Soda günde 2tane içiyorum. Sade olunca minarel açısından faydalı da. Kola tarzı zaten yasak bizde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soda günde 2tane içiyorum. Sade olunca minarel açısından faydalı da. Kola tarzı zaten yasak bizde
Önceden bizde çok içerdik eşimle. Ne zaman oğlum da içmeye başladı eşimle dedik artık bize de içmek yok. Tabi arada eşimle film falan izlerken içiyoruz:)benim icidigim kol fantanin sayisi kalmadi dahada icmem tek sodaya odaklanim
Önceden bizde çok içerdik eşimle. Ne zaman oğlum da içmeye başladı eşimle dedik artık bize de içmek yok. Tabi arada eşimle film falan izlerken içiyoruz:)
Sevindim canım inşallah görürüm bende yarın keseyiDoktorun makinesi bozuk olduğu için sabah görememiş alttan muayene ile gördü 4800 gibi bi değer dedi kalbide atıyomuş ama yine makineai arızalı oldupu için dışardan duyamadık canım
Bende yarın gidicem kızlar dua edin ben keseyi gördüm ama bugün aniden su gelmesi oldu az degildi ama doktor yarın gel bakalım muhtemelen sorum yoktur dedi ama korktumSevindim canım inşallah görürüm bende yarın keseyi
Bende 7.haftamdayim 5.haftadan beri cok kotu midem bulaniyordu.yazdiklarimi yapiyorum biraz hafifledi gibi ama bu hamilelik sureci bir gun iyi 2 gun kökötolabiliyor.dort gozle 10.haftayi bekliyorum o zaman azaliyor.Ayniyiz ozamn bende sekerli hic bisey yiyemiyorum canim istiyo ama agzima aldigim an midem bumaniyo yiyemiyorum dediginiz seylerden sadece erik yiyemedim oda bulundugumuz yerde yok ama salcali yemek yiyorum ben kokusu maf ediyo ama yinede yiyorum cikarmayida kenfimi tutmasam hergun cikarcam insallah bir ay sonra gecer bugun normalde 8 haftalik olduk son 1 ayimiz kaldi biz 1 haftada onde gittigimizden dolayi sansliyiz biraz![]()
Insallah azalir benim son 2 haftam kaldi ozamnBende 7.haftamdayim 5.haftadan beri cok kotu midem bulaniyordu.yazdiklarimi yapiyorum biraz hafifledi gibi ama bu hamilelik sureci bir gun iyi 2 gun kökötolabiliyor.dort gozle 10.haftayi bekliyorum o zaman azaliyor.
sat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?
Ben yarın ilk defa gideceğim bakalım beni neler bekliyorYarın doktora kimler gidiyor kızlar?
Allah sabır versin bende babamı 9 ay önce kaybettim zor bir süreç Allah sağlıklı gebelik nasip etsin kızınızı size bağışlasınsat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?
Amin Allah razı olsun Allah size de sabır versin.Allah sabır versin bende babamı 9 ay önce kaybettim zor bir süreç Allah sağlıklı gebelik nasip etsin kızınızı size bağışlasın
Nasıl su? Su gelse ben anlamam herhalde şeffaf akıntı sanarım. Kalp atışını duydun mu?Bende yarın gidicem kızlar dua edin ben keseyi gördüm ama bugün aniden su gelmesi oldu az degildi ama doktor yarın gel bakalım muhtemelen sorum yoktur dedi ama korktum![]()
Amin, şükür bir cadım var Allah ona uzun ömür versinAllah sabır versin,, şükür bir kızın varmış bak yine de. Bir şey olmuyorsa vardır bir hayrı diyeceğiz napalım. Belki de güzel olan budur sıkmayın canınızı.
9 temmuza gün vermişti canım kalp için bilemiyorum doktor ne diyecek idrar olsa anlardim sanırım sorun yoktur dedi inşallah birsey yoktur bu 3. GebeliğiM diğer ikisi düşük oldu kan sulandirici kullanıyorum insan korkuyor aynısı olacak diye allaha emanetizNasıl su? Su gelse ben anlamam herhalde şeffaf akıntı sanarım. Kalp atışını duydun mu?
İçini ferah tut inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın9 temmuza gün vermişti canım kalp için bilemiyorum doktor ne diyecek idrar olsa anlardim sanırım sorun yoktur dedi inşallah birsey yoktur bu 3. GebeliğiM diğer ikisi düşük oldu kan sulandirici kullanıyorum insan korkuyor aynısı olacak diye allaha emanetiz
Hayırlısı olsun artik yarın haber veritimYa mesela bebek oluşmuş ama kalp atışı yoksa kürtaj yapıyolar ama bebek yoksa bejliyorlar 9.haftaya kadar
Inşallah kuzum ❤ seni de takip ediyorum maşallah değerlerin çok güzel yükseldi aynı topkteyiz hatırlarsın belkiİçini ferah tut inşallah bu sefer sağlıkla kucağına alırsın![]()
İnşallah bir şey yoktur Allah yardımcın olsun bebegini korusun.9 temmuza gün vermişti canım kalp için bilemiyorum doktor ne diyecek idrar olsa anlardim sanırım sorun yoktur dedi inşallah birsey yoktur bu 3. GebeliğiM diğer ikisi düşük oldu kan sulandirici kullanıyorum insan korkuyor aynısı olacak diye allaha emanetiz