2021 Şubat Anneleri

Geçecek diyolar da geçer mi acaba ? Bi de sadece memenin ucunu verince acır diyolar benim kahve kısmu komple ağzında ama çektikce içim cızlıyo bağrıyorum acıdan
Ben bebiş emmediği zaman sürekli gümüş kalkan takıyorum. Şimdilik herhangi bir çatlak kanama yok ve bütün gün memedeyiz Tavsiye derim ama iyi marka almanızı öneririm Tam gümüş olmalı sanırım İyileştirici ve dezenfekte edici özelliği varmış. Bizimki de gazdan muzdarip bi de emme refleksinden uyanıyor sürekli

Bizim doktor kundak kullanmayın dedi. Şu hazır kundaklardan kullanan var mı ? Yarım kundak dediklerinden. Gerçi ellerinden çok rahatsız değil gibi ama. Siz ne yapıyorsunuz ??

Biz 23 gün sonunda yıkadık artık. Çok şükür birşey olmadı. Dibi daha duruyor. Kanama da bitti 20 günde falan.

Cevaplarınız için teşekkürler kızlar.. yine bekleyeyim ben o zaman..

Doğal zeytinyağı masajı çok faydalı, hem bebeğin vücudunun mizacını ısıtır hem ciltten toksin atımı sağlar. Ama özellikle gaza faydalı olan başka yağlar var, onları da kullansanız çok iyi olur. Hodan, defne, acı elma yağını eşit oranda karıştırıp bir kaç damla ile karnına, birer damla ile ayaklarına ve avuçlarına masaj yapın. Karnını belki uzun süre acamazsiniz üşür diye ama tabanlarına ve avuçlarına uzun uzun masaj yapın. Ayak çukurunun olduğu yer ve avcun parmaklara yakın olan kısmı bağırsakların yansıması, o yüzden karnına yapmak kadar etkili olur buralara yapılan masaj. Süt ürünlerini bir iki hafta mutlaka tamamen kesip bebeği gözlemleyin. Et yiyecek olursanız koyun tercih edin. Bebeğinizde kesinlikle rahatlama olur. Perhize başlarsanız gelişmeleri yazın mutlaka ,

Kizlar çok bitkinim kemiklerim ağrıyor resmen ne önerirsiniz

Evet var canım 5 dakika emdiği için yarım yada 1 saat içerisinde tekrar vermem gerekyodu ama kilo alımı gayet iyi benim bebeğimin 15.günden sonra 2 saatte bir vermeye çalışıyorum artık
Maşallah 2 saatte bir 5 dk cık emiyor bu bebişler niye böyle

1 haftalik anne olarak deneyimlediklerimi paylasmak isterim, ilk olarak gogus uclarim catlamis kaniyordu , emzirirken agliyordum resmen, onun icin tahinin uzerine cikan susam yagini surdum cok faydasini gordum, uzerinede minik sera strec yapistirdim ki camasirima gecmesin nemli kalsin diye sonra hilips avent silikon gogus kalkani aldim, susam yagimi kullanip kapagi koyuyorum, nemli tuttugu icin yaralar gecti ustelik damla damla sut de akmaya basladi kapagin icine,
Bir diger konuda bebegimin gaz problemi, gaz cikarmayi beceremiyordum agladikca meme veriyordum, emdikce gazlaniyor, gazdan cocuk aglama krizi geciriyordu, gaz sorunumuzu su sekilde azalttik, kisa emzirip hemen gaz cikarmaya basladim, bagirsaklarina inmeden daha kolay cikariyor artik, ve ayak tabanlarina sulandirilmis elma yagiyla masaj yapiyoruz , cok rahatlatiyor ve sicak tutun ozellikle karni ve ayaklarina emzirirken surekli elimle masaj yapiyorum, rahat uyumaya basladik cok sukur, su an skintimiz sarilik, 15.6 seviyesinde cikti en son ve bence hala sari dusmedi gibi, bunun icin ne yapilabilir bende size sormak isterim

Bizde kan olmadı ama süt alerjisi vardı, kakada kan varsa maalesef daha ciddi oluyor, paketli gıdaları söylemiştir doktorunuz, anne olarak biraz yıpratıcı olabiliyor erken belirti vermesi iyi bazen bebeğin kilo alımnı bile etkileyebilir

Doktorunuz yasaklı olarak makarna ve tavuğu yazmamış ama makarnalarda yumurta mevcut tavukta çapraz alerjen grubunda riskli

Kaka tamamen normalse, konak, sık kusma, cok hickirma gibi belirtiler eslik etmiyorsa alerji olmayabilir.
İLk oğlum alerjik hala süt tüketmiyor hoş benim için büyük bir sorun değil, 1 yaşına kadar aşırı hasta olup ventolinsiz iyileşemeyen oğlum. 1 yaş aşılarınren sonra aşı yaptırmaya bırakınca resmen hasta olmamaya başladı, acayip hıçkırık tutardı şimdi 2 numara oğlumda aşırı hıçkırıyor karnı gurulduyor ve bu sefer eşim aşı yaptırmamaya yanaşmıyor umarım aynı şeyleri yaşamam siz kaç aydan sonre bıraktınız aşıları

KULLanmayı unutsamda osteocari alıyorul arada
Bana da dedi doktor işe yarıyor mu?
D3 kullanıyorum birde balık yağı onlar bitsin ona başlamayı düşünüyorum inşallah ....he birde magnezyum kaldı hamilelikten arada onu da alıyorum....

Kizlar sarilik14 olmuş kuzumun sizce ne zman çıkar hastahaneden

Ilk cocugumda 6. Aydan sonra biraktik. Ikinci cocugum aşısız. Miller’ın Eleştirel Aşı Literatürü Derlemesi | Bookmarqt Health Publishing bu linkteki kitabı okumanızı tavsiye ederim, eşiniz daha kolay ikna olacaktir. Sadece linkte satışı var. Kitabin ic sayfalarini da inceleyebiliyorsunuz linkten. Ilk ciktiginda aldim ben.

İÇinde magnezyumda var, şu an sürekli almadığım için yanlış yönlendirme yapmayayım, 14 e düştüyse yavaş yavaş çıkartırmar artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…