Bizimde 2018 ağustos annelerinden bizdede öyle hatta ikinciyi yapanlar bile oldu çok iyi oluyor hem dertleşiyoruz hem goygoy yapıyoruz hatta ben çoğu yla görüştümBiz burda 34 kişi face de grup açmıştık önce sonra ordan isteyenlerle WhatsApp a gectik 16 17 kişi.. facedekilerde ikinci hatta üçüncü yapan oldu da WhatsApp da ilk ben
Allah rahmet eylesin canımTeşekkürler bugün hemde ölüm yıldönümü tam 3 yil oldu kızım 8 aylıktıo zaman annem söylemişti ona bile zar zor soylemistim
Kızlar ben kendi aileme söyledm..ama eş tarafına söylemedik..şlk bebeğimin kalbi durdu hastanede yattım aramadılar bile beniAllah rahmet eylesin. Utanma durumu bende de var. Söylemesi için bir başkasını aracı edin :)
Aynen aynen kocalari konu komşuyu çekiştirip duruyoruzBizimde 2018 ağustos annelerinden bizdede öyle hatta ikinciyi yapanlar bile oldu çok iyi oluyor hem dertleşiyoruz hem goygoy yapıyoruz hatta ben çoğu yla görüştümİnş burada aynısı olur
MaşallahHayırlı olsun bebişiniz bizim 30 ay olucak araları
Hahahahaha bizde de çok entrika varAynen aynen kocalari konu komşuyu çekiştirip duruyoruz
Hakkınızda hayırlı olsun heyecan varmıDün aile hekiminde gebelik testi için kan verdim. Sonuç hala açıklanmadi
Aslında çok yoktu. Sonucun gecikmesine sinirlendim. Sizlerin de testleri böyle geç mi aciklandiHakkınızda hayırlı olsun heyecan varmı
Teşekkürler canımAllah rahmet eylesin canım
Aaa neden öyle yapıyorlar yaKızımı doğurdum bi gözün aydın demediler.bütün torunlara çeyrekler hediyeler alındı görmeye gidildi sadece kızımı ayırt ettiler gelmediler biz götürdük ayaklarına..siz olsanız napardınız..
Ben sabah verdim öğleden sonra çıktı hatta komşumuz hastanede çalışıyor o alıp gelmiştiAslında çok yoktu. Sonucun gecikmesine sinirlendim. Sizlerin de testleri böyle geç mi aciklandi
Canım ben özelde yaptırmıştı 1.30 saate çıkmıştı sonuç ama aile hekimliğinde 1 gün sonra açıklanıyor diyenler vardıAslında çok yoktu. Sonucun gecikmesine sinirlendim. Sizlerin de testleri böyle geç mi aciklandi
Bende Yasemin 31 yaşındayım bakalım 32 den 15 gün önce bebişim hediye olarak gelecekKızlar bu arada isimler neler ben Merve 30 yaşındayım istdan katılıyorum
Mekanı cennet olsun inşallah. Biz de utanmayı anneden öğrendik. Annem hamileyken Kıyafetleriyle gizlermiş hamileliğini. Öyle her mevzuyu da anneyle rahatça konuşabilen evlatlar olmadık zaten. Aile yapılarımız böyle demek ki.Teşekkürler bugün hemde ölüm yıldönümü tam 3 yil oldu kızım 8 aylıktıo zaman annem söylemişti ona bile zar zor soylemistim
Beraber aynı evde yaşamak istediler evlenince..eşimde o eve ben sığmıyorumki seni sığdırsınlar dedi..yani bunun bi bahanesi olamaz ya 6 görümce var onlar ne derse o oluyo o evde saçma sapan şeyler anlat anlat bitmezAaa neden öyle yapıyorlar yabende olsam doğuma yakın hatta doğum yapınca söylerdim herhalde
Aminn çok teşekkür ederimMekanı cennet olsun inşallah. Biz de utanmayı anneden öğrendik. Annem hamileyken Kıyafetleriyle gizlermiş hamileliğini. Öyle her mevzuyu da anneyle rahatça konuşabilen evlatlar olmadık zaten. Aile yapılarımız böyle demek ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?