Benim de gözükmedi betaya göre yorum yapalım sıkma canını. Bende dün verdim 2106 çıktı. Bugün de verdim. Yarın kontrole gitcem. Allahtan artarak gidiyor beta.
canını sıkma lütfen benim değerim 1800lerdeyken vajinal ultrasonla gözükmedi iki gün sonra gittiğimde 3600 dü ve karından ultrasonla göremedi vajinal ultrason yapmak zorunda kaldı. seninki de gözükecektir mutlakqBugünkü 3209.17
Ben de kızım da rüya görmüştüm kız oldu, takvim de öyle diyordu, ama bu defaörmedim peşpeşe Çin takvimi erkek gösterip dieÇin takvimi kız diyor. İlk oğlanda tuttu takvim ama ikinci de tutmadı :)
benim İlkinde tuttu, rüyamda da pamuk gibi bi kızım olmuş diye görmüştüm hamile kalmadan önce. Bunda rüya görmedim, Çin takvimi de erkek diyor. Hayırlısı bakalım, yarın kalp sesini duyarım inşallahÇin takvimi kız diyor. İlk oğlanda tuttu takvim ama ikinci de tutmadı :)
Canım sor bana da haber ver lütfen. Çok bi gariplik olmasa ben doktora gitmem ama gideceğim bu yüzden sanırım.
Fazla olduğu için korktum ben canım bildiğin aktı gitti yani belkide idrarla alakali bir problemim oluştu bilemiyorum yarın gidicem inşallah randevu aldım hayırlısı olsunCanım kese çok minik su miktarı öyle belli derecede akacak kadar mıdır acaba pek sanmıyorum. Normal akıntının kıvamı değişmiştir belki. Korkma inşallah bişey yoktur
Hatta dedim ki o zaman 2erkek 1kız olcaksınız kız kardesin tek kalır. O büyüsün bi tane daha alırız diyor. :)Ay yavrucuğum çok iyi olurdu keşke siparişe göre alabilseydiköperim alnından onun.
Bende ilk gideceğim yarın:)Ben yarın ilk defa gideceğim bakalım beni neler bekliyor
Vajinalle görürüm o zaman dimicanını sıkma lütfen benim değerim 1800lerdeyken vajinal ultrasonla gözükmedi iki gün sonra gittiğimde 3600 dü ve karından ultrasonla göremedi vajinal ultrason yapmak zorunda kaldı. seninki de gözükecektir mutlakq
Benim bugün 4866 olmuş genede normal göremedi sabah korkuttu doktor öğleden sonra vajinalle gördü canımVajinalle görürüm o zaman dimi ❤ yapcak bişey yok görelim de
Benimde bugün vajinalle gördü canım problem değildir benceBenim vajinal ultrason ile görebildi, karından göremedi. Problem mi acaba
Daha susam tanesi karından görüncek kadar büyümemiştir annesiBenim vajinal ultrason ile görebildi, karından göremedi. Problem mi acaba
Daha susam tanesi karından görüncek kadar büyümemiştir annesi☺
Annesin artık canım inşallah sağlıkla kavuşuruz:)Annesi deyince içim bi garip oldu
Kafana takma hemen hemen herkes aynı şeyi yaşamış burda önemli olan kalp atısıKızlar son adettarihime göre 5+3 hamile görünüyorum Ama doktor keseyi ölçtüğünde 4+3 çıktı neden acaba yaşayn varmı çok korkuyorm değerlerim de güzel artmştı 2 günde bir ama bilemedm önemli değil o dedi ama koekuuorm varmı yaşayan
Çin takviminden nasıl bakılıyor acabaBen de kızım da rüya görmüştüm kız oldu, takvim de öyle diyordu, ama bu defaörmedim peşpeşe Çin takvimi erkek gösterip die
benim İlkinde tuttu, rüyamda da pamuk gibi bi kızım olmuş diye görmüştüm hamile kalmadan önce. Bunda rüya görmedim, Çin takvimi de erkek diyor. Hayırlısı bakalım, yarın kalp sesini duyarım inşallah
Canım otomatik çin takvimi hesaplama yaz nete cikar bilgileri yaziyosun gösteriyoÇin takviminden nasıl bakılıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?