Ben bebiş emmediği zaman sürekli gümüş kalkan takıyorum. Şimdilik herhangi bir çatlak kanama yok ve bütün gün memedeyiz Tavsiye derim ama iyi marka almanızı öneririm Tam gümüş olmalı sanırım İyileştirici ve dezenfekte edici özelliği varmış. Bizimki de gazdan muzdaripGeçecek diyolar da geçer mi acaba ? Bi de sadece memenin ucunu verince acır diyolar benim kahve kısmu komple ağzında ama çektikce içim cızlıyo bağrıyorum acıdan
Biz 23 gün sonunda yıkadık artık. Çok şükür birşey olmadı. Dibi daha duruyor. Kanama da bitti 20 günde falan.
Cevaplarınız için teşekkürler kızlar.. yine bekleyeyim ben o zaman..3. Gün göbeği düştü, 10. Gün kan vardı, k vit yapıldı. 5 gün sonra da kan vardı doktor resmini at dedi ama ben koku vs yok diye atmadım. iğneden yaklaşık bi 10 gün sonra kanama tamamiyle bitti. Bu arada ben göbeği düştüğü gün yıkamıştım
Doğal zeytinyağı masajı çok faydalı, hem bebeğin vücudunun mizacını ısıtır hem ciltten toksin atımı sağlar. Ama özellikle gaza faydalı olan başka yağlar var, onları da kullansanız çok iyi olur. Hodan, defne, acı elma yağını eşit oranda karıştırıp bir kaç damla ile karnına, birer damla ile ayaklarına ve avuçlarına masaj yapın. Karnını belki uzun süre acamazsiniz üşür diye ama tabanlarına ve avuçlarına uzun uzun masaj yapın. Ayak çukurunun olduğu yer ve avcun parmaklara yakın olan kısmı bağırsakların yansıması, o yüzden karnına yapmak kadar etkili olur buralara yapılan masaj. Süt ürünlerini bir iki hafta mutlaka tamamen kesip bebeği gözlemleyin. Et yiyecek olursanız koyun tercih edin. Bebeğinizde kesinlikle rahatlama olur. Perhize başlarsanız gelişmeleri yazın mutlaka ,Ayyy ne güzel yazmışsınız ben 25 gündür ne çekiyorum bu bebe asla beşikte uyumuyor asla kucakta da hem mıkırdanıyor. A rh + benim de onun da grubu. Süt peynir yoğurt yiyorum acaba ondan mıdır tamamen keseyim o zaman. Evde doğal zeytinyağı var onunla ayaklarına masaj yapsam işe yarar mı? Çocuk uykuya dalamıyo hep ıkınıyor yavrum sab simğlex gaz ilacı veriyorum ama düzenli de kullanamıyorum. Bana başka önerileriniz ne olur valla yardım edin
Kızlar acı elma yağıyla ayaklara masajla gğzel uyuyo diyolar tecrübesi olan var
Maşallah 2 saatte bir 5 dk cık emiyor bu bebişler niye böyleEvet var canım 5 dakika emdiği için yarım yada 1 saat içerisinde tekrar vermem gerekyodu ama kilo alımı gayet iyi benim bebeğimin 15.günden sonra 2 saatte bir vermeye çalışıyorum artık
Bizde kan olmadı ama süt alerjisi vardı, kakada kan varsa maalesef daha ciddi oluyor, paketli gıdaları söylemiştir doktorunuz, anne olarak biraz yıpratıcı olabiliyor erken belirti vermesi iyi bazen bebeğin kilo alımnı bile etkileyebilirKızlar merhaba, bugün bebegimin bezinde hafif kanlı sümüksü bir seyler gördüm kakanin yani sıra. Resmî dr a gönderdik. Dün de kontrolümüz vardı zaten. Çok korktum. Dr süt alerjisi olabilir dün kontrolde saglikliydi demiş. Bir liste göndermiş süt ürünleri, Yumurta, dana ve koyun eti yasak. Daha bir kaç set daha yasak. 16h
gün yemeyeceğim bunları. Sonra tekrar bakılacak. Hiç yasayan oldu mu aranızda ?gunebakan_ arkadaşım sizin bu konuda bir deneyiminiz olmuştu sanki bir yerde okumuştum. Yardımcı olur musunuz?
