2021 Şubat Anneleri

Yeşil akıntı varsa bence testlerinizi yeniletin. Benim de akıntı beyazdı şimdi koyu sarı oldu ama yanma var. hastanedeyim idrar kültürü yaptırıcam.

6+6da kontrole gittiğimde kalp atışı yeni başlamış o yüzden zayıf dedi. Ama var hayırlı olsun dedi. Cidden çok değişik doktorlar var. Daha ufaktır arkadaşım karaları bağlama boş yere.

Kızlar merhaba ben 7+5’im bugün kontrole gittim kalp atışları güzel boyu filan da iyi ama 7+1 olarak görünüyor dedi bi sıkıntı görmedi doktor benim gibi olan var mı daha da açılır mı acaba bu ara

Kalp atışı yavaş mi yani anlamadım canim

Tamam canımm öyle yapalımm

Kalp atışı için 10 gün sonra dedi ama acaba daha mı geç gitsem hem biraz daha büyümüş olur

Kalp atışını duyanlar kaçıncı haftada gittiniz

Ben dün muayene oldum kalp atışını duydum canım 6+3 tü. Ama benim rahmim baya geriye dönük olduğundan keseyi de kalp atışını da vajinal ultrason ile gördük. Aslında göremeyebiliriz ama bir kontrol edelim demişti doktor hanım. Şükür her şey yolunda. Rabbim tüm gebelerin sıkıntılarını hafifletsin.

Merhaba kızlar bu konuyu geç farkettim galiba bende 2 hafta önce evde teste yaparak öğrendim ve şok geçirdim 4 yıldır ilaç iğne ameliyat aşılama en sonda tüp bebek denemiş birisi olarak Rabbim in şuan mucizesi benimle 6+1 den selamlar dün kesemizi ve yolksac imizi gördük haftaya da kalp atışı için gideceğim suanlik herşey yolunda önceden gelişmeyen 2 gebeliğim olduğu için sürekli dua ediyorum Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağımiza almayı nasip etsin inşallah cümlemize

Valla içine sinerse dene cnm özellikle muayenesinde cok ilgileniyor jimer cok yoğun oluyo da egee düşünürsen muayenesinin numarasını da yazabilirim ozelden

Merhaba cnm hayırlı olsun cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin bende 7+2 ye randevu aldim hem kese hemde kalp atışı dinlemek için yeterli olur sanırım 1 hafta var aramizda bende dün sabah öğrendim Hangi ildesin bu arada

10 gune kadar geri ileri olabiliyor sorun yok merak etmeyin buyudukca degisir o deger hep

Bulantı varken yemek işini nasıl çözüyosunuz kızlar benim eşim hiç anlamıyo yemek işinden buzdolabını açtıkça öğürmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…