablrsin sonucts brbek geleblir 40 i beklemezki her bebek doktorunun karari cidddn degisikmisBenim doktor 39+ları uygun buldu hatta tee son gününe yazdıydı da zorla ortaya çekebildim bebek için ideal zaman o zamanmış diyo anlamadım bende ama güveniyorum vardır bi bildiği dedim, rahatım ağırlaştım ama çıkıp dolaşabiliyorum işimi gücümü yapıyorum uyku problemim falan da yok çok şükür güzel geçiyo çok gözümü korkuttular koltuklardan kalkamican uyuyamican falan diye ama ara ağrılarım dışında hiç zorlanmadım sürekli hareket halindeyim hatta
Valla öyle bakalım bizimki durursa rahat rahat gitcez doğuma haftaya olmadı apar topar artık hayırlısı herşey hazır hastane yakın eşim izin aldı anneler geldi beklicez artıkNe guzel herkes birsey diyor zaten bosver banada middn bulancak eeksiycek yok su iolcak bu olcak dediler hiçbiri olmadi . 2 haftadir belimin sag tarafi asiri canimi yakacak derecede kotuydu o yuzden hic hareket edemiyordum 2 gundur o dabaya geçince geri rahatladım sukur bende idare ediyorum ama 39 sonlari sezaryen karari icin cidden saçma yani normal dogurablrsin sonucts brbek geleblir 40 i beklemezki her bebek doktorunun karari cidddn degisikmis
Bu grubun kilo rekoru bende 22 kilo ileIyyms o.zmn benim.baya kilom var malesef ins vereblrmcok kotu görünüyorum malesef vermem lazim ideal kiloda suan obezsiniz diyo
Ins gonlune gore olur cnm saglikla gelsinler
Benim minik geceleri yarım yamalak emmeye başladı. O yüzden çok sertleşiyor ağrı yapıyor. Mastitden korkuyorum o yüzden saat başı az da olsa zorla emziriyorum. Şunu öneriyor ebe ve emzirme danışmanı. Ben henüz lahana alamadım.
Buzla kompress yap sıkarak boşalt mutlaka. Makina dan uzak dur Manuel kullan...
Lahanayı duymuştum ben de aldırdım kocama bugün ama henüz kullanmadım. Sıcak havlu, sıcak su, masaj hiçbiri fayda etmeyince doktoruma yazdım hastaneye git orda sağ dedi. Şuan hastanedeyim süt sağıyorumDuşten sonre hemen sağ canım açılır, çok kötüysin lahana sar
Rabbim sağ salim kurtarsın ikinizideYarım saat önce kanamam geldi hanımlar sancım yok ama hastaneye geçiyorum nolur nolmaz diye kanama fazlaydı biraz dua edin bana nolur
Amin Allah razı olsunRabbim sağ salim kurtarsın ikinizide
Yarım saat önce kanamam geldi hanımlar sancım yok ama hastaneye geçiyorum nolur nolmaz diye kanama fazlaydı biraz dua edin bana nolur
Durum ne ? Nasılsınız?Amin Allah razı olsun
İlk çocuğumun 10 günü geçmişti 14 falandı sanırım hiç problem yaşamadık.Kızlar bebişlerinizin göbekleri düştü mü 10 gün oldu hala düşmedi ne zaman düşer acaba
benim doğumlarımın ikisi de öyle başladı. Korkma hiç her vücut farklı başlıyor doğuma. Hayırlı doğumlar.Yarım saat önce kanamam geldi hanımlar sancım yok ama hastaneye geçiyorum nolur nolmaz diye kanama fazlaydı biraz dua edin bana nolur
13 kilo aldım suan 71 kiloyum. 8 gün oldu doğum yapalı. 9 kilo gitmiş. Ama ben çok ödemliydim ödem hemen inince çabuk gitti kilo. 4 kilo kaldı şuan. Oda gobekteDogum yapan annelerr siz kac kilo aldiniz doğumda kac kilo gitti
Canım şimdi geldim dr dan. Bi enfeksiyon görünmüyor dedi. Alkollü fısfıs ile temizle biraz akıntı var dedi. Sana dedikleri gibi düşerken akıntı ve kanama olursa gümüş nitratla yakıcaz orayı dedi. Şükür böylelikle hallolcak inşallah.Canım aynen koku sebebiyle gittik doktora göbek bağı düşmemişti henüz. İlk hastanede yoğun bakıma yatıracaz damardan antibiyotik tedavisi olacak dediler. İkinci hastanede enfeksiyon yatıracak kadar yok,alkollü swap mendillerle temizleyi önerdiler. O gün düştü göbeği çok hırpalandığı için. Sonra kanama başladı götürdük k vitamini yapıldı. İki gün sonra kanama bitti sarı akıntı başladı 3. Hastaneye götürdük. Göbek polipi dedi. Gümüş nitratla yaktı. İki tane pomad yazdı,alkolle günde 2defa temizlemeye devam dedi. beş gün onları kullanıcaz işte. Enfeksiyon olsa göbek bağının etrafı kıpkırmızı olur, akıntısı iltihap şeklinde yoğun görünür dedi.bebek beslenmeyi reddedermiş. Öyle olsa hemen yatırırdım tahlile bile gerek duymazdım dedi. Seni de korkutmasınlar bana yaptıkları gibi ama tedbiri elden bırakma canım gerekirse iyi bir doktor araştır direkt oraya götür. Biz en son bi profesör önerildi ona götürdük çok şükür yaktıktan sonra sıvı akıntı durdu koku hiç kalmadı. Kanda enfeksiyona tekrar baktı,karaciğer enzimlerine baktı içimiz iyice rahatladı. İnşallah doktor ehildir ve sizi üzmeden uğraştırmadan en doğru kararla sağlıklı sonucu alırsınız.
Merhaba, evet yaptım mis kokuluyu emziriyorum şuan. Spinal ile sezeryan oldum. Bebeğim 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şimdi ikmizde iyiyiz. Sen nasılsınS Sosyologg_anne doğum yaptı mı acaba?
Sorma canım çok tedirgin oldum gerçekten. Şükür sorun yok evde tedavi ile takip edicezNuye o kadar çok korkuttular ki ya, içini ferah tut, 12 günde düştü kokuda vardı enfeksiyon yoktu ama
Merhaba, evet yaptım mis kokuluyu emziriyorum şuan. Spinal ile sezeryan oldum. Bebeğim 3 gün yoğun bakımda kaldı. Şimdi ikmizde iyiyiz. Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?