Bende dün öyleydim sanırım kansızlık ....Kızlar benim sürekli ağlayasım var ya
ALlah yardımcın olsun uyumayan bebek zor ilk oglum gece gündüz göğsümde uyurduŞş pat yöntemi işe yaramıyo illa kucağımda olacak valla ağlamaktan yorgunluktan bitap düştüm hastanelik olucam 19 gündür bir bebek hiç mi uyumaz ya
Ayy aminn aynı işte ne zaman düzeldi peki nasıl hallettinizALlah yardımcın olsun uyumayan bebek zor ilk oglum gece gündüz göğsümde uyurdu
Storycan yanında birileri varken bi çıkıp hava mı alsan yürüsen parkta otursan... İnan ilk çocukta çoğumuz senin gibiydik, stresli oluyoruz. 3 ay gaz sancısı nedeniyle gögsümde uyuttum başka türlü uyumuyordu. Karşı apartmandan ağlama sesine geliyordu işitme kaybı olduğu halde kayınpederim neyi var diye, öyle ortalığı inletiyordu. emzik emmiyordu inan o emme duygusunu karşılaşın süt Gitmesin midesine gaz olmasın diye kolumu yüzümü emmesine izin verdim mosmordu kollarım yüzüm.. Sürekli emmek istiyorduŞş pat yöntemi işe yaramıyo illa kucağımda olacak valla ağlamaktan yorgunluktan bitap düştüm hastanelik olucam 19 gündür bir bebek hiç mi uyumaz ya
Ahh canım ya çıkıyorum ama aklım hep evde kalıyo ellerin bebeleri emip uyuyo benim sütüm mü yetmiyo mamada gaz yapıyı beşikte uyumuyo diye yedim kendimi. Hamilelikte okumadığım kitsp kayılmadığım eğitim makale kalmadı bu bebd beni istiyor teoride biliyorum ama içimdeki lohusa susmuyo yetemiyorsun annelik yapamıyosun diyoStorycan yanında birileri varken bi çıkıp hava mı alsan yürüsen parkta otursan... İnan ilk çocukta çoğumuz senin gibiydik, stresli oluyoruz. 3 ay gaz sancısı nedeniyle gögsümde uyuttum başka türlü uyumuyordu. Karşı apartmandan ağlama sesine geliyordu işitme kaybı olduğu halde kayınpederim neyi var diye, öyle ortalığı inletiyordu. emzik emmiyordu inan o emme duygusunu karşılaşın süt Gitmesin midesine gaz olmasın diye kolumu yüzümü emmesine izin verdim mosmordu kollarım yüzüm.. Sürekli emmek istiyorduBen mama vermediğim halde acillik olduk gazdan. Lavman yaptılar... Sap simplex adını hatırlamadığım bi sürü şeyden sonra biogaia denedik kurtulduk. Belki de kolik dönemimiz geçti. Haa bu dönemin hatırası hala birlikte uyuyoruz sen bahsettikçe hatırlıyorum o günleri, inan unutacaksın. bak 19 gün dedin zaman çabuk geçiyor, geçecek bu da bi süreç.
En iyi anne her bebeğin kendi annesi lütfen öyle düşünme. Bazı bebekler zor. Ama emin ol düzeliyor 3.ayda gazı kalmaz,emmesi azalır,uykusu çoğalır sabret. Kolik ise o yönde biraz destek sağla. Belki danışmanlık alırsın. Büyüğümde ben de senin gibiydim. Psikolojik olarak çökmüştüm eşim akşam gelene kadar ağlardım. Emzirmekten belim kopardı. İşten çağırırdım nolur gel kafayı Yicem yoksa diye. Çünkü ne tuvalete gidebilirdim ne yemek yiyebilirdim. Emerken uyur bıraktığım an kıyamet kopardı sakince durduğunu hiç bilmem. İşten gelip eşim odaya yemeğimi elime verirse anca öyle yerdim. Çok başka bir durum bunu biliyorum. Ama senin sütünle anneliğinle alakalı değil buna inan. Kendini yıpratma. Kabullenmek lazım benim gibi yapma sende. Güzel günler gelecek annesi 4.ayda seninle gülen oynayan tatlı bir bebiş olacak.Ahh canım ya çıkıyorum ama aklım hep evde kalıyo ellerin bebeleri emip uyuyo benim sütüm mü yetmiyo mamada gaz yapıyı beşikte uyumuyo diye yedim kendimi. Hamilelikte okumadığım kitsp kayılmadığım eğitim makale kalmadı bu bebd beni istiyor teoride biliyorum ama içimdeki lohusa susmuyo yetemiyorsun annelik yapamıyosun diyo
Her bebek farklı oluyor. O yüzden o kitaplara pek de aldanıp anneliğini yargılama... Zamanla her şey güzel olucak.Ahh canım ya çıkıyorum ama aklım hep evde kalıyo ellerin bebeleri emip uyuyo benim sütüm mü yetmiyo mamada gaz yapıyı beşikte uyumuyo diye yedim kendimi. Hamilelikte okumadığım kitsp kayılmadığım eğitim makale kalmadı bu bebd beni istiyor teoride biliyorum ama içimdeki lohusa susmuyo yetemiyorsun annelik yapamıyosun diyo
Allah kocana sabırlar versin canımBir akrep kadını olarak, akrep erkeği ile evli olmana sabırlar diliyorum arkadaşıminat mı inat, nalet mi naletizdir
Bende bugun 40 oldım, simdi doktora gidiyoruz muayeneye sabaha kadar sancım vardı ama düzensiz, bakalım ne dicek. Doğursakta kurtulsak artıkBugun dr gittim Cuma yatış var.. kahvaltını yap gel dedi.. ama bende henüz hiç bi sancı mancı yok nasıl olcak 40 olucaz
