2021 Şubat Anneleri

Bende hiç tecrübem yok sanki bazen mamayı içip susup uyuyor bazen aynı ağlamaya devam ediyor
Ya her çocuk kendine has demek ki. Herşey başa sardı oğlum 7 yaşında her işini kendi hallediyordu büyüdü unutmuşum şimdi benek bakmayı
Adet oluyo gibiyim.. dr alt muayensen sonra kanaman olblr normal dedi diye rahattım
Ben iki kez normal Doğum yaptım. İkisi de kanama ile başladı. Normal doğumda ilk 3 cm e kadar sancı sonra epidüral alınca pamuk gibi oluyorsun bence sorun yoksa kesinlikle normal denenmeli. Bebeğini kucağına alıp çıkıyorsun tek başına her şeyi hallediyorsun daha ne olsun. Doktoruna güven bence

Bende normal doğum taraftarıyım ama yapabilir miyim bilmiyorum :)

Bnimde öyle 100 gr kadar alıyo. Bende her aya 1 kilo aldım senin doğum ne zaman görünüyo
Dediğim gibi genetik herhalde. 23’ünde gününü tamamlıyor. Bakalım sonrası Allah kerim. Tabi o zamana kadar durursa. Senin ne zaman canım?

Dediğim gibi genetik herhalde. 23’ünde gününü tamamlıyor. Bakalım sonrası Allah kerim. Tabi o zamana kadar durursa. Senin ne zaman canım?
Adete göre 27 Şubat demişti.. günün bekler diyodu bugun 2cm açık olunca bebişi bekliyoruz artık ne zamana gelirse alt muayeneden sonra alt tarafta bi basınç sancı hissediyorum geliyo heralde benimki

Ama baya olmuş normal

Kızlar çatı muayensinden sonra kanaması olan var mı? Dr kanamam olblr normal dedi ama bende hala kanama var iç çamaşırım geldiğinde batmıştı ama hala kanama var
Benimde kanamam.olmustu sancısı çek de git.... sakin hastaneye hemen gitme ben 5 de girdim gece 4 de maf ettiler ... evde sancısı çek kan gelince hemen dogrulmuyor

Benimde kanamam.olmustu sancısı çek de git.... sakin hastaneye hemen gitme ben 5 de girdim gece 4 de maf ettiler ... evde sancısı çek kan gelince hemen dogrulmuyor
Sancım yok zaten ama eve geldiimde biraz adet ağrısı gibi ağrılarım oldu..

Merhaba şubat 2021 anneleri. Daha önce buraya eski doktorumun çatın dar demesi üzerine normal doğum taraftarı bir doktor bulduğumu yazmıştım ve süreci açıklamıştım. Neredeyse 41 haftalıkken gece suyumun gelmesiyle hastaneye gittik. Uzun süre bekledik, sancılarım gelmedi. Bu sebeple suni sancı aldım ve normal doğum gerçekleşti. Hiçbir sorun çıkmadı. İyi ki çatı dar dediğinde doktorumu değiştirmişim diyorum. Bebeğim de ben de çok iyiyiz. Doğurmayan kaldı mı bilmiyorum ama hepsine iyi şanslar diliyorum :)

Yaa canım çok sevindim gözün aydın

Banada aynı şeyi söyledi çatı kemiğin aşağıda dedi ama yinede normal dopurma ihtimalin de var dedi şuan beklemedeyiz 40 a kadar bekleriz demişti

Bide snin bebiş kaç kilo doğdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…