sıcağı zaten severim ama sıcak da iyi gelmiyor diye duymuştum.o yüzden korkuyorum, vücut ısısının artması iyi değilmiş.Sıcak tut kendini üşütme ilk haftalarda normal sonradan geçiyor
Evet yavaş demek istemiştim canımKalp atışı yavaş mi yani anlamadım canim
MaşallahKontrolden geldim kanama kahverengi ve siyah olursa korkma dedi ilaç verdi canlaşmış dedi kalp atışını duyduk çok şükür 11.hafta da gel dedi kan tahlillerim iyi çıktı darısı bekleyenlerin başına inşallah
Bence daha erken diyedir canım kafanı takma hızlanır insallahEvet yavaş demek istemiştim canım
Benimde çıktı ama ben gaz diye düşünüyorum bu kadar erken cıkmaz herhalde kiloda almadımKizlar bendemi var anormallik yoksa sizinde gobeginiz cikdimi zaten benim gobegim vardi ama bu kadar deildi suan yemek yedim ve sanki 6 aylik gibi ortada normalde bu aylar hic bise belli olmazdi noluyo bana
Benim bulandı 7+larda başladı kuru kuru şeyler yiyerek idare etmeye calışıyorum bugün aile hekimine gitsem diye düşündüm ondanda vazgectim ilaç kullanmak istemiyorum içim rahat etmiyoİlk gebeliğimde de aynı olduhatta o zaman tecrübesizlik göbeğim var diye seviniyodum
Bulantılar başladı iki gündür kızımda 20. Haftaya kadar çektim serumla beslemişlerdi çok korkuyorumşu an ki duruma razıyım siz de ne durumda bulantılar
7+larda başladı benim canmKizlar bulantilariniz ne zaman basladi sizin
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde kucağına al canımMerhaba cnm hayırlı olsun cok sevindim insallah saglikla kucagina alirsin bende 7+2 ye randevu aldim hem kese hemde kalp atışı dinlemek için yeterli olur sanırım 1 hafta var aramizda bende dün sabah öğrendim ☺ Hangi ildesin bu arada
Ben ne zaman usutsem ağrır mutlaka Dikkat et kendine cnmsıcağı zaten severim ama sıcak da iyi gelmiyor diye duymuştum.o yüzden korkuyorum, vücut ısısının artması iyi değilmiş.
BenBir de aöf sınavlarına giren var mı bu süreçte benim gibihiç kafamı toplayamıyorum
Yemek bende de çok sıkıntı benim ki de hiç anlamaz yemek işinden ben herşeyide yiyemez oldum kuru şeylerle idare etmeye çalışıyorum yoğurt iyi geliyo biraz mideme hafiflediğinde hemen hızlıca yemek hazırlayıp bi daha mutfağa girmiyorum dün çok kötüydü ekmekten başka bişi yiyemedimBulantı varken yemek işini nasıl çözüyosunuz kızlar benim eşim hiç anlamıyo yemek işindenbuzdolabını açtıkça öğürmeye başladım
ne güzel sevindim. ne tahlili bunlar?Kontrolden geldim kanama kahverengi ve siyah olursa korkma dedi ilaç verdi canlaşmış dedi kalp atışını duyduk çok şükür 11.hafta da gel dedi kan tahlillerim iyi çıktı darısı bekleyenlerin başına inşallah
Ben de kuru şeyler istiyorumYemek bende de çok sıkıntı benim ki de hiç anlamaz yemek işinden ben herşeyide yiyemez oldum kuru şeylerle idare etmeye çalışıyorum yoğurt iyi geliyo biraz mideme hafiflediğinde hemen hızlıca yemek hazırlayıp bi daha mutfağa girmiyorum dün çok kötüydü ekmekten başka bişi yiyemedim
Malesef dışardan bişi almak riskli. Ni rahatsızlığa göre yemek yapmak gercekten mide bulanırken zor Allah yardımcımız olsun ben tek im o yüzden kendim yapmak zorundayım sizde tek misiniz inşallah mide bulantılarımız kısa sürerBen de kuru şeyler istiyorumeşim bu sene kilo aldı biraz da kolesterol var ona uygun yemek yapmak istiyorum ama namümkün bu süreçte dışardan güvenip bişi de alamıyoruz zaten
Malesef dışardan bişi almak riskli. Ni rahatsızlığa göre yemek yapmak gercekten mide bulanırken zor Allah yardımcımız olsun ben tek im o yüzden kendim yapmak zorundayım sizde tek misiniz inşallah mide bulantılarımız kısa sürer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?