2021 Şubat Anneleri

Grenoble bolgesindeyim ben fransanin biliyorum izmirin sicagini tatile geliyoruz yazlari bucaya allahim sicakdan yuzum kucuk sivilce deil ama sicakdan disari atardi nemli bi havasi var
Evet gerçekten öyle çok nemli ve boğucu Sıcağımız bende geçen sene Marsilya ya gitmiştim Güzel bi yerdi

Decavit çok büyük olduğu için dr um bana diofol verdi kızlar. Kullanan var mı aranızda?
Bir de multivitaminin yanında ayrıca folik asit kullanıyor musunuz?
Ben sadece folik asit kullanıyorum. 12 haftadan sonra vitamine başlanacak diye biliyorum. Bı sürü vitamin markası var ama bnce içinde OMEGA 3 kesin olmali

Ben sadece folik asit kullanıyorum. 12 haftadan sonra vitamine başlanacak diye biliyorum. Bı sürü vitamin markası var ama bnce içinde OMEGA 3 kesin olmali

Diofolin içinde vitamin b 12 ve d3 ten 10 mikrogram, folik asitten 400 mikrogram, iyot 150 mikrogram varmış.
İçeriğindeki folik asit benim için yeterli mi sizce? Dr larınızın önerdiği folik asit miktarı nedir?

Bana doktorum folik asit olarak mom vital pre verdi içeriği baya faydalı bi bakin isterseniz vitaminler de var icinde

Geçmiş olsun iciniçi ferah tutan bence dün 6+4 vajinal duyuldu kalp atışı, moral önemli kalp atışı artıcaktır

Günaydın Hanımlarr

Ay bu kadar benzer biz de eşimle bir gün öncesi alkol almıştık Folik asit ben de kullanıyorum folbiol diye bi ilaç vermişti doktorum içinde b6-folik-d3 ve iyot var.

Benim ilk gebeliğimde bir şey yiyemediğim için tansiyonum çok düşüktü serumla yükseltmişlerdi. Doktor bebeğine az kan gider bu tansiyonla demişti (6 ya 3 tü) kalp atışları zayıftı bebeğimin

Evet gerçekten öyle çok nemli ve boğucu Sıcağımız bende geçen sene Marsilya ya gitmiştim Güzel bi yerdi
Evlenmeden once kaldigim yerdi geldim buraya ama hala gozum orda orasi deniz kenari guzel burasida guzel buranin kislari sezon acildiginda daglarinda kaymasi guzel oluyo

Progestan başlatır büyük ihtimalle
Afedersiniz ama Bende iki gün önce akıntımda böyle incecik kan sızıntısı gördüm. Devamı gelmedi. Dr ile paylaşmadım o yüzden de. Çok ilgilenmiyor ztn doktorum
Umarım kötü bir şey yoktur
Progesteron iğnesi vuruldum bide ilacını verdi. Bi problem yok bebekte ama kendi doktoruma gitmedim özele gittim 7+0 olması gerekirken 6+5 çıktı. Makine farklılığından olabilir dedi. Haftaya kontrole gitcem. 9. Haftaya kadar her hafta gel dedi.

Evet cnm ilk senin?
benim bi kızım var 22 aylık. Kızımda kullanmadım iğne hap prof gürkan uncuya gidiyordum kullandırmadı o çok şükür hiç sorunsuzda bi gebelik geçirdim. Şimdi dr değişikliği yaptım ama sanki içime sinmeyen birşeyler var gibi. Senin dr un ssvd yapıyormuş sanırım en çok o cezbetti

Bide kalp atışını dinledim zırlaya zırlaya ilk defa duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…