Sağ salim kucağımıza alalımda bu günleri unuturuz :)Eşim evden çalışıyo ama mutfaktan anlamıyo o yüzden ben hazırlıyorum yemek seçmez Allahtan ne koysam önüne yer. İdare etcez artık böyle çok zorlanıyorum evi bile derleyip toplayamadım iki gündür gözüme batıyo bi çamaşır yıkayıp astım o kadar
evet döllenme zamanına göre değişiyor sanırım.
Hayırlı uğurlu olsun sağlıklı bir şekilde kucağına al canımbende o civarlarda kalp atışı için gideceğim inşallah ❤ Kars dayım canım ama memleketimiz burası değil
Bu aralar soğan doğramakta Ve kavurmakta zorlanıyorum. Ama yapmasamda olmuyor deli acıkıyorum. Eşim hiç girmez mutfağa. Onu beklesem zaten açlıktan ölürem :)Bulantı varken yemek işini nasıl çözüyosunuz kızlar benim eşim hiç anlamıyo yemek işindenbuzdolabını açtıkça öğürmeye başladım
Sağ salim kucağımıza alalımda bu günleri unuturuz :)
Bu aralar soğan doğramakta Ve kavurmakta zorlanıyorum. Ama yapmasamda olmuyor deli acıkıyorum. Eşim hiç girmez mutfağa. Onu beklesem zaten açlıktan ölürem :)
Kan idrar tokso plazma rubella Bi troid 3.67 dahiliye doktoruna gittim normal dedi ama yine gitcem 2 lerde olmalı troid dedi kadın doğumcumne güzel sevindim. ne tahlili bunlar?
İdrar kültürü sonucunu bugün aldım temiz çıktı. Ama 2 kere o yeşil akıntıdan geldi. Doktora söyledim vajinal enfeksiyon çıkmazmış kültürde. Vaninal sürüntü testi vermek lazımmış. Doktor onada baktı akıntı yok ki dedi. Eve geldim yeşil akıntı. Valla yicem kafayı artık o kadar bunaldım ki. Bu sancılar bebekten mi enfeksiyondan mı anlamadım gittiYeşil akıntı varsa bence testlerinizi yeniletin. Benim de akıntı beyazdı şimdi koyu sarı oldu ama yanma var. hastanedeyim idrar kültürü yaptırıcam.
Siz yine iysiniz ben yurt disinda bide edime sabah canta koyarim yemek gpturuyo burada bole o sabahki halimle nadil koydugumu bile bilmiyorum arada bi oluyoki daha dayanamayip esime diyorum ben hazirladim sen cantana koy kendimi direk yataga atip az bise uyusam gecer diyorumEşim evden çalışıyo ama mutfaktan anlamıyo o yüzden ben hazırlıyorum yemek seçmez Allahtan ne koysam önüne yer. İdare etcez artık böyle çok zorlanıyorum evi bile derleyip toplayamadım iki gündür gözüme batıyo bi çamaşır yıkayıp astım o kadar
Bencede gazdir insallah oyledirBenimde çıktı ama ben gaz diye düşünüyorum bu kadar erken cıkmaz herhalde kiloda almadım
Bencede gazdir insallah oyledir
Göğüs hassasiyetim benim de yok Pazartesi den beriKızlar benim bulantim kesildi bu günlerde gogsumun acısı azaldı tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle belirti kesilmesi.
Bende de bir ara oldu. Sonra tekrar başladı. Bulantı kesilmisken keyfine bak bence :)Kızlar benim bulantim kesildi bu günlerde gogsumun acısı azaldı tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle belirti kesilmesi.
Bende cok sevinmisdim 3 gun falan belki biraz daha fazla gun kesilmisdi bulantim ve bidaha basladi eskisinden daha beter oldu tabi bu seferKızlar benim bulantim kesildi bu günlerde gogsumun acısı azaldı tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle belirti kesilmesi.
Evet canım ilk 2 de kaybim var önceden inşallah bu sağlıklı bir şekilde devam ederİlk bebismi. İnsallah cnm Rabbim bize bagislasin onlari ☺
İçinin rahat etmesi için doktora git istersen bi kaç gündürse benim göğüslerim şişmişti şişliği geçti yumuşadı ama acıması devam ediyoKızlar benim bulantim kesildi bu günlerde gogsumun acısı azaldı tedirgin oldum sizde de oluyor mu böyle belirti kesilmesi.
Gaz olunca tartıda da kilo fazla olmaz mı ki ya benim bir iki kilo fazla var bu kadar çabuk nasıl alayım hem dikkat de ediyorumBenimde çıktı ama ben gaz diye düşünüyorum bu kadar erken cıkmaz herhalde kiloda almadım
Bilmiyorum ki çıkar mı gazdan. vücudunuz su tutuyoda olabilir ödem olabiliyomuşGaz olunca tartıda da kilo fazla olmaz mı ki ya benim bir iki kilo fazla var bu kadar çabuk nasıl alayım hem dikkat de ediyorum
Gaz olunca tartıda da kilo fazla olmaz mı ki ya benim bir iki kilo fazla var bu kadar çabuk nasıl alayım hem dikkat de ediyorum
Ben de aynı moddayim ikinci ünv okuyorum 3 ten devam edicektim lakin napicam bilmiyorum ama kpss ye de girmem gerekGel sarılak
Ben keyfe keder ikinci üni diye başladım eşim de seneye bebekle hiç yapamazsın bitir diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?