Bende normal yaptım, büyük kızımda 8-9 saat, ortanca da 5 saat, küçükte 3 saatte doğum yaptım, kolaylık olarakta daha kolaydı hayırlı doğumlar dilerimTebrik ederim öncelikle, ilk ve ikinci doğumlarını normal yapan annelere sormak istiyordum. Sizi yakaladım ve sormak istedim. İkinci doğum , anladığım kadarıyla ilkinden daha çabuk olmuş. Öyle deniliyor , sizinki de öyle oldu sanırım , doğru mu? Güle güle büyütün
Bnde veriyorum sanki aynı gibime geliyorDüzenli vereyim ben de o zaman.
bi kaç gün erken verdim yine aynı saatte sapıttı bişey değişmedi
Bizimki de aynı resmen gazdan kipirdanmaktan yorganın altına giriyor gazı çıkmayınca bizimki de kusuyor yumurcaklar ya pertim çıktı vallaKızlar oğlumu yan yatırmak artık mümkün olmuyor, ne yapıyor ediyor sırt üstü yatıyor uyurkenvücut dönmezse kafası dönmüş oluyor. Kusması da çok. Nefes borusuna kaçacak diye korkuyorum. Sürekli tepesindeyim bırakıp işimi de yapamıyorum
Cnm emzirme sonrası sütünü sağıp ver.niye mamaya yönlendiriyor ki dr seni?Aylık kontrolümüze gittik günde 2 defada mama içmesine rağmen sınırda kilo almış 500 gram, doktor 4 defa ver mamayı dedi ama geçen gün sormuştum 5 dk emiyoe diye ne yapıp edip süreyi uzatmam lazım
Evet tepinmekte Ayaksız giydirdiğimde çoraplar çıkmış oluyor öyle bulunca yiyorum tabi o ayaklarıBizimki de aynı resmen gazdan kipirdanmaktan yorganın altına giriyor gazı çıkmayınca bizimki de kusuyor yumurcaklar ya pertim çıktı valla
Maşallah 2 saatte bir 5 dk cık emiyor bu bebişler niye böyleba
Bana doktor 5 dakika dada alacağını alır demişti sanırım sütün akışı ve bebeğin hızıyla alakalıMaşallah 2 saatte bir 5 dk cık emiyor bu bebişler niye böyle
Sarılık döneminde ben kendim almıştım mamayı, 2 kere de mama veriyorum dedim o zaman 4 gün verin dedi ama ben emzitme ağırlıklı yapıcam uyursa gündüz saat başı kaldırıcamCnm emzirme sonrası sütünü sağıp ver.niye mamaya yönlendiriyor ki dr seni?
Aslında sütün gittiğinden eminim sesi duyuyıruö ama bizim kilo alımı sınırda çıktıBana doktor 5 dakika dada alacağını alır demişti sanırım sütün akışı ve bebeğin hızıyla alakalı
Tekrar olur olmaz birşey demedi. Kontrole çağırdı. Değeri tekrar ölçmeye gerek yok az kalmış o da 1 2 haftaya geçer dedi. Öyle de oldu. En son gözlerinde kaldı sonra o da geçtiNe mutlu oldumcanım size peki bir şey dediler mi tekrar olur mu? Ne yapmalıyız nasıl bir kontrol aralığı var?
Seninkine döndü benim ki de. Uyku yok. Tam dalamıyo hemen uyanıyo. Dün çok aşırı ağladı. Doktora gittik acile. Gaz damlasını verdi. Kolikmiş bizimki.Tamam o zaman gece iyiydik ama gündüz yine kucakta bile uykuya dalamıyoruz inşallah onu da halledicez çok sağolun
Ayaga falan kalktiginda birden sen istemeden 1 bardak su akiyormus gibi dusun, benim oyle olmustu, camasir pantolon falan islanmistiSuyunuz nasil geldi ?? Sanki suyum geliyor parca parca anlayamadim tam 37+2 deyim
Tuvaletten kalktım sonra tekrar su gibi butun camasir islandi ama cok fazla degil bir bardak kadar yoktur 1 tatli kasigi kdr vardir anlayamadim degistirdim tekrar az ıslandı acaba su mu degilmidirki peki sizin normal miydi doğum sonra ne zmn sanci başladıAyaga falan kalktiginda birden sen istemeden 1 bardak su akiyormus gibi dusun, benim oyle olmustu, camasir pantolon falan islanmisti
Mantardan da olabilir bir doktora danış istersen gerek görürse hastaneye gidersinTuvaletten kalktım sonra tekrar su gibi butun camasir islandi ama cok fazla degil bir bardak kadar yoktur 1 tatli kasigi kdr vardir anlayamadim degistirdim tekrar az ıslandı acaba su mu degilmidirki peki sizin normal miydi doğum sonra ne zmn sanci başladı
Doğum yaptığım hastanede yaptırdım işitme testini de göz testini de ücretsiz..Kızlar selam işitme testini ne zaman ve kadara yaptırdınız
Idrar testi yeni yaptrdm enfeksiyon filan mantarim yok ama carsamba randevum var o zmn soyliycm doktoruma zateb dogum tarihi verecek sanrm artkMantardan da olabilir bir doktora danış istersen gerek görürse hastaneye gidersin
Beyaz gürültü aç yüksek sesle kundak yap ve salla sert şekilde ya da yatakta zıpla bende işe yaradıSeninkine döndü benim ki de. Uyku yok. Tam dalamıyo hemen uyanıyo. Dün çok aşırı ağladı. Doktora gittik acile. Gaz damlasını verdi. Kolikmiş bizimki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?