2021 Şubat Anneleri

Seninle de uyumak istiyor annesi bebek bu ağlayacak üzülme kendi sütünden de sür o da iyi geliyor

Çocuk doktoruna da gidemedik daha. Babası yüzünden oldu mama meselesi. Şimdi de dinleme mama ver diyor.
Emziriyorum da işte ilk zamanlar gibi savaş vermeye başladık. Sanırım biberon ile kıyaslıyor. Artık yok sana biberon dedim anlıyormuş gibi.

Sağol kuzum benim yaa kolik değil gibi onun derdi benle birlikte olması 3 ay sürmesini düşününce bi tuhaf oluyorum inşallah 40 ına kadar geçer tüm bebeklere rahatlık versin yaradanım

Canım biliyorum zor ama sabırla ver, az ğeliyoru sütüm azı aklınden çıkart, sütün var ve sütün bebeğim emdikçe çoğalıcak midesi ne kadad ki, ikisini de emmek istemiyordu hala ağzına alıp kayıp gidiyor ama şimdi uğraşmazsak ilerde zorlanırız

Zor oluyor ama 20 lik enjektör al canım onunla ver, verdiğin biberdn önemli hoş kimi bebek meme reddi yapmaya cok müsait oluyor

Pumpkin34
Canım bebeğin sol memeyi emmek istemiyorsa mutlaka sütünü sağ. Ben kızımda sağmamıştım orada süt çok ciddi azalmıştı. Şimdi yine solda zorlanıyorum ama hep emziriyorum ya da sağıyorum

Kızlar benimki 3200 doğdu 48 saat sonra 2995 oldu sütüm gelmiyo diye doktora gitmiştim. Kilo takibi başlattı bugün 8. Günde 3010 olmuş doğum kilosuna gelmesi gerekiyodu. Sütünün yağ içeriği artması lazım kilo alması için dedi. Sarılık var ama tedavi başlatmadı. Kafama çok taktım kilo konusunu sütüm yetmiyor mu diye moralim bozuk. Zaten sürekli ağlama isteği vardı bugün hepten heder oldum

Senin daha kaç gün oldu ki Doğum yapalı. Boşuna stres olma. Benim kız 5. Gün kontörlünde Doğum kilosundan eksikti. Şu an 22 günlük 300 gram falan aldı ve mama da yiyor. Daha erken bence strese girme. Sarılığa dikkat et tamamdır

oğlumun göbeği düştü bugün ama dibi kaldı gibi anlamadım sizde de böylemiydi birde siz düştükten hemen sonra yıkadınız mı

Bozma moralini sakın. İki haftada doğum ağırlığına ulaşması lazım sizin daha 6 gün var ulaşır mutlaka. 1oo gram kalmış

Bozma moralini sakın. İki haftada doğum ağırlığına ulaşması lazım sizin daha 6 gün var ulaşır mutlaka. 1oo gram kalmış
Bu doktorlar insanı panik ediyor 1 haftalığız. Bugün ulaşmalıydı dedi. Tecrübeli anneler normal dedi. Diyetisyenim normal dedi. Kafam karıştı. Sarılık 13 çıktı tedavi başlamadı. Kan alıp bakmadı cihaz var ya ışıklı bişey onunla baktı

Sakin ol canım sık sık emzir

Benim doktorum ikinci haftadaki kontrolde beklediğimiz doğum ağırlığa ulaşması dedi. Bazı doktorlar panik yaptırıyor cidden. Sarılıl için 15 üstü olunca tedavi oluyor. Bol bol emzirin daha çıkacağını sanmıyorum

Yaaa sancısız ağrısız nasıl olucak ki doğumu onlar mı başlaycak
Doktor kontrolünden geliyorum, nst de sık sancı çıktı ama ufak doktor çarsamba gel sabah erkenden suni sancı verelim öğlen açılmana göre suyunu patlatırız aksama da doğurursun dedi, bide epidural vercekmiş. Bu şekilde normal doğum yapan var mı planlı. Çarsamba günü 40+3 olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…