Badem yağı tüylenme yapabiliyor. Kaş ve kirpik için kullanıyorum onu mesela.Bebe yagida ozamn baya faydali onuda denicem badem yagiyla birlikde yengemde hep badem yagi surdu ama o sadece karnina surdu 2 dpgumu oldu hic bi catligi olmadi
Badem yağı tüylenme yapabiliyor. Kaş ve kirpik için kullanıyorum onu mesela.
Hayır hep şişkinlik gerginlik. Ama karnın bozulmuşta sürekli bi huzursuzluk var gibi.Gaz sancısı gibi bi garip anlatamıyorum. Sürekli kambur duruyorum dik duramıyorum. Yatarken yana atıyorum göbişimi. Üstüne yatmak imkansız. Normalde bu ayda bu şikayetler saçma. Ben 4.aya kadar normal Pantollnlarımı giyen biriydim.şimdi huzursuzluktan pijama lastikleri acıtıyor karnımı.
bende 5 haftalık hamileyim şubatta dogum yapıcam hayırlısıyla.Geçen hafta cuma karından keseyi gördük ayın 30 unda bir daha randevum var bakalım kalp atışlarını duyucaz inşallah
Güzel haber vermeyi o kadar istiyorumki inşallah haber veririm hayırlı haberleriBeni mutlaka etiketle olur mu çok merak ediyorum benim taa akşam 22.30 da
Karnının şişmeye başladığını farkettiğinde başlayabilirsin canım. Ama kremleri önermem. Gebelikte roll on, parfüm, kozmetik kullanmayı tamamen bırakıyorum. Kol altıma karbonat sürüyorum. Bu gebelikte de Hindistan cevizi yağını deneyim diyorum. Sen de bir araştır Hindistan cevizi yağını istersenHmm cok farkli seyler varmis daha yeni duyuyorum kacinci aydan sonra baslanmali bunlara ben bugun normalde 8 haftama girdim 1 hafta onden gittigim icin
uff daha baslardayiz halbuki bugun bendede var.neyse 9 ay boyle gececek sanki hergun yeni bisey .gelisleri gumbur gumbur bu bebeklerinHayır hep şişkinlik gerginlik. Ama karnın bozulmuşta sürekli bi huzursuzluk var gibi.Gaz sancısı gibi bi garip anlatamıyorum. Sürekli kambur duruyorum dik duramıyorum. Yatarken yana atıyorum göbişimi. Üstüne yatmak imkansız. Normalde bu ayda bu şikayetler saçma. Ben 4.aya kadar normal Pant ollnlarımı giyen biriydim.şimdi huzursuzluktan pijama lastikleri acıtıyor karnımı.
Yarın kese için mi kalp için mi gideceksin cnm aramızda bir gün varTaaam olarak böyle benimki de. Ben bu kadar güzel tarif edemezdim. Üstüne asla yatamıyorum. Yan yatınca bile rahat değilim. Yarın doktora soracağım bakalım
Doktor bana 11 kilodan başka alamazsın 60 kg ile doğuma girceksin dediBen iştahım olmasa da yemek yiyebilen biriyim ya,, canım çekmese de yerim yanikim bilir kaç kilo alacağım Allah yardımcım olsun
Günde bir maden suyu için hanımlar.ilerde kramplar yoklayacak bizi. Asitliden uzak durun.Ayy ayniyiz bende iciyorum ama bebege bise olur diye korkuyorum ama ole asitli seyler gozume cok kotu batiyo dayanamayip iciyorum hatta dun esime kizdim niye aldin soda diye dayanamiyom iciyom bende
Benden önce dra gidersen sor beni de haberdar et lütfen canım. Valla maşallah yavrular ben burdayım diyor hepsiuff daha baslardayiz halbuki bugun bendede var.neyse 9 ay boyle gececek sanki hergun yeni bisey .gelisleri gumbur gumbur bu bebeklerin
Kozmetikle hic isim olmadi parfum arada bir kullanirdim onuda midem kaldirmiyo daha onuda birakdim arastircam hindiscan cebizi yaginiKarnının şişmeye başladığını farkettiğinde başlayabilirsin canım. Ama kremleri önermem. Gebelikte roll on, parfüm, kozmetik kullanmayı tamamen bırakıyorum. Kol altıma karbonat sürüyorum. Bu gebelikte de Hindistan cevizi yağını deneyim diyorum. Sen de bir araştır Hindistan cevizi yağını istersen
Bundan sonra oyle edicem daha icmemGünde bir maden suyu için hanımlar.ilerde kramplar yoklayacak bizi. Asitliden uzak durun.
Üzüntülerinin ardından güzel günler yakındır inşallahsat tarihim 8 mayıs tı 9 haziranda teste çift çizgi görünce beta hcg ye baktırdım 945 çıktı doktor randevumu anca bu güne almıştım.Doktor 5 haftalık gözüküyor dedi sonra tekrar kan istedi beta hcg 980 çıktı ve sağlıklı bir gebelik değil haftaya çarşamba tekrar gel dedi.Çok üzgünüm şükür bir kızım var geçen yıl nisanda 4 aylık bebeğimi kaybettim 2 ay sonra babamı kaybettim beklemediğim anda tekrar hamile kalınca o kadar çok ümitlenmiştim ki.her şey çok güzel olacaktı oysa, lütfen bana dua eder misiniz?
Yarın kese için mi kalp için mi gideceksin cnm aramızda bir gün var
Canım kese çok minik su miktarı öyle belli derecede akacak kadar mıdır acaba pek sanmıyorum. Normal akıntının kıvamı değişmiştir belki. Korkma inşallah bişey yoktur9 temmuza gün vermişti canım kalp için bilemiyorum doktor ne diyecek idrar olsa anlardim sanırım sorun yoktur dedi inşallah birsey yoktur bu 3. GebeliğiM diğer ikisi düşük oldu kan sulandirici kullanıyorum insan korkuyor aynısı olacak diye allaha emanetiz
su fransiz doktorlarindan bise anlamiyorum ben bise bilmiyolar badem yagi dediler bende diyorum bu yengem tuyluydu dahada fazla tuylendi demek yagdan dolayi oldu
Canım sor bana da haber ver lütfen. Çok bi gariplik olmasa ben doktora gitmem ama gideceğim bu yüzden sanırım.Taaam olarak böyle benimki de. Ben bu kadar güzel tarif edemezdim. Üstüne asla yatamıyorum. Yan yatınca bile rahat değilim. Yarın doktora soracağım bakalım
Lazerede gidemedim burda anasinin gozune sanki neyapiyolar turkiyede hepsini bitircegin parayi burda tek seans icin istiyolarGüldürdün beni ya. Ben de tüylüyüm kahrolası tüyler tam bebeleri doğurdum emzirdim lazere gideyim derken yine hamile kaldım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?