2021 Şubat Anneleri

Bende perşembe gidicem daha hiç ultrasonla bakılmadı bende merak ediyorum görcem mi duycam diye :)
Hadi bakalım az kaldı seninde inşallah sağ salim sağlıklı bi şekilde duyarız ve kucagımıza alırız

Kızlar oksapar iğne yi bulabiliyor musunuz kaç eczane gezdik yok

Kızlar oksapar iğne yi bulabiliyor musunuz kaç eczane gezdik yok
Canım oksapar yok hiç bi yerde ben aile hekimine biri vermiştim bikaç tanede bende vardı öyle kullanıyorum bitince hibor 5000 e gecicem. Hibor 3500 de yok bu arada doktor 3500 demişti ilk ama bulamayınca 5000 e gectik

Kasık ve bel ağrısı bende de oluyor ara sıra 1 gün var sanırım aramızda sat 12 mayıs benim

Evet doğru tahmin etmişsiniz en son 11 mayısta adet görmüşüm, doktora gittiniz mi peki kasık ağrısı için bişi söyledi mi
Kan vermeye 8 haziranda gittim o zaman yoktu 22 haziranda şimdiki randevum henüz gitmedim ama buradaki bazı arkadaşlarda yaşıyormuş kanama olmadıkça ve ağrı şiddetli olmadıkça sorun olmaz dediler normalmiş yani

Ben baya gecikmişim doktora gitmekte çok tesekkür ederim içim rahatladı. Kan hiç yok ama akıntı oluyo genelde

Bende bugün test yaptım varmı acaba çok istiyorum yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20200616_124610.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20200616_124606.webp
    59,1 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…