2021 Şubat Anneleri

Sut yapici caylardada mevcut rezene.

Geçici durumdurdan kastınız ne anlamadım ama benim kızımda vardı ve yumurta,süt alerjisiydi yaklaşık 1 yıl böyle sürdü maalesef öyle çabucak geçmiyor Ama kalıcı da değil.
Kanlı ve sümüksü kakayı bir daha görmeyiz umarım demek istemiştim. Çünkü biz sadece bezin fotoğrafını doktorumuz ile paylaştık henüz bir alerji tanısı konmuş değil.

Selam kızlar bende bisey soracağım.. bizim paşa 17 günlük oldu..6 günlükken göbeği düştü ama dibi kurumamıştı...sonra gobekte kurumuş kan görmeye başladım.. normalmiş diye 6 7 gün bekledim..geçmeyince cuma günü dr a götürdüm k vit iğnesi yapıldı.. bugün pazar yine kanama görünüyor aynı durumu yaşayan oldu mu? Bu iğne ne zaman etki eder acele mi ediyorum? Göbek yüzünden daha ilk banyosunu bile yaptırmadım

Benim de acıyor hatta emecegi zaman bende bulantı başlıyor stresten diyorlar bilmiyorum ama sonuçta emzirecez
Geçecek diyolar da geçer mi acaba ? Bi de sadece memenin ucunu verince acır diyolar benim kahve kısmu komple ağzında ama çektikce içim cızlıyo bağrıyorum acıdan

Biz 23 gün sonunda yıkadık artık. Çok şükür birşey olmadı. Dibi daha duruyor. Kanama da bitti 20 günde falan.

Kanlı ve sümüksü kakayı bir daha görmeyiz umarım demek istemiştim. Çünkü biz sadece bezin fotoğrafını doktorumuz ile paylaştık henüz bir alerji tanısı konmuş değil.
Diyet yaparsanız kesilir...alerjinin tek ilacı alerjik şeyi yememektir.

Geçecek diyolar da geçer mi acaba ? Bi de sadece memenin ucunu verince acır diyolar benim kahve kısmu komple ağzında ama çektikce içim cızlıyo bağrıyorum acıdan
Yanlış emzirmeden kaynaklı. Ben ilkinde çok acı çekmiştim herşeyi denedim zamanla geçti. Bunda da korkuyordum önceden hazırlık yapmak istedim gümüş kapak ayva jeli krem gibi ama sonra kaynadı arada. Ve çok şükür bu defa olmadı. Bazen yorgunluktan düzgün tutamayıp bebeğe bırakıyorum işi o zaman canım acıyor.

3. Gün göbeği düştü, 10. Gün kan vardı, k vit yapıldı. 5 gün sonra da kan vardı doktor resmini at dedi ama ben koku vs yok diye atmadım. iğneden yaklaşık bi 10 gün sonra kanama tamamiyle bitti. Bu arada ben göbeği düştüğü gün yıkamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…