İlk çocukta öyle oluyor. Senle ilgili bir durum değil. Bebeğin huysuz (kibarlaştırdım Aslı çirkefAhh canım ya çıkıyorum ama aklım hep evde kalıyo ellerin bebeleri emip uyuyo benim sütüm mü yetmiyo mamada gaz yapıyı beşikte uyumuyo diye yedim kendimi. Hamilelikte okumadığım kitsp kayılmadığım eğitim makale kalmadı bu bebd beni istiyor teoride biliyorum ama içimdeki lohusa susmuyo yetemiyorsun annelik yapamıyosun diyo
Allah razı olsun içimi çok rahatlatıyosunuz şimdi reflü yatağına koyup yanıma alıyorum yakından şşş diyip sırtına vuruyorum öyle uyudu. İnşallah hep böyle durur da en azından ben de uzanırım.En iyi anne her bebeğin kendi annesi lütfen öyle düşünme. Bazı bebekler zor. Ama emin ol düzeliyor 3.ayda gazı kalmaz,emmesi azalır,uykusu çoğalır sabret. Kolik ise o yönde biraz destek sağla. Belki danışmanlık alırsın. Büyüğümde ben de senin gibiydim. Psikolojik olarak çökmüştüm eşim akşam gelene kadar ağlardım. Emzirmekten belim kopardı. İşten çağırırdım nolur gel kafayı Yicem yoksa diye. Çünkü ne tuvalete gidebilirdim ne yemek yiyebilirdim. Emerken uyur bıraktığım an kıyamet kopardı sakince durduğunu hiç bilmem. İşten gelip eşim odaya yemeğimi elime verirse anca öyle yerdim. Çok başka bir durum bunu biliyorum. Ama senin sütünle anneliğinle alakalı değil buna inan. Kendini yıpratma. Kabullenmek lazım benim gibi yapma sende. Güzel günler gelecek annesi 4.ayda seninle gülen oynayan tatlı bir bebiş olacak.
Benim kızda öyleydi. Ama artık baba oluncada pislik yapıyorPeki ya hafta içi uyumayıp,haftasonu baba evdeyken full uyuyan,zor uyandırılan, anneyi yalancı çıkaran bebişler için ne yana bayılıyoruzhaftaiçi yemeği zor yetiştiriyorum böyle bişey olamaz.
Sizi dinledikçe içim rahatlıyo ilk anne olmak böyle bişeymiş. O kadar iyi geldi ki yazılarınız allah razı olsunİlk çocukta öyle oluyor. Senle ilgili bir durum değil. Bebeğin huysuz (kibarlaştırdım Aslı çirkef) benim oğlum öyleydi aman Allah’ım. Annem ikiz kardeşlerimi büyüttü ama oğlumda şok oluyordu bu nasıl bebek diye. Amaaa şimdi 7 yaşında pamuk gibi MaşAllah. Büyüklüğü uslu olur derdi annem öyle oldu. Oğlumun 6 ay sürdü. İnş senşn bebeğin daha az sürer. Dün Benin kızımda çok kötüydü 1 saat uyumadı aç herhalde diye mama verdim fazla yok yine uyumadı. Yani senin sütün veya mamalık bir durum değil. Sen tabi ki yeterli bir annesin bebekle ilgili durum bu. O bir gece bile uyanmadım diyen anneler azınlıkta İnan. Benim oğlumun grubunda 50 anne falandık 3 tane bebek akıllıydı. Yine memede uyuması bile lütuf. Birisinin bebeği sadece battaniyede sallayarak uyurdu. Kadın tek başına saatlerce sallardı koyunca ağlardı. Ama sonuç olarak o da düzeldi
600 gramla obez olmaz. Hiç endişe etme. Sağlık ocağı doktorunun branşı değil çocuk doktoruna söyle o gaz damlası verir. Ben kızıma 10 günlükten beri kullanıyorum. Oğlumda beni de çok germişlerdi obez olacak obez olacak diye. Şimdi 7 yaşında yaşıtlarından 4 kilo en az aşağıda. Boyu da uzun. İlk ayında 1500 gr gibi kilo almıştı. Sen bol bol emzir doymazsa ver mamayı. Çocuk doktorunun önerisini uygulayınBugün 19. Günümüz sağlık ocağına gittik. 3600 gram olmuş. 3000 doğmuştu ama sonradan sarılık vs derken vermişti. Bu kiloyu da mama ile aldı. Doktor çok fazla besliyorsun ilerde obez olur dedi.gazına gaz damlası vermedi 1 aylık olması gerekiyormuş. Mamayı seni emdikten sonra doymazsa ver dedi.
Ama şöyle bi durum oluyor gece sol göğsümü almıyor daha küçük daha az geldiği için hırslanıyor basıyor yaygarayı bende mama veriyorum. Zorla sabırla ver dedi doktor. Nasıl olcak bilmiyorum
Gezerek denesen canımBugün 19. Günümüz sağlık ocağına gittik. 3600 gram olmuş. 3000 doğmuştu ama sonradan sarılık vs derken vermişti. Bu kiloyu da mama ile aldı. Doktor çok fazla besliyorsun ilerde obez olur dedi.gazına gaz damlası vermedi 1 aylık olması gerekiyormuş. Mamayı seni emdikten sonra doymazsa ver dedi.
Ama şöyle bi durum oluyor gece sol göğsümü almıyor daha küçük daha az geldiği için hırslanıyor basıyor yaygarayı bende mama veriyorum. Zorla sabırla ver dedi doktor. Nasıl olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?