2021 Şubat Anneleri

I insaatci bugün aynısını doktor dedi. Gaz sancısı emme isteğini artırır, emdikçe de gaz artar dedi. Büyük Oğlum böyleydi bilememişim hiç acemilikten. Şimdi doktorumuz sık emzirme anne sütü obez yapmaz ama gaz sancısı yapar dedi. Günde 20 gr alması normal olanmış. Hakkaten gazlı olduğunda emmesi sapıtıyor ağzında oyuncak ediyor memeyi. Süt, sütlü tatlıanneye önermiyoruz gaz yapar dedi. Nohut,kuru fasulye,karnabahar yeme dedi. Canım aklında olsun diye yazıyorum. Sen sürekli ölçüp kendini üzme birde. Aylık kontrolü bekle. O kadar emip o kadar bezi doldurmuş mutlaka almıştır. Senin bebiş gazdan ağlıyor belli ki.

Allah razı olsun canım denemeye çalışıcam benim sıpam ağzını az açıyor ya parmağımla açmaya çalışıyorum memeyi kavrasın diye oda tam beceremedi bence

Evet benim doktorum da bol yürüyüş dedi yürüyordum her gün 30 dk ama hava şartlarından dün yürüyemedim malesef :/
Bende bir sancı bekliyorum amaaaa
Nasıl olacak nasıl ilerlicez hiç.bilmiyorum kilosu 4 ü geçti mi acaba diyorum ama bilemiyorum doktorum sezeryan da olma durumun var demişti

Ay canımm aynen benimde buna yakındı özellikle kollarım
Bende zeytrec mi ne öyle bi hap kullanıyorum gece yatmadan 1 tane ama 2 gündür içmeyi unuttum hep
İnşallah daha fazla hasar almadan doğururuz
Senin takvimin bitmiş.bileee
Hadi gelsin artık bebişin

Anladım canım o zaman zeytinyağı varsa onu da sürebilirsin pamuğa sürüp koy demişti bi tanıdık hatta şimdiden başla dedi ama daha yapmadım demek direk acımaya başlıyor

Hastanede yoğurt da vermiyorlardı. Ben hala süt ve yoğurt tüketmiyorum çok özledim valla özellikle yoğurt yemeyi Ne kadar böyle yeneyeceğiz acaba?
Benim de meme ağrısı var hemşire lahana koy dedi sadece
Ben de lahanayı damar tıkanırsa diye biliyorum ben arada koyuyorum tek sağmak yetmiyor sanırım çok rahatlatıyor soğuk soğuk

Bir göğsümü sağarken sonuna doğru azalsa bile 15 dakika boyunca süt gelirken diğer göğsümde 5 dakikadan sonra süt kesiliyor. Bir göğsünden daha az sütü gelenler vardı benim gibi. Nedenini öğrenebilen oldu mu? Ne yapmak gerekir acaba süt gelmesi için?

Olabilir canim zaten o yazdiklarni agzma surmuyirm.cok ama cok djkat ediyorm.yedklerme sabahlari dereotlu laktozsuz peynrli omlet
Surekli sekersiz komposto tavuk suyu corba iciyorm

Sizin için çok sevindim. Peki bu süreçte antibiyotik kullandınız mı suan da ben kullanıyorum doktorum verdi ama biraz da tedirginim

Çok geçmiş olsun canım Rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin. Sütün bol olsun inşallah.
Su gelir gelmez hastaneye gitmek gerekiyor mu?
Aktif kanama olduğu zamanki gibi bir aciliyetle değil ama evde de çok kalmamak gerekiyor diye biliyorum canım
Geçmiş olsun canım
Çok sağol tatlım Allah kimseye vermesin
Yok.canim.ilk değilsin bende 40+3 de doğurdum.. inşallah çok geçmez günün
Ohh şükür rahatladım valla Zaman dolunca insan strese giriyor neden hala olmadı diye

Yaa evet bitti takvim ama kararlaştırdık şimdi eşimle bebiş hala gelmezse cuma son
En geç tarihi bilmek insanı rahatlatıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…