- 15 Şubat 2020
- 2.302
- 1.730
- 63
Evde bir kız ismiyle dolanıyorduk hamile olduğumu öğrenmeden önce temsili söyleyip durduk hala bile babası öyle sesleniyor ama ikimiz de erkek diye hissetmeye başaldık Allahım sağlıklı hayırlı afiyetli nasip etsin tabii
Bide sol koltuk altım acıyır bi kaç gündür
Gene topiklerden birinde koltuk altı ağrırsa erkek oluyor diye okumuştum
Aynen ama internetten baktım da hamilelikte pekmez tüketmek istenirse doktora da danışmak gerekiyormuş bakalım cuma günü kontrol var bir söyliyim zararı var mı diye
Bende dyetteydim leslie falanda yapıyordum ama 2 3 kilo anca verebildim
Son günlerde pek veremiuordum nedense
Kızlar bu haftalarimizda seyahat yapabilir miyiz doktorunuz bir şey dedi mi
Çok zor olmuş siçin için yaallah kolaylık versin benimde yarın annem geliyor raporluyum evdeyim annemlerih iş yeri corona izninde hala, aileleriniz uzakta mı
Merhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Geçmiş olsun cnmMerhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Düşünmesi iyi olmuş canım benim kayınvalideler yakın ama ilkinde faydaları olmadığı gibi bunda da yok bana köstek olmasınlar modundayım, benimde annem şehir dışında ama corona sağolsun şükür geliyor, tatil gibi geçer inşallahBiz kayınvalidemlere ordan yazlığa geçicez sıkıntı olmaz denize de gir iyi gelir dedi sadece çok güneşlenme vücut sıcaklığını yükseltmeyi önermiyoruz dedi doktorum
Kendi ailem de eşimin ailesi de başka şehirlerde yaşıyorlar. Bugün eşimle ve kayınvalidemle konuştuk yarın kayınvalidemlere geçicez bi kaç gün orda kalıcaz bir aile dostlarının kızı var onu da alıp yazlığa geçicez kızcağız yemek filan yapar ortalığı toplar, hem de tatil yapar sen de dinlenirsin önüne hazır yemek gelir helak oldun dedi kayınvalidem.
Canım geçmiş olsun inşallah en kısa zaman da sağlıkla gebe kalır kucağına alırsın çok üzüldüm dualarıma ekleyeceğim seni de
Ya ben askeri hastane ye gittim ultrasonu çok kötü arkadaşımın kesesi bile görünmemisti özele de gitmeyi düşünüyorum ordan emin olamadığım için bu haftaİnsallah canım bence de görünür beni de sonuçta 6+6 da çağırdi demek ki daha var senin
Genelde 5000 üstü görünür 3000 de de vajinal muayene de görünür ama bence hiç gerek yok ona 1 gün sonra zaten 5000 oluyorKizlar kan değeriniz kacken keseyi gördünüz acaba ? Hatirlayan bilen varsa yazarsa cok sevinirim
2611 alttan muayeneKizlar kan değeriniz kacken keseyi gördünüz acaba ? Hatirlayan bilen varsa yazarsa cok sevinirim
2611 alttan muayene
Genelde 5000 üstü görünür 3000 de de vajinal muayene de görünür ama bence hiç gerek yok ona 1 gün sonra zaten 5000 oluyor
Keseyi görmeden bir gün önce 3209du canımKizlar kan değeriniz kacken keseyi gördünüz acaba ? Hatirlayan bilen varsa yazarsa cok sevinirim
2 gün sonra kese gözükür ondan 12 gün sonra kalp atışını duydumO zaman benimkinin gozukmemesi normalmiş tamam :) 1400 du bugun deger de bide devlet hastahenesinr gittim randevu buldum diye ultrasonlarida kötüydü keseyide goremediler zaten kan verdim değer artmis 1400 çıkmıştı 2 gun sonra gel dedi ama ben haftaya özele gidicem hem keseyi hem kalp atisini görurum.belki
Bende bilirim adananın sıcağını. Gaziantepteyim bende. Ve su an vaka sayısı istanbul ankarayla yarışır düzeyde. O yüzden hiç dışarı çıkmıyorum. Maske kokusuna dayanamıyorum zatenAllah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ben de 2. Hamileligim normalde bulantim olmazdı ama Adana'da yaşıyorum nem sıcaklık pandemi beni mahvetti resmen ilk defa memleketimden kaçmaya ihtiyacım var diyorum. Maske takmak nem ve sıcaklıkla birleşince migrenim tutuyor çok kötü oluyorum
Keseyi görmeden bir gün önce 3209du canım
2 gün sonra kese gözükür ondan 12 gün sonra kalp atışını duydum
Bu hafta zaten gözükür artık canım inşallahYa ben askeri hastane ye gittim ultrasonu çok kötü arkadaşımın kesesi bile görünmemisti özele de gitmeyi düşünüyorum ordan emin olamadığım için bu hafta
Bana 12. Haftada gel ikilini yaparız dediKızlar aranızda ikili tarama testi için randevu alan bar mı ?
8 haftalıkken gittiğimde bir ay sonra gel karar verirsen yaparız dediKızlar aranızda ikili tarama testi için randevu alan bar mı ?
1673 iken vajinal muayene ile gördük. Karından görünmesi için 5000 nin üstünde olması gerekiyorKizlar kan değeriniz kacken keseyi gördünüz acaba ? Hatirlayan bilen varsa yazarsa cok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?