2021 Şubat Anneleri

Kızlar basur sorunu olan var mı ölüyorum ağrıdan ya

Rabbim hayirla saglikla kucagimzia almayi nasip etsin benim bir oglum var ama kiz bebeklerden daha çok kendini sevdiriyor etrafada herkes bayiliyor yeterki sagliklari yerinde olsun

Kızlar bu haftalarimizda seyahat yapabilir miyiz doktorunuz bir şey dedi mi

Biz kayınvalidemlere ordan yazlığa geçicez sıkıntı olmaz denize de gir iyi gelir dedi sadece çok güneşlenme vücut sıcaklığını yükseltmeyi önermiyoruz dedi doktorum

Çok zor olmuş siçin için ya allah kolaylık versin benimde yarın annem geliyor raporluyum evdeyim annemlerih iş yeri corona izninde hala, aileleriniz uzakta mı

Kendi ailem de eşimin ailesi de başka şehirlerde yaşıyorlar. Bugün eşimle ve kayınvalidemle konuştuk yarın kayınvalidemlere geçicez bi kaç gün orda kalıcaz bir aile dostlarının kızı var onu da alıp yazlığa geçicez kızcağız yemek filan yapar ortalığı toplar, hem de tatil yapar sen de dinlenirsin önüne hazır yemek gelir helak oldun dedi kayınvalidem.
Merhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Canım geçmiş olsun inşallah en kısa zaman da sağlıkla gebe kalır kucağına alırsın çok üzüldüm dualarıma ekleyeceğim seni de

Düşünmesi iyi olmuş canım benim kayınvalideler yakın ama ilkinde faydaları olmadığı gibi bunda da yok bana köstek olmasınlar modundayım, benimde annem şehir dışında ama corona sağolsun şükür geliyor, tatil gibi geçer inşallah

İnsallah canım bence de görünür beni de sonuçta 6+6 da çağırdi demek ki daha var senin
Ya ben askeri hastane ye gittim ultrasonu çok kötü arkadaşımın kesesi bile görünmemisti özele de gitmeyi düşünüyorum ordan emin olamadığım için bu hafta

2611 alttan muayene

Genelde 5000 üstü görünür 3000 de de vajinal muayene de görünür ama bence hiç gerek yok ona 1 gün sonra zaten 5000 oluyor

O zaman benimkinin gozukmemesi normalmiş tamam :) 1400 du bugun deger de bide devlet hastahenesinr gittim randevu buldum diye ultrasonlarida kötüydü keseyide goremediler zaten kan verdim değer artmis 1400 çıkmıştı 2 gun sonra gel dedi ama ben haftaya özele gidicem hem keseyi hem kalp atisini görurum.belki

2 gün sonra kese gözükür ondan 12 gün sonra kalp atışını duydum

Bende bilirim adananın sıcağını. Gaziantepteyim bende. Ve su an vaka sayısı istanbul ankarayla yarışır düzeyde. O yüzden hiç dışarı çıkmıyorum. Maske kokusuna dayanamıyorum zaten

Keseyi görmeden bir gün önce 3209du canım

2 gün sonra kese gözükür ondan 12 gün sonra kalp atışını duydum

Evet sanırım erken olmus kese icin bi daha haftaya Çarşamba gitmeyi düşünüyorum hem kese hem kalp atışı görürüm. Doktor kese goremeyince kan istedi de tedirgin oldum o yuzden sorayim dedim zaten erkenmis icim rahatladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…