7+2 de canım. Yine de çok bastırdı duymak için.Tamam canımm öyle yapalımm
Kalp atışı için 10 gün sonra dedi ama acaba daha mı geç gitsem hem biraz daha büyümüş olur
Kalp atışını duyanlar kaçıncı haftada gittiniz
Evet gerçekten öyle çok nemli ve boğucu SıcağımızGrenoble bolgesindeyim ben fransaninbiliyorum izmirin sicagini tatile geliyoruz yazlari bucaya allahim sicakdan yuzum kucuk sivilce deil ama sicakdan disari atardi nemli bi havasi var
Ben sadece folik asit kullanıyorum. 12 haftadan sonra vitamine başlanacak diye biliyorum. Bı sürü vitamin markası var ama bnce içinde OMEGA 3 kesin olmaliDecavit çok büyük olduğu için dr um bana diofol verdi kızlar. Kullanan var mı aranızda?
Bir de multivitaminin yanında ayrıca folik asit kullanıyor musunuz?
Ben sadece folik asit kullanıyorum. 12 haftadan sonra vitamine başlanacak diye biliyorum. Bı sürü vitamin markası var ama bnce içinde OMEGA 3 kesin olmali
Ben bunun plus olanını kullanıyorum. İçinde b vitamini ve iyot var ekstradan. Doktor onermistiBide doktot folik asit olarak bunu verdi
Kullanan var mı bu markayı
Ben folikasit, d vitamini, kan ilacı ve tiroid ilacı kullanıyorumBen sadece folik asit kullanıyorum. 12 haftadan sonra vitamine başlanacak diye biliyorum. Bı sürü vitamin markası var ama bnce içinde OMEGA 3 kesin olmali
Ben sadece folik asit kullanıyorum. 12 haftadan sonra vitamine başlanacak diye biliyorum. Bı sürü vitamin markası var ama bnce içinde OMEGA 3 kesin olmali
Kizlar bulantilariniz ne zaman basladi sizin
Evet cnm ilk senin?Bende kullanıyorum . Senin ilk bebeğin mi?
Hastane icinde aile hekimine gidince yapılıyor diye biliyorumİnşallah canım brnim çok sağol
Aile hekimi de yapar mı bu tahlilleri acaba
Geçmiş olsun iciniçi ferah tutan bence dün 6+4 vajinal duyuldu kalp atışı, moral önemli kalp atışı artıcaktırKızlar günaydın. Dün akşam acile gittim. İshal bulantım da eklenince. Kalp atışı oluşmuş ama bradikardik dedi. Yani çok düşük. 6+1’im. 4-5 gündür bir şey yiyememiştim ondan mı oldu acaba öyle. Yoksa düşük riski olduğu için mi böyle oldum. Kanamam yok. Kalp atışı artar mı
Baya benziyor durumumuzbende sigara içiyordum bu konuda erken öğrenmek çok iyi oldu hatta öğrenmeden bir gün öncesi alkolde almıştım rabbim yardım ediyor bir şekilde diye düşündüm hep onun yanı sıra bende birkaç gün sonra gidicem doktora tüm şikayetlerimi tekrar söylicem folik asit hariç hiç birşey kullanmıyorum şuan çok geçmiş olsun
Kızlar günaydın. Dün akşam acile gittim. İshal bulantım da eklenince. Kalp atışı oluşmuş ama bradikardik dedi. Yani çok düşük. 6+1’im. 4-5 gündür bir şey yiyememiştim ondan mı oldu acaba öyle. Yoksa düşük riski olduğu için mi böyle oldum. Kanamam yok. Kalp atışı artar mı
Evlenmeden once kaldigim yerdi geldim buraya ama hala gozum ordaEvet gerçekten öyle çok nemli ve boğucu Sıcağımızbende geçen sene Marsilya ya gitmiştim Güzel bi yerdi
Evet 400 mg yeterliDiofolin içinde vitamin b 12 ve d3 ten 10 mikrogram, folik asitten 400 mikrogram, iyot 150 mikrogram varmış.
İçeriğindeki folik asit benim için yeterli mi sizce? Dr larınızın önerdiği folik asit miktarı nedir?
Progestan başlatır büyük ihtimalle
Progesteron iğnesi vuruldum bide ilacını verdi. Bi problem yok bebekte ama kendi doktoruma gitmedim özele gittim 7+0 olması gerekirken 6+5 çıktı. Makine farklılığından olabilir dedi. Haftaya kontrole gitcem. 9. Haftaya kadar her hafta gel dedi.Afedersiniz ama Bende iki gün önce akıntımda böyle incecik kan sızıntısı gördüm. Devamı gelmedi. Dr ile paylaşmadım o yüzden de. Çok ilgilenmiyor ztn doktorum
Umarım kötü bir şey yoktur
benim bi kızım var 22 aylık. Kızımda kullanmadım iğne hap prof gürkan uncuya gidiyordum kullandırmadı o çok şükür hiç sorunsuzda bi gebelik geçirdim. Şimdi dr değişikliği yaptım ama sanki içime sinmeyen birşeyler var gibi. Senin dr un ssvd yapıyormuş sanırım en çok o cezbettiEvet cnm ilk senin?
Bide kalp atışını dinledim zırlaya zırlaya ilk defa duydumProgesteron iğnesi vuruldum bide ilacını verdi. Bi problem yok bebekte ama kendi doktoruma gitmedim özele gittim 7+0 olması gerekirken 6+5 çıktı. Makine farklılığından olabilir dedi. Haftaya kontrole gitcem. 9. Haftaya kadar her hafta gel dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?