Yok canım yaa nerdeeeCanım sen de doğur muş muydun kaçırdım mı
Yok canım yaa nerdeeedün totem yaptım annemlere gittim bu karda kışta, belki hazır oradayken bir aksiyonlar başlar diye hala tık yok
Dolduruyorsa almıştır kuzum ya. Fazla emmekten sindiremeyince de dediğin renk oluyor diye biliyorum ama dra sor sen yanlış yönlendirmeyelim olurda ciddi bir şey olur... Üşüttüyse napılır ben de bilmiyorum bu konuda tecrübem yok, yaz bebişi ydi benimki. kucağıma alıp tartım hep eksik çıktı. kendi kilosuyla tartınca doğru çıkıyordu.Goruntude kiyafetleri daha dolduruyo.gbi ama bilemiyorum.iste
Ben de esimin kucagna veriyorm gercekten 7 8 aylikken bile eksik mi cikiyodu
Haftaya gidicem.nasip olursa
Peki kaka rengi sari yesil.olmasi tehlikemi
Mesela usuttuyse ne yapablrm
Bende aynını diyecektim sindirim problemlernden de oluyordu o renkDolduruyorsa almıştır kuzum ya. Fazla emmekten sindiremeyince de dediğin renk oluyor diye biliyorum ama dra sor sen yanlış yönlendirmeyelim olurda ciddi bir şey olur... Üşüttüyse napılır ben de bilmiyorum bu konuda tecrübem yok, yaz bebişi ydi benimki. kucağıma alıp tartım hep eksik çıktı. kendi kilosuyla tartınca doğru çıkıyordu.
Gözün aydın canımKızlar ben doğurdummm
Sabah 9da kabızmışım gibi ağrım oldu 10gibi su geldi bir parça sonra 10:30da foşş diye geldi. Hastaneye gittim orda da geldi. 4cm açıktı yatış yapıldı. 12de yatış yapıldı 16:06da doğurdum. Normal doğum. Epidural almadım. Dikiş var ama kendi işimi görüyorum iyiyim. Memem acıyorsüt geliyo mu bilmiyorum
Merhaba, siz ayin 26sinda bekliyormuşsunuz. Benim daha yakin ama bende de tık yok. Bugün kontrolüm vardı hala keyfi yerinde gelesi yok gibi hiç. Bir hafta sonra yine durum ayni olursa duruma göre suyunu açmayi düşünebiliriz dedi dr. İlk çocuğumda 3 4 gün kala sancim başlamıştı. Böyle devam ederse işim suni sanciya kalacak sanirim. Bol yürüyüş öneriyor doktorum.Hadi hayırlısı canım Rabbim kolay etsin
Benim akıntım fazlalaştı ama tık yok yani hiç doğıracak havam yok
Arada sanki sıkışmışım gibi karnıma ağrı giriyor bağırsaklarım bi harekete geçti gibi
Bide alt karnımda çatlaklarım olmuştu bugün çok acımaya başladı daha mı çok geriliyor bilmiyorum hiç çatlak acısı çekmemiştim sanki kesilmiş gibi acıyor
Göbeğime doğru çıkmış izler göbek deliğimin yanıda hafif çatlamışhindistan cevizi yağı sürdüm inşallah iyi gelir
Bende beklemedeyim hala, bi de benim ikinci çocuk daha erken gelir havasindaydimYaa grupta miadını geçiren ilk anne miyim benoğlum balık burcu olsun istemiyoruuuumm
Yutkunma sesinden canım. Emzirirken yutkunma sesi geliyorsa boş emmiyor.Canm ben de bestlak ve humana hatta galactaco da.kullaniyorm.
Ama.yetse kilo alrdi kilo almiyo senn bos cektgni nasl.anladn peki benm sknca sut var ama.sagnca az ckiyo anlamadm
Benim geçmedi ama hala tık yok. 39+1 deyim ilk doğumum olacak. Pazar günü ALES’e gireceğim bakalım doğurmazsamYaa grupta miadını geçiren ilk anne miyim benoğlum balık burcu olsun istemiyoruuuumm
Harikasın valla benim de aynı şekilde oldu 6 cme kadar açıldı ama suni sancıya rağmen sancım olmadı sezeryan oldumKızlar ben doğurdummm
Sabah 9da kabızmışım gibi ağrım oldu 10gibi su geldi bir parça sonra 10:30da foşş diye geldi. Hastaneye gittim orda da geldi. 4cm açıktı yatış yapıldı. 12de yatış yapıldı 16:06da doğurdum. Normal doğum. Epidural almadım. Dikiş var ama kendi işimi görüyorum iyiyim. Memem acıyorsüt geliyo mu bilmiyorum
Çok geçmiş olsun canımKızlar ben doğurdummm
Off dimi insan küvet istiyor özellikle böyle zamanda :)ben sıcak suya tahammül edemiyordum bu süreçte normalde yazın bile sıcak suda duş alan biriyim nasıl ızdırapAynen canım bende senin gibiyim kaşıntın ne alemde benim geçti gibi ilaç yeni etki etti gsliba ?
