Kalp atışını minimum 10 gün sonra duyarsınız. Genelde kese göxüktükten 10 gün sonra falan gözüküyorO zaman benimkinin gozukmemesi normalmiş tamam :) 1400 du bugun deger de bide devlet hastahenesinr gittim randevu buldum diye ultrasonlarida kötüydü keseyide goremediler zaten kan verdim değer artmis 1400 çıkmıştı 2 gun sonra gel dedi ama ben haftaya özele gidicem hem keseyi hem kalp atisini görurum.belki
Banada 11-14 arası yaptır gel dediBana 12. Haftada gel ikilini yaparız dedi
igm mi igg mi pozitif ?Benimde aynı şekilde pozitif çıktı
Merhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Kızlar ben kafayı yicem piskolojm bozulduÖzelde bebeğnnkalp atışları var bebek gelişmiyo görünüyo devlet hastenesinin ultrasonunda normal gözüküyo haftası napıcğmı şaşırdım artk farklı çıkıp duruyo benek durup dururken küçülürmü ya
Merhaba canım ben bugün düşük yaptım. O kadar iğneye hapa durmadı kan. Yarın kürtaj olucam maalesef. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Canım aynı 5+3de doktora gittim 6+1 gözükor cihazda dedi, aynı doktora 6+6 da gittim 6+2 ölçtü cihaz. Yani o kadar günde aynıbcihaza göre 1 gün fark var. Boşuna cihaz ölçümüne takılma. 8+5te geçen hafta gittim 8+0la uyumlu dedi devlette. Kalbi atmaya başlamış nihayetinde önemli Olan onun varlığı.Bende öle düşünüyorm kuzum hayır cuma günü 6+3 çıktı sevlette uyumlu gayet keseyle falan bugün özele gidiyorm 6+1 bu çocuk dedğib gibi haftasında kalır kalbi durur nasıl küçülüyo
İgg cnm seninigm mi igg mi pozitif ?
Kalp atışını minimum 10 gün sonra duyarsınız. Genelde kese göxüktükten 10 gün sonra falan gözüküyor
canim beni kizim da tam 14 . Hafta da geçmişti çok şükürDaha önce gebelik yaşayan anneler mide bulantısı şikayetleriniz kaçıncı hafta itibariyle son bulmuştu hatırlıyor musunuz?
Çok basit zaten ac karna gidiyorsun çok az yapsan yetiyor kaptan ince tüpe aktarıyorsun o kadar.Arkadaşlar merhaba idrar kültürü testi nasıl yapiliyor yarın sağlık ocağına gideceğim de ya tuvaletim gelmezse anlamadım hiç yaptırmadım daha once
Teşekkür ederim canımcanim beni kizim da tam 14 . Hafta da geçmişti çok şükür
Çok basit zaten ac karna gidiyorsun çok az yapsan yetiyor kaptan ince tüpe aktarıyorsun o kadar.
İGMİgg cnm senin
Bir fikrim yok canım ama internetten baktığımda hamileler için doktorunuza danışın demişti.Aaa ne den acaba bir sorunmu teşkil ediyor ki
Hcg 8702,90 keseyi gördük canım. Senin kan değerin kaç kiKizlar kan değeriniz kacken keseyi gördünüz acaba ? Hatirlayan bilen varsa yazarsa cok sevinirim
Kalp atisini ne zaman duymustun cnm ben dun keseyi gormeyince kan istedi doktor 1400 du 2 gün sonra gel dedi ama haftaya gidicem ozele direk eşimle belki keseyi gormusken kalp duyarim diye düşünüyorumHcg 8702,90 keseyi gördük canım. Senin kan değerin kaç ki
.bunun bi de lohusaligi var valla eslere bol sabırlar gerekiyorBen bu aralar çok fena sinirliyim
Hıncımı eşimden çıkarıyorum olur olmaz herşeye sinirleniyorum sinirlenmeme bile sinirleniyorum of ne yapcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?