2021 Şubat Anneleri

Kızlar bi sorum var doktorum bu haftalarda ilişki önermişti doğumun kolay olmasını sağlıyormuş sanırsam

İlişki esnasında afedersiniz çok canım yandı
Ve ilk defa ilişki sonrası pembe leke geldi birkaç defa peçeteye aynı şekilde geldi böyle su gibi kırmızıya çalan pembe daha önceleri de ilişki sırasında acı oluyodu ama kanama olmuyordu
Acaba bu nişan mı ?
Okumalarıma göre nişan gelmesi böyle bişey değil tahriş mi oldu bilmiyorum içimi bi heyecan kapladı
Doktoruma söylemeli miyim ?

Merhabalarr 35+3 deyim 1 dk da.bir adet sancisindan bi tik fazla agrilar var Kasiklarimda ama yalanci sanci boylemi oluyor ?

Canım bwnimde o haftalarda özelliklw geceleri kasıklarıma sancı giriyor ordan da bacağuma yayılıyırdu böyle depişik bi ağrı sanki çekiliyor gibi
Doktorum bebek hareketleriyle ilgili olabilir demişti

Bende normal doğum taraftarıyım ama yapabilir miyim bilmiyorum :)
Yaparsın neden olmasın. Ben kan bile aldıramazken yaptım o an Allah yardım ediyor bir şekilde gerçekleşiyor doğum
Bugün bi yakınım da uyu bol bol dedi uykusuz geceler bizi bekliyor sanırım
Aynen uyu sen şu an ayaklarım da bir adet kız bebesi sallıyorum gece 3 de derin uykuya geçiyor sadece o zaman ben de uyuyabiliyorum

Ama herkesin nişanı farklıdır. Ben de ilkinde direkt kanama oldu. Diğerinde çok yoğun bir kalın bir akıntı rengide turuncuya çalan bir sarıydı değişikti. Olabilir sen hazır ol

Yaa canım Allah kolaylık versin
Bende uykusuzum bugün sabahtandır ayaktayım ama şimdi bi heyecan kapladı beni hafif pembe kırmızı su gibi akıntım geldi peçeteye

Yaa canım Allah kolaylık versin
Bende uykusuzum bugün sabahtandır ayaktayım ama şimdi bi heyecan kapladı beni hafif pembe kırmızı su gibi akıntım geldi peçeteye
Yazdım yukarıda nişan olabilir Allah kolay bir Doğum nasip etsin inş cnm. Sağlıkla kucaklarsın kuzuyu inş

Ama herkesin nişanı farklıdır. Ben de ilkinde direkt kanama oldu. Diğerinde çok yoğun bir kalın bir akıntı rengide turuncuya çalan bir sarıydı değişikti. Olabilir sen hazır ol

Ayy vallaha mı şimdi nasıl uyurumm
Zaten hafif ağrım da var ama kasıktan bacağıma vuruyor ve kalçama

Canım bwnimde o haftalarda özelliklw geceleri kasıklarıma sancı giriyor ordan da bacağuma yayılıyırdu böyle depişik bi ağrı sanki çekiliyor gibi
Doktorum bebek hareketleriyle ilgili olabilir demişti
Hmm hala devam ediyor hem kasiklarda hem asagida ayaga kalkinca cocuk incekmis gibi hssediyorum bazende hareket ediyor

İnşallah kolay bi şekilde gelir canım
Sancı varmı sancı
Yok yaa gayet rahatım ben :) dün nstde doğum için başlamış kasılmalar ama şiddeti düşüktü, onlar zaten hissedilmiyor. Ama artık karıştırıyorum bebek mi toplanıyor bir yerde yoksa sancı mı diye kafam allak bullak oldu

3500 gr doğdu canım. Umarım doğumun istediğin gibi olur :)

Benim 45 dakikadır agrim var artmiyo ama azalmiyoda ve duzenli olarrak 1dk da 2 dk da.bir geliyo 45 saniye 1 dakika arasi suruyo sanrm ama gecmiyo yurudum lavaboya gittim oturdum uzandim ayni yalanci sanci.bu kdr surermi ki ??

Adete göre 27 Şubat demişti.. günün bekler diyodu bugun 2cm açık olunca bebişi bekliyoruz artık ne zamana gelirse alt muayeneden sonra alt tarafta bi basınç sancı hissediyorum geliyo heralde benimki
Bence de seninki yola çıkmış geliyor Sen tüm hazırlığını yap bakalım hadi hayırlısı canım diyecektim ki nişanın gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…