Göğüslerden aşağısını sık sık ılık suyla yıka demişti doktorum bende yapıyorum çok sık olmasa da az öncede yaptım küvetim olsa sıcak su doldurup otururdum ama duşakabin
Almamıştım krem kendimce daha var diyodum kredi kartının tarihini bekliyoduk ekstre kesilmesiniYaa harikasın maşallah hadi geçmiş olsunn vede gözün aydın canım Rabbim hayırlı evlat etsinndarısı başıma
İnşallah bol bol sütün gelir
Göğüs için krem almış mıydın şu lansion mu ne onu çok tavsiye ediyo herkes
Memeyi tutuyo emiyo hiç sorun yok. Kan şekeri de iyi çıkmış süt geldi demekki ben anlamadım. Ama acıyooGözün aydın canımSağlıkla çıkın hastaneden inşallah. Sütün bol günleriniz gazsın olsun mis gibi yavrunu kokla şimdi bol bol Göğüs ucunu ıslak bırakma canım krem sür mutlaka yoksa iyice kötü oluyor. Tuttu mu memeni nasıl bebişin? Sen nasılsın?
Benim zaten randevum vardı bugün denk geldi. Ama aynı gün gitmek lazım enfeksiyonlara açık hale geliyor bebek. Sıcak duş iyi geliyo. Hastanede de girdim evde de duştan çıkınca oldu olanÇok geçmiş olsun canımRabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Sütün bol olsun inşallah.
Su gelir gelmez hastaneye gitmek gerekiyor mu?
Geçmiş olsun canımOff dimi insan küvet istiyor özellikle böyle zamanda :)ben sıcak suya tahammül edemiyordum bu süreçte normalde yazın bile sıcak suda duş alan biriyim nasıl ızdırap
Kaşıntım baya hafifledi o içi dolu haller sönmeye başladı şükürKadın doğum uzmanımın verdiği biraz daha uyuşturup kurutuyordu ama cildi de çok geriyordu kısa süreli vücuduma onu sürüp soğuğa yakın duşa giriyordum ben. Ama ilaç 1 kere duş günde 3 kere oluyordu. Bir de cildiye uzmanının verdiği ilaç sanki izleri daha iyi geçiriyordu ağrıyı hafifletmiyordu ama. Gündüzleri de onu sürüyordum ki bir an önce kurtulayım..Şimdi son 3 gündür nadiren kaşıntım var ama bu kabulüm tahammül edebiliyorum yaa
karnım bacaklarım kollarım bir miktar sırtım böyleydi, bazı yerler daha fazla kızarık falan...
Ayy sınavda dogurma kızBenim geçmedi ama hala tık yok. 39+1 deyim ilk doğumum olacak. Pazar günü ALES’e gireceğim bakalım doğurmazsam
Ay canım bende de var hala.. yaptiklarimi yazayim belki isine yarar..Bende ilk lansinoh kullandım ama pek ise yaramadı ama en azından rahatlattı.. eve gelince de göğüslerini kapatmadım emzirme sonrası açık tuttum bi de emzirme sonrası sütünden sür açık kalsın öyle kurusun...atletimi göğüslerin ucundan daha yukarda olacak şekilde alttan yukarı doğru rula yapıp bi yükselti elde ettim pijama ona degmeyince de biraz iyi geldi... birde evde anestol vardı ondan sürdüm ama onu silmeden bebeğe vermedim.. emzirip sonrasında sürüp hemen tekrar emzirmezsen ilaç etki eder... inşallah.. ayva çekirdeği jeli de yaptım onu da kullandım.. ama bunların için de en iyisi ne dersen kesin bisey diyemem canım.. ama galiba anne sütü ile olan ağır basar..tekrar çok geçmiş olsun canım tez zamanda sifa bulaşın...Ciğerim sökülüyor sanki göğüs ucu yarasından varmı etkisini gördüğünüz krem
Yok.canim.ilk değilsin bende 40+3 de doğurdum.. inşallah çok geçmez gününYaa grupta miadını geçiren ilk anne miyim benoğlum balık burcu olsun istemiyoruuuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?