2021 Şubat Anneleri

Bende normal yaptım, büyük kızımda 8-9 saat, ortanca da 5 saat, küçükte 3 saatte doğum yaptım, kolaylık olarakta daha kolaydı hayırlı doğumlar dilerim

Bizimki de aynı resmen gazdan kipirdanmaktan yorganın altına giriyor gazı çıkmayınca bizimki de kusuyor yumurcaklar ya pertim çıktı valla

Kızlar bişey soracağım,hamilelik sırasında tiroit yüksek çıkıp ilaç kullananlar doğumdan sonra devam ediyor musunuz ilaca
Tekrardan ölçtürdünüz mü tiroit hormonunu
Normal değerdeyse ilaca devam etmek gerekir mi?

Aylık kontrolümüze gittik günde 2 defada mama içmesine rağmen sınırda kilo almış 500 gram, doktor 4 defa ver mamayı dedi ama geçen gün sormuştum 5 dk emiyoe diye ne yapıp edip süreyi uzatmam lazım
Cnm emzirme sonrası sütünü sağıp ver.niye mamaya yönlendiriyor ki dr seni?

Kızlar henüz sağıp bakmadım ama sanırım dilruba hanımın monstok çayı sütümü artırdı. Bebeğim emip uyuyo ve yutkunma seslerini duyuyorum. Her gün yemeklerden sınra ceviz hurma incir eşliğinde günde 3 kere içiyorum hiç aksatmıyorum. Denemekte fayda var sütüm az diyen alabilir 2 günde ulaştı hemen elime

Cnm emzirme sonrası sütünü sağıp ver.niye mamaya yönlendiriyor ki dr seni?
Sarılık döneminde ben kendim almıştım mamayı, 2 kere de mama veriyorum dedim o zaman 4 gün verin dedi ama ben emzitme ağırlıklı yapıcam uyursa gündüz saat başı kaldırıcam

Ne mutlu oldum canım size peki bir şey dediler mi tekrar olur mu? Ne yapmalıyız nasıl bir kontrol aralığı var?
Tekrar olur olmaz birşey demedi. Kontrole çağırdı. Değeri tekrar ölçmeye gerek yok az kalmış o da 1 2 haftaya geçer dedi. Öyle de oldu. En son gözlerinde kaldı sonra o da geçti

Tamam o zaman gece iyiydik ama gündüz yine kucakta bile uykuya dalamıyoruz inşallah onu da halledicez çok sağolun
Seninkine döndü benim ki de. Uyku yok. Tam dalamıyo hemen uyanıyo. Dün çok aşırı ağladı. Doktora gittik acile. Gaz damlasını verdi. Kolikmiş bizimki.

Ayaga falan kalktiginda birden sen istemeden 1 bardak su akiyormus gibi dusun, benim oyle olmustu, camasir pantolon falan islanmisti
Tuvaletten kalktım sonra tekrar su gibi butun camasir islandi ama cok fazla degil bir bardak kadar yoktur 1 tatli kasigi kdr vardir anlayamadim degistirdim tekrar az ıslandı acaba su mu degilmidirki peki sizin normal miydi doğum sonra ne zmn sanci başladı

Mantardan da olabilir bir doktora danış istersen gerek görürse hastaneye gidersin

Kızlar bebeğimin kasık kısmında sivilce gibi iltihaplı şeyler çıkmış bezden midir acaba sabah ve gece uyumadı hiç.. Neden olduğunu bilmiyordum bugun altını açtık maf olmuş resmen.. Bez olarak prima care kullanıyorum. 3 bez değiştrdm şimdiye kadar sleepy idrarını emmiyordu diye molfixe geçtim molfix slepiye göre daha iyi oldu.. O bitince prima careyi denedik ama sivilce yaptı sanırım o da.. tekrar molfix kullancam ben pişik kremi de sudockrem kullanyrm dr önermişti.. Sanırım pişik kremi de yaramadı hangi pişik kremi iyi sizce hametan iyi diye duydum onu kullananan var mı aranzda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…