2021 Şubat Anneleri

Benim de gözükmedi betaya göre yorum yapalım sıkma canını. Bende dün verdim 2106 çıktı. Bugün de verdim. Yarın kontrole gitcem. Allahtan artarak gidiyor beta.
Bugünkü 3209.17
canını sıkma lütfen benim değerim 1800lerdeyken vajinal ultrasonla gözükmedi iki gün sonra gittiğimde 3600 dü ve karından ultrasonla göremedi vajinal ultrason yapmak zorunda kaldı. seninki de gözükecektir mutlakq

Çin takvimi kız diyor. İlk oğlanda tuttu takvim ama ikinci de tutmadı :)
Ben de kızım da rüya görmüştüm kız oldu, takvim de öyle diyordu, ama bu defaörmedim peşpeşe Çin takvimi erkek gösterip die
Çin takvimi kız diyor. İlk oğlanda tuttu takvim ama ikinci de tutmadı :)
benim İlkinde tuttu, rüyamda da pamuk gibi bi kızım olmuş diye görmüştüm hamile kalmadan önce. Bunda rüya görmedim, Çin takvimi de erkek diyor. Hayırlısı bakalım, yarın kalp sesini duyarım inşallah

Canım kese çok minik su miktarı öyle belli derecede akacak kadar mıdır acaba pek sanmıyorum. Normal akıntının kıvamı değişmiştir belki. Korkma inşallah bişey yoktur
Fazla olduğu için korktum ben canım bildiğin aktı gitti yani belkide idrarla alakali bir problemim oluştu bilemiyorum yarın gidicem inşallah randevu aldım hayırlısı olsun

Kızlar keseyi görmeye gittiğimizde icinde bebegi de görebilecek miyiz

Kızlar benim saçlarım çok dökülmeye başladı sizde de var mı bu sorun birkaç gündür iyice dikkatimi çekiyor bir de enfeksiyonu olan var mı benim lökositler yine tavan

Vajinalle görürüm o zaman dimi yapcak bişey yok görelim de

Kızlar son adettarihime göre 5+3 hamile görünüyorum Ama doktor keseyi ölçtüğünde 4+3 çıktı neden acaba yaşayn varmı çok korkuyorm değerlerim de güzel artmştı 2 günde bir ama bilemedm önemli değil o dedi ama koekuuorm varmı yaşayan

Kafana takma hemen hemen herkes aynı şeyi yaşamış burda önemli olan kalp atısı

Çin takviminden nasıl bakılıyor acaba

Merhaba kızlar benim bat 20 haziran bugün test yaptirdim 75 çıktı değerim bakalim inşallah bende sizin gibi şubat annesi olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…