Doktorunuz yasaklı olarak makarna ve tavuğu yazmamış ama makarnalarda yumurta mevcut tavukta çapraz alerjen grubunda riskliTeşekkür ederim yanıtınız için, bana verilen listeyi ekledim. Ön sütü sağmayi da önerir misiniz? Ayrıca süt özellikle içmiyordum ama peynir ve yoğurt tüketiyordum. Bir de cuma günü aşırı fazla badem yemistim. Diyete başlayacağım bugünden itibaren. Insallah geçici bir durumdur...
İLk oğlum alerjik hala süt tüketmiyor hoş benim için büyük bir sorun değil, 1 yaşına kadar aşırı hasta olup ventolinsiz iyileşemeyen oğlum. 1 yaş aşılarınren sonra aşı yaptırmaya bırakınca resmen hasta olmamaya başladı, acayip hıçkırık tutardı şimdi 2 numara oğlumda aşırı hıçkırıyor karnı gurulduyor ve bu sefer eşim aşı yaptırmamaya yanaşmıyor umarım aynı şeyleri yaşamam siz kaç aydan sonre bıraktınız aşılarıKaka tamamen normalse, konak, sık kusma, cok hickirma gibi belirtiler eslik etmiyorsa alerji olmayabilir.
KULLanmayı unutsamda osteocari alıyorul aradaKizlar çok bitkinim kemiklerim ağrıyor resmen ne önerirsiniz
Bana da dedi doktor işe yarıyor mu?KULLanmayı unutsamda osteocari alıyorul arada
Bizim hastahane geldi yaptı, para almadılar diye biliyorum.Kızlar selam işitme testini ne zaman ve kadara yaptırdınız
Ilk cocugumda 6. Aydan sonra biraktik. Ikinci cocugum aşısız. Miller’ın Eleştirel Aşı Literatürü Derlemesi | Bookmarqt Health Publishing bu linkteki kitabı okumanızı tavsiye ederim, eşiniz daha kolay ikna olacaktir. Sadece linkte satışı var. Kitabin ic sayfalarini da inceleyebiliyorsunuz linkten. Ilk ciktiginda aldim ben.İLk oğlum alerjik hala süt tüketmiyor hoş benim için büyük bir sorun değil, 1 yaşına kadar aşırı hasta olup ventolinsiz iyileşemeyen oğlum. 1 yaş aşılarınren sonra aşı yaptırmaya bırakınca resmen hasta olmamaya başladı, acayip hıçkırık tutardı şimdi 2 numara oğlumda aşırı hıçkırıyor karnı gurulduyor ve bu sefer eşim aşı yaptırmamaya yanaşmıyor umarım aynı şeyleri yaşamam siz kaç aydan sonre bıraktınız aşıları
İÇinde magnezyumda var, şu an sürekli almadığım için yanlış yönlendirme yapmayayım, 14 e düştüyse yavaş yavaş çıkartırmar artıkBana da dedi doktor işe yarıyor mu?
D3 kullanıyorum birde balık yağı onlar bitsin ona başlamayı düşünüyorum inşallah ....he birde magnezyum kaldı hamilelikten arada onu da alıyorum....
Kizlar sarilik14 olmuş kuzumun sizce ne zman çıkar hastahaneden
Birşel soracağım beslenmelerini çok dikkat ediyorsunuz değil miIlk cocugumda 6. Aydan sonra biraktik. Ikinci cocugum aşısız. Miller’ın Eleştirel Aşı Literatürü Derlemesi | Bookmarqt Health Publishing bu linkteki kitabı okumanızı tavsiye ederim, eşiniz daha kolay ikna olacaktir. Sadece linkte satışı var. Kitabin ic sayfalarini da inceleyebiliyorsunuz linkten. Ilk ciktiginda aldim ben.
Evet elimden geldiği kadar doğal besliyorum ve ilacsiz buyutuyorum. Deterjan neredeyse hic kullanmiyorum.Birşel soracağım beslenmelerini çok dikkat ediyorsunuz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?