2021 Şubat Anneleri

Bir de aöf sınavlarına giren var mı bu süreçte benim gibi hiç kafamı toplayamıyorum

Kizlar bendemi var anormallik yoksa sizinde gobeginiz cikdimi zaten benim gobegim vardi ama bu kadar deildi suan yemek yedim ve sanki 6 aylik gibi ortada normalde bu aylar hic bise belli olmazdi noluyo bana
Benimde çıktı ama ben gaz diye düşünüyorum bu kadar erken cıkmaz herhalde kiloda almadım

Benim bulandı 7+larda başladı kuru kuru şeyler yiyerek idare etmeye calışıyorum bugün aile hekimine gitsem diye düşündüm ondanda vazgectim ilaç kullanmak istemiyorum içim rahat etmiyo

Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde kucağına al canım bende o civarlarda kalp atışı için gideceğim inşallah Kars dayım canım ama memleketimiz burası değil

Bulantı varken yemek işini nasıl çözüyosunuz kızlar benim eşim hiç anlamıyo yemek işinden buzdolabını açtıkça öğürmeye başladım
Yemek bende de çok sıkıntı benim ki de hiç anlamaz yemek işinden ben herşeyide yiyemez oldum kuru şeylerle idare etmeye çalışıyorum yoğurt iyi geliyo biraz mideme hafiflediğinde hemen hızlıca yemek hazırlayıp bi daha mutfağa girmiyorum dün çok kötüydü ekmekten başka bişi yiyemedim

Kızlar benim bulantim kesildi bu günlerde gogsumun acısı azaldı tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle belirti kesilmesi.

Ben de kuru şeyler istiyorum eşim bu sene kilo aldı biraz da kolesterol var ona uygun yemek yapmak istiyorum ama namümkün bu süreçte dışardan güvenip bişi de alamıyoruz zaten

Ben de kuru şeyler istiyorum eşim bu sene kilo aldı biraz da kolesterol var ona uygun yemek yapmak istiyorum ama namümkün bu süreçte dışardan güvenip bişi de alamıyoruz zaten
Malesef dışardan bişi almak riskli. Ni rahatsızlığa göre yemek yapmak gercekten mide bulanırken zor Allah yardımcımız olsun ben tek im o yüzden kendim yapmak zorundayım sizde tek misiniz inşallah mide bulantılarımız kısa sürer

Eşim evden çalışıyo ama mutfaktan anlamıyo o yüzden ben hazırlıyorum yemek seçmez Allahtan ne koysam önüne yer. İdare etcez artık böyle çok zorlanıyorum evi bile derleyip toplayamadım iki gündür gözüme batıyo bi çamaşır yıkayıp astım